Over ons

Bij klantenservicedirect.nl bent u aan het juiste adres als u direct in contact wilt komen met een klantenservice.

U wilt een klantenservice van een bedrijf spreken.

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat bedrijven hun contactgegevens moeilijk vindbaar maken op hun website. Als u opzoek bent naar contactgegevens van een bedrijf of instantie wordt u steeds regelmatiger geleid naar een pagina met veelgestelde vragen of een chatbot. Een chatbot kan handig zijn en een pagina met veelgestelde vragen kan er zeker voor zorgen dat u zelf uw probleem op kan lossen. Echter is het in veel situaties gewoon fijner om direct met iemand te kunnen spreken via de telefoon. Zeker als u dringende zaken hebt die u niet zelf kunt oplossen is het fijner om direct met een medewerker te spreken.

Makkelijk en snel We kunnen u snel doorverbinden met het gewenste telefoonnummer.
Tijdbesparend U hoeft niet langer veel tijd te besteden aan het zoeken naar de juiste, maar moeilijk te vinden contactgegevens.
Persoonlijk contact Als u gebruik maakt van onze service krijgt u altijd een medewerker te spreken.

Wij verbinden u door.

Klantenservicedirect.nl biedt u daarom de meest snelle en makkelijke oplossing aan. Door te bellen met ons informatienummer 1835 kunt u direct doorverbonden worden naar de klantenservice van het bedrijf waar u mee wilt spreken. U kunt onze dienst ook gebruiken om informatie op te vragen of het telefoonnummer te verkrijgen. Als u ons informatienummer belt krijgt u een medewerker aan de lijn die u van dienst zal zijn om u te helpen om aan de juiste informatie te komen en eventueel door te verbinden. De gesprekskosten van ons informatienummer is een euro per minuut. Deze kosten gelden ook voor het doorverbonden gesprek.

Bel 0906-3332333

De kosten zijn honder cpm, ook na het doorverbinden

Rechtstreeks bellen

Als u liever rechtstreeks belt naar het bedrijf of de klantenservice waar u naar zoekt dan kunt u de juiste contactgegevens altijd vinden op de speciaal daarvoor toegewijde pagina van het bedrijf. Op deze bedrijfspagina’s kunt u alle manier vinden om in contact te komen met de klantenservice. Zo kunt u adresgegevens vinden, openingstijden, website informatie en alle andere contact opties.

Ga naar Categorieën
Bel nu Bel 0906-3332333

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.