Independer Klantenservice

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Independer? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel 1835

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Independer Contact

Telefoonnummer
Adres
Celebeslaan 2, 1217 GV Hilversum
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
09:30-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Independer. 

Waarom Independer bellen?

Hoe sluit ik een verzekering af via Independer

Bel het Independer telefoonnummer wanneer u een verzekering zou willen afsluiten via Independer. Independer klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het afsluiten van verzekeringen of andere producten via Independer.

U wilt een wijziging doorgeven

Neem contact op met Independer klantenservice wanneer u gegevens bij Independer wilt wijzigen. Independer klantenservice kan u uitleggen hoe en waar u uw gegevens kunt wijzigen.

Inloggen op Independer lukt niet

Heeft u een account bij Independer, maar lukt het inloggen niet? Neem dan contact op via het Independer nummer. De klantenservice kan u hierbij helpen en kan u informatie en uitleg geven hoe weer kunt inloggen in uw Independer-account.

U heeft vragen over hypotheken

Neem contact op via het Independer telefoonnummer als u meer informatie wilt over hypotheken. Independer klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie verstrekken over hypotheken en aanverwante producten.

Kan ik een mobiel abonnement afsluiten op Independer?

U kunt het Independer nummer bellen wanneer u een mobiel abonnement wilt afsluiten. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het vergelijken en afsluiten van een mobiel abonnement via Independer.

Heeft u schade opgelopen?

Bel het Independer telefoonnummer wanneer er sprake van schade. Independer klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het melden van schade en hoe dit afgehandeld zal worden.

Chatten met chatbot Indy

Chat met Chatbot Indy

Neem rechtstreeks contact op met Independer klantenservice via chatbot Indy. Dit is de virtuele assistent van Independer. Stel een korte vraag aan chatbot Indy en zij zal direct een antwoord geven en meer informatie/uitleg geven.

Contact met Independer via WhatsApp

WhatsApp Independer

U kunt rechtstreeks berichten naar Independer klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Independer is 0356265544. Voeg het WhatsApp-nummer van Independer toe. U kunt 24 uur per dag een WhatsApp-bericht naar Independer klantenservice sturen en zij zullen zo snel mogelijk tijdens de openingstijden op uw bericht reageren.

Contact met Independer via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Independer heeft een Facebook-pagina waar zij handige tips en leuke weetjes delen over alles met betrekking tot verzekeringen en andere financiële zaken. Independer klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en Independer klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Independer via Twitter

Bekijk Independer op Twitter

De klantenservice van Independer is ook actief op Twitter waar zij het laatste nieuws over verzekeringen, energie, hypotheken, mobiele abonnementen, handige tips en deals delen. U kunt een DM naar Independer klantenservice sturen.

Independer op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Independer heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten met tools, tricks en bespaartips over financiële zaken. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Independer klantenservice.

Independer op Linkedin

Bekijk Independer op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Independer delen zij onder andere tips op gebied van verzekeringen, energie, hypotheken en andere producten. Ook de actuele openstaande vacatures bij Independer worden op Linkedin gepubliceerd. De klantenservice van Independer is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Independer op Youtube

Bekijk Independer op Youtube

Independer heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatieve video’s over de vele verschillende financiële producten die door Independer worden vergeleken. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Independer klantenservice.

Meer informatie over Independer

Independer.nl N.V. is een Nederlandse vergelijkingssite voor financiële producten, gezondheidsinstellingen en energie. Het bedrijf is in 1999 opgericht en staat bekend onder de naam Independer. Independer is onderdeel van DPG Media. Independer vergelijkt verschillende soorten verzekeringen, onder andere auto-, zorg-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstand- en reisverzekeringen. Verder biedt Independer vergelijkingen van organisaties en uitvoerders in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, tandartsen, fysiotherapeuten en huisartsen. Ook biedt Independer vergelijking van een aantal bankproducten waaronder spaarrekeningen en leningen en er kunnen zelfs hypotheken op de website worden afgesloten. Sinds eind 2014 biedt Independer ook de mogelijkheid om via hen over te stappen van energieleverancier. Vanaf begin 2017 adviseert Independer ook over pensioenen. Begin 2020 is bekend gemaakt dat DPG Media met een Belgische versie komt op Independer.be waar men in eerste instantie autoverzekeringen zullen worden aangeboden. Independer verdient het grootste deel van zijn inkomsten met een eenmalige of doorlopende vergoedingen als een consument via de website een product afsluit. Independer heeft het 'Keurmerk Objectief Vergelijken'. Dit keurmerk is opgesteld voor het vergelijken van zorgverzekeringen. Om dit keurmerk te ontvangen dien een vergelijkingssite te voldoen aan regels voor betrouwbare vergelijkingsresultaten, transparante dienstverlening en klantgerichte advisering. De regels komen tegemoet aan de aanbevelingen van de AFM. 

Veelgestelde Vragen

U kunt het zichzelf makkelijker maken om via Klantenservicedirect contact op te nemen met de klantenservice van Independer. U hoeft namelijk zelf niet meer op zoek naar het goede telefoonnummer. Wij hebben het juiste nummer en brengen u meteen met de klantenservice van Independer in contact voor al uw vragen en andere zaken.

U kunt het zichzelf makkelijker maken om via Klantenservicedirect contact op te nemen met de klantenservice van Independer. U hoeft namelijk zelf niet meer op zoek naar het goede telefoonnummer. Wij hebben het juiste nummer en brengen u meteen met de klantenservice van Independer in contact voor al uw vragen en andere zaken.  

Hoe komt het dat de klantenservice van Independer zo lastig te bereiken is?

Wij willen niet meteen beweren dat zij altijd lastig te bereiken zijn maar er zijn zeer zeker momenten waarop het wat drukker is bij de klantenservice van Independer. Toch lukt het ons altijd om u meteen door te kunnen verbinden met hen zonder enig gedoe. Via Klantenservicedirect heeft u een snel contact met de klantenservice van Independer. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Independer bereiken?

Door middel van hun Chatbot Indy kunt u via de website in contact komen met Independer. Het is ook mogelijk om een WhatsApp berichtje te versturen. Via Twitter en Facebook Messenger kunt u eveneens een berichtje achterlaten. Zij zullen u zo snel mogelijk te woord staan en u helpen met al uw vragen. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel 1835

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.