Over ons

Bij klantenservicedirect.nl bent u aan het juiste adres als u direct in contact wilt komen met een klantenservice.

U wilt een klantenservice van een bedrijf spreken.

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat bedrijven hun contactgegevens moeilijk vindbaar maken op hun website. Als u opzoek bent naar contactgegevens van een bedrijf of instantie wordt u steeds regelmatiger geleid naar een pagina met veelgestelde vragen of een chatbot. Een chatbot kan handig zijn en een pagina met veelgestelde vragen kan er zeker voor zorgen dat u zelf uw probleem op kan lossen. Echter is het in veel situaties gewoon fijner om direct met iemand te kunnen spreken via de telefoon. Zeker als u dringende zaken hebt die u niet zelf kunt oplossen is het fijner om direct met een medewerker te spreken.

Makkelijk en snel U kunt snel in contact komen met een klantenservice die u zoekt.
Tijdbesparend U hoeft niet langer veel tijd te besteden aan het zoeken naar de juiste, maar moeilijk te vinden contactgegevens.
Persoonlijk contact Als u gebruik maakt van onze website krijgt u altijd een medewerker te spreken.

Wij helpen u met het juiste telefoonnummer

Klantenservicedirect.nl biedt u daarom de meest snelle en makkelijke oplossing aan. Via de bedrijfspagina's verdeeld onder een grote groep categorieën kunt u direct bellen met de klantenservice die u zoekt. U kunt onze website ook gebruiken om informatie op te zoeken, zoals het telefoonnummer of adresgegevens.

Bel

Rechtstreeks bellen

Via Klantenservicedirect.nl kunt u rechtstreeks bellen naar het bedrijf of de klantenservice waar u naar zoekt. Daarnaast kunt u de juiste contactgegevens altijd vinden op de speciaal daarvoor toegewijde pagina van het bedrijf. Op deze bedrijfspagina’s kunt u alle manieren vinden om in contact te komen met de klantenservice. Zo kunt u adresgegevens vinden, openingstijden, website informatie en alle andere contact opties.

Ga naar Categorieën
Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.