Knab Klantenservice

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Knab? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Knab Contact

Telefoonnummer
Adres
Thomas R. Malthusstraat 1-3, 1066 JR Amsterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
08:00-20:00
Zondag
08:00-20:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Knab. 

Waarom Knab bellen?

U kunt niet inloggen

Bel het Knab telefoonnummer wanneer problemen heeft met het inloggen op de Knab website of in de KnabApp. Knab klantenservice kan samen met u uitzoeken hoe dit probleem opgelost kan worden.

U ontvangt een foutmelding in de KnabApp

Neem contact op met Knab klantenservice wanneer u de foutmelding ‘reference code’ in mijn Knab App ontvangt. Er gaat iets niet goed in de Knab App en Knab klantenservice kan nagaan wat de oorzaak is en hoe dit opgelost kan worden.

U wilt weten hoeveel geld u kunt pinnen

U kunt het Knab nummer bellen wanneer u niet zeker bent of de paslimiet van uw Knab bankpas. De klantenservicemedewerker van Knab kan u meer uitleg en informatie geven over de paslimiet en hoe u deze eventueel kunt wijzigen (verhogen/verlagen).

Gaat u binnenkort verhuizen?

Neem contact op via het Knab telefoonnummer wanneer u binnenkort gaat verhuizen en niet precies weet wanneer en/of hoe u deze wijziging moet doorgeven. Knab klantenservice kan u meer uitleg geven over hoe en waar u de adreswijziging en/of andere wijzigingen kunt doorgeven.

Wat zijn de rentetarieven bij Knab?

Bent u nieuwsgierig naar de rentetarieven van Knab en ben u benieuwd of dat Knab negatieve rente rekent. Bel dan het Knab nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de rentetarieven van Knab.

U heeft een eigen bedrijf

Bent u gestart met het opzetten van uw eigen bedrijf en wilt u weten of u een zakelijke rekening bij Knab kunt openen? Neem contact op met Knab klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het openen van een zakelijke Knab-rekening en de bijhorende voorwaarden.

Chatten met Knab

Chat met Knab

Neem rechtstreeks contact op met Knab klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u dagelijks tussen 8:00 en 20:00 uur een chatgesprek starten met Knab klantenservice. U vindt de chat in de Persoonlijke Bankomgeving.

Chatten met Knab

Contact met Knab via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Knab heeft een Facebook-pagina met diverse nieuwsberichten over diensten, producten en acties van Knab en tips voor klanten. U kunt een bericht naar Knab sturen via Facebook Messenger. Knab klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Knab via Facebook

Contact met Knab via Twitter

Bekijk Knab op Twitter

De klantenservice van Knab is ook actief op Twitter. Zij delen hier diverse tweets met nieuws en tips voor de klanten van Knab. U kunt ook een DM naar Knab klantenservice sturen. De klantenservice is dagelijks van 8:00 tot 20:00 uur bereikbaar op Twitter.

Contact met Knab via Twitter

Knab op Linkedin

Bekijk Knab op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Knab vindt u verschillende nieuwsberichten en tips van Knab. Verder publiceert Knab Klantenservice ook de actuele openstaande vacatures bij Knab op de Knab Linkedin-pagina. U kunt echter geen rechtstreeks bericht naar Knab klantenservice vesturen via Linkedin.

Knab op Linkedin

Youtube-kanaal Knab

Bekijk Knab op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Knab staan diverse informatieve video’s van Knab. De video’s zijn beschikbaar via playlist zoals bijvoorbeeld ‘Tips voor zzp’ers’, ‘Creatief ondernemen tijdens de coronacrisis’, ‘Collega’s leggen uit’ ‘Ondernemen met…’ en ‘Knab klaslokaal’. Knab klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Youtube-kanaal Knab

Meer informatie over Knab

Knab is een Nederlandse online bank. De bank is in 2012 opgericht door René Frijters. Na de bankcrisis in 2010 heeft Knab zichzelf geïntroduceerd als ‘de bank die het anders doet’. Dat ‘anders doen’ is begonnen met het omdraaien van het woord ‘bank’ waaruit ‘knab’ voortkomt. Knab biedt een pakkettenstructuur aan. Klanten ontvangen voor een vast bedrag per maand een bankpakket met financiële producten zoals betaal-, spaar- en beleggingsrekeningen en een persoonlijk financieel plan. In mei 2014 is Knab gestart met een apart aanbieden van zakelijke bankpakketen voor kleine ondernemers en zzp’ers. Eind 2014 heeft Knab voor het eerst een jaarverslag gepubliceerd. Op 1 mei 2017 is oprichter en directeur René Frijters bij Knab vertrokken en zijn functie is overgenomen door Nadine Klokke. Knab heeft zo’n 250.000 klanten, waaronder circa 150.000 ondernemers. Knab opereert sindsdien de oprichting op de banklicentie van Aegon Bank N.V. Aegon Bank heeft twee labels: Aegon Bank en Knab. Op 1 oktober 2019 zijn beide labels operationeel samengevoegd. Het hoofdkantoor en enige kantoor van Knab bevindt zich in Amsterdam. Daar werken ongeveer 400 werknemers.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.