ANWB Contact

Bent u op zoek naar het ANWB telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

ANWB Bellen

Telefoonnummer
Adres
Wassenaarseweg 220, 2569 EC Den Haag
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ANWB. 

Waarom ANWB bellen?

U heeft een factuur ontvangen

U kunt het ANWB telefoonnummer bellen als u vragen over een ontvangen factuur heeft. ANWB klantenservice zal aan de hand van uw gegevens de factuur opzoeken, meer informatie en uitleg geven over de factuur.

U wilt een extra ANWB pas aanvragen

Neem contact op met ANWB klantenservice wanneer u meer wilt weten over het aanvragen van een extra ANWB pas. De klantenservice kan u meer informatie geven over de extra pas, de voorwaarden en hoe u deze kunt aanvragen.

U wilt een ANWB creditcard bestellen

Bel het ANWB nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de ANWB creditcards, de voorwaarden, en hoe en waar u een ANWB creditcard kunt bestellen.

U wilt meer informatie over verzekeringen

Neem contact op via het ANWB telefoonnummer en de ANWB klantenservice kan al uw vragen over de verschillende verzekeringen van de ANWB beantwoorden en samen met u bespreken wat het beste bij uw situatie past.

U wilt lid worden van de ANWB

U kunt de ANWB klantenservice bellen voor meer informatie over de ANWB en de lidmaatschappen van de ANWB. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en uitleg geven hoe een lidmaatschap kunt aanvragen.

U gaat verhuizen

Bel het ANWB telefoonnummer wanneer u gaat verhuizen en wilt weten hoe u dit moet doorgeven. De klantenservice kan uitleggen hoe u uw adreswijziging moet doorgeven aan de ANWB.

Chatten met ANWB

Chat met ANWB

U kunt rechtstreeks contact opnemen met ANWB door met Iris de chatbot te chatten via de chatbox op de contact & service pagina. U kunt al uw vragen aan Iris stellen en zij zal direct antwoorden en meer informatie geven.

Chatten met ANWB

Contact met ANWB via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks contact opnemen met ANWB klantenservice via het contactformulier. De klantenservice zal binnen ongeveer 10 werkdagen reageren op uw bericht.

Contact met ANWB via contactformulier

Via Facebook contact met ANWB opnemen

Bekijk Facebook-pagina

ANWB heeft een Facebook-pagina waar u verschillende berichten vindt zoals vlogs, tips en adviezen. U kunt de ANWB klantenservice rechtstreeks bereiken via Messenger. Zij zullen binnen een werkdag reageren op uw persoonlijke bericht.

Via Facebook contact met ANWB opnemen

Contact met ANWB opnemen via Twitter

Bekijk ANWB op Twitter

De ANWB heeft ook een Twitter-pagina waar u terecht kunt met uw vragen/opmerkingen. De klantenservice zal binnen 1 werkdag reageren op werkdagen van 8:30-21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00-16:00 uur. Op de ANWB Twitter-pagina staan verschillende berichten met video’s, vlogs met tips en adviezen van de ANWB.

Contact met ANWB opnemen via Twitter

ANWB op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

ANWB heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten van onder andere de Wegenwacht, tips, adviezen voor onderweg en op reis. U kunt zelf ook foto’s taggen voor op de ANWB Twitter-pagina. ANWB klantenservice is niet bereikbaar via Instagram.

ANWB op Instagram

ANWB op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van ANWB staan verschillende berichten over onder andere de Wegenwacht of berichten met tips, adviezen, acties en activiteiten van de ANWB. U vindt ook actuele vacatures bij de ANWB op hun Linkedin-pagina. U kunt ANWB klantenservice niet rechtstreeks berichten via Linkedin.

ANWB op Linkedin

ANWB op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van ANWB vindt u allerlei onderhoud tips voor de auto, video’s met tips van de Wegenwacht en informatie van de Wegenwacht, vlogs, educatieve quizzes en autotests. De klantenservice van de ANWB is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

ANWB op Youtube

Een brief schrijven aan de ANWB

Het postadres is:

Postbus 93200
2509 BA Den Haag

U kunt er ook voor kiezen om contact met de ANWB op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over ANWB

De ANWB is op 1 juli 1883 opgericht door leden van de Haagse en Haarlemse Vélocipèdeclubs (fietsclubs) en had toen ongeveer 200 leden. De ANWB was toen vooral gericht op de promotie van het fietsen en de aanleg van meer fietspaden. In 1885 veranderde de naam officieel in de Algemene Nederlandsche Wielrijders Bond, waar de afkorting A.N.W.B. vandaan komt en in 1905 werd de vereniging formeel 'toeristenbond' en verloren de letters ANWB in feite hun eigenlijke betekenis. Aan het eind van de 19de eeuw richtte de ANWB zich niet alleen meer op fietsers, maar ook op automobilisten, wandelaars, ruiters, motorrijders, watersporters, wintersporters en kampeerders. De ANWB verkoopt verzekeringen, reizen en testen. Verder biedt zij hulp via de Wegenwacht (opgericht in 1946), de ANWB alarmcentrale en rechtshulp. De ANWB geeft ook reisgidsen en tijdschriften uit, zoals ‘de Kampioen’. ANWB verzorgt ook de (gedeeltelijk) bewegwijzering op lokale en provinciale wegen en de welbekende ‘paddenstoelen’ voor fietsers en wandelaars. De ANWB is de grootste vereniging van Nederland. De ANWB is inmiddels ook een belangrijke lobbyorganisatie voor Nederlandse automobilisten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.