Transavia Telefoonnummer

Bent u op zoek naar het Transavia telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel 1835

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Transavia Bellen

Telefoonnummer
Adres
Piet Guilonardweg 15 gebouw TransPort, 1117 EE Schiphol Airport
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-22:00
Dinsdag
08:00-22:00
Woensdag
08:00-22:00
Donderdag
08:00-22:00
Vrijdag
08:00-22:00
Zaterdag
08:00-22:00
Zondag
08:00-22:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Transavia. 

Waarom Transavia bellen?

U heeft geen boekingsbevestiging ontvangen

Heeft u een vliegticket bij Transavia geboekt maar zit u nog steeds te wachten op een boekingsbevestiging? Bel het Transavia telefoonnummer. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan of uw boeking is doorgekomen en u verder helpen.

U wilt weten hoeveel handbagage u mag meenemen

Neem contact op met Transavia klantenservice wanneer u vragen heeft over de handbagage. De klantenservice van Transavia kan u alle informatie rondom handbagage verstrekken en de uitleg geven over de voorwaarden voor handbagage in het vliegtuig.

U wilt een vlucht wijzigen of een boeking annuleren

Wilt u een vlucht wijzigen of een boeking annuleren? Neem contact op met Transavia klantenservice. Aan de hand van uw gegevens kunnen zij nagaan wat de status van uw vlucht/boeking is en meer informatie en uitleg geven over de voorwaarden van wijzigen of annuleren en hoe dit geregeld kan worden.

U reist met een baby of kind(eren)

Reist u met een baby of kind(eren)? Of gaat uw huisdier mee met het vliegtuig? U kunt het Transavia nummer bellen en de klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het reizen met bijzonder reisgezelschap, zoals Transavia dit zelf noemt. Zij kunnen u de voorwaarden uitleggen en hoe u dit moet melden bij Transavia.

U maakt gebruik van een rolstoel of rollator

U kunt het Transavia nummer bellen wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld een rolstoel, rollator of krukken. Of u heeft extra zuurstof bij u? Heeft een been in het gips? Of bent afhankelijk van een hulphond? Of bent u zwanger? Neem contact op met Transavia klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over hoe u uw specifieke situatie dient te melden en wat de voorwaarden van reizen met Transavia zijn.

U wilt de passagiersgegevens wijzigen

Neem contact op via het Transavia telefoonnummer en de klantenservice kan u uitleggen wat de voorwaarden van wijziging van passagiersgegevens zijn en hoe u deze wijzigingen kunt doorvoeren.

Contact met Transavia via WhatsApp

WhatsApp Transavia

U kunt rechtstreeks berichten naar Transavia klantenservice sturen via WhatsApp. Klik op bovenstaande link of voeg het WhatsApp nummer van Transavia toe. Het Transavia WhatsApp nummer is 0613022900. Transavia klantenservice reageert dezelfde dag, tijdens de openingstijden, iedere dag van 8:00 tot 22:00 uur. Zij zullen uw vragen beantwoorden, maar zij kunnen ook extra zaken voor u bijboeken.

Contact met Transavia via WhatsApp

Contact met Transavia via contactformulier

Contactformulier invullen

Wanneer u een klacht, claim of feedback heeft dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Transavia klantenservice via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en stel uw vraag. Transavia klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Over het algemeen kan dit 1 tot 3 weken duren. Voor spoedvragen is dit dus niet het juist contactkanaal.

Contact met Transavia via contactformulier

Contact met Transavia via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Transavia heeft een Facebook-pagina waar zij nieuwsberichten delen. Transavia klantenservice is van 8:00 tot 22:00 bereikbaar via Facebook Messenger. De klantenservice zal uw vragen beantwoorden en u kunt zelfs ook extra zaken bijboeken.

Contact met Transavia via Facebook

Contact met Transavia via Twitter

Bekijk Transavia op Twitter

Transavia heeft een Twitter-pagina pagina waar zij nieuwsberichten delen en reageren op vragen van klanten. Transavia klantenservice is van 8:00 tot 22:00 bereikbaar via Twitter Messenger. De klantenservice zal uw vragen beantwoorden en u kunt zelfs ook extra zaken bijboeken.

Contact met Transavia via Twitter

Transavia op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Transavia heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten met foto’s en video’s over Transavia, vakantie en bestemmingen. U kunt uw foto’s met Transavia delen via #TransaviaMoments. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact met Transavia klantenservice op te nemen via Instagram.

Transavia op Instagram

Transavia op Linkedin

Bekijk Transavia op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Transavia staan nieuwsberichten over Transavia, werken bij en medewerkers van Transavia. De berichten zijn in verschillende talen, waaronder ook het Nederlands. Verder vindt u de actuele vacatures bij Transavia op hun Linkedin-pagina. De klantenservice van Transavia is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Transavia op Linkedin

Transavia op Youtube

Bekijk Transavia op Youtube

Op het Nederlandse Youtube-kanaal van Transavia staan diverse informatieve video’s over het vliegen met Transavia en reizen. Maar u vindt hier ook video’s met achtergrondverhalen over het werken bij Transavia en het leven van diverse medewerkers bij Transavia. U kunt helaas geen rechtstreeks contact met Transavia klantenservice opnemen via Youtube.

Transavia op Youtube

Een brief schrijven aan Transavia

Het postadres is:

Postbus 7777
1118 ZM Schiphol Airport

U kunt er ook voor kiezen om contact met Transavia op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Transavia

Transavia is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Transavia voert charter- en lijnvluchten uit en maakt onderdeel uit van de Air France-KLM-groep. Schiphol, Eindhoven en Rotterdam zijn de thuisbasis van Transavia. Zij vliegen binnen Europa en naar bestemmingen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. In Frankrijk heeft Transavia ook nog een zustermaatschappij, Transavia France. Transavia is in 1965 opgericht onder de naam Transavia Limburg N.V. en de thuisbasis was destijds Maastricht Aachen Airport. Begin 1966 kreeg Transavia een vergunning om vanaf de luchthavens Beek en Zestienhoven chartervluchten uit te voeren en in het voorjaar van datzelfde jaar werden alle aandelen overgenomen door de Amerikaanse maatschappij Boreas Corporation uit Florida. Eind 19966 werd er aan hun een charter vergunning verleend om vanaf Schiphol te vliegen, en op 16 november 1966 vond de eerste commerciële vlucht onder de nieuwe naam Transavia Holland plaats. In de jaren daarna groeide het bedrijf uit tot een grote speler in de Nederlandse maar Transavia vloog als vrachtvervoerder ook op bijvoorbeeld Iran, New York, Boston, Sydney, Biafra, DDR, India, Kenia, Brazilië. In 1986 is de bedrijfsnaam veranderd in Transavia Airlines, omdat het zich meer ging toeleggen op lijndiensten met vaste dienstregelingen. Dit vormt nog steeds de basis van het huidige Transavia netwerk. In december 2004 is de naam veranderd in transavia.com. Vanaf dit moment vindt de verkoop van tickets vooral online plaats en werd Transavia een nieuwe low cost airline. Door de jaren is de huisstijl ook een aantal keer gewijzigd. In 2015 vond de laatste naams- en huisstijlwijziging plaats. Sindsdien is de officiële naam Transavia. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Transavia te bereiken?

Soms wilt u gewoon even snel een nummer vinden maar lukt u dat niet altijd. Dan is het reuze handig dat u via Klantenservicedirect meteen wordt doorverbonden met Transavia. De zaken die u wilde regelen kunt u dan meteen regelen. Zo scheelt het u een zee aan tijd. Reuzehandig dat doorverbinden via Klantenservicedirect. 

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Transavia zo lastig te bereiken is?

Transavia kent heel veel telefoonnummers en u moet dan maar net de goede weten te vinden. Wij hebben ze allemaal voor u al op een rijtje staan dus hoeft u niet te zoeken. Wanneer u met Klantenservicedirect belt weet u zeker dat u binnen no-time iemand aan de telefoon heeft.  

Via welke kanalen kan ik Transavia bereiken?

Ook via WhatsApp zijn zij bereikbaar. U kunt ze daar dagelijks tussen 8.00 en 22.00 uur een berichtje sturen. Er is ook de mogelijkheid om contact met hen te leggen via het contactformulier dat op de website staat. Via Facebook en Twitter kunt u ook terecht met uw vragen tussen 8.00 en 22.00 uur. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel 1835

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.