ING Bellen

Bent u op zoek naar de ING klantenservice?

Bel nu Bel nu

ING Klantenservice Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Cedar Bijlmerdreef 106, 1102 CT Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ING. 

Waarom ING bellen?

U bent inloggegevens vergeten

Als u uw inloggegevens kwijt bent dan kunt u naar het telefoonnummer van ING bellen. De klantenservice zal aan de hand van uw gegevens nagaan hoe dit probleem opgelost kan worden en meer informatie en uitleg geven voor de aanvraag van nieuwe inloggegevens.

U gaat naar het buitenland op vakantie

Bel met de ING klantenservice wanneer u binnenkort op vakantie gaat in het buitenland en alles goed geregeld wilt hebben. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over waar u aan moet denken en/of regelen voordat u op vakantie gaat.

U wilt schade melden

U kunt het ING nummer bellen als u schade heeft opgelopen. De klantenservice kan aan de hand van u gegevens nagaan hoe u verzekerd bent en meer uitleg geven over het indienen van een schadeclaim.

U wilt een persoonlijke afspraak

Wanneer u graag een persoonlijke afspraak wilt met een adviseur van de ING dan kunt u naar de klantenservice van ING bellen. De klantenservice kan u meer informatie verstrekken en een afspraak maken met de door u gewenste adviseur.

U wilt een rekening opzeggen

Bel het ING-klantenservicenummer als u van plan bent om over te stappen op een andere bank en uw rekening(en) bij de ING wil opzeggen. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het opzeggen van uw rekening(en) bij de ING.

U gaat verhuizen

Bel het ING telefoonnummer wanneer u binnenkort gaat verhuizen en uw adreswijziging wilt doorgeven. De klantenservice ING kan u helpen en uitleggen hoe u uw adreswijziging kunt doorgeven.

Via Facebook in contact met ING

Bekijk Facebook-pagina

ING heeft een Facebook-pagina waar zij berichten delen over de verschillende diensten, producten en acties van de ING. De klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar via Facebook.

Via Facebook in contact met ING

Contact met ING via Twitter

Bekijk ING op Twitter

ING heeft een Twitter-pagina waarop zij tweets delen met berichten over de diverse producten, acties en de dienstverlening van de ING. De klantenservice is via Twitter bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact met ING via Twitter

ING op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

ING heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en video’s met tips, adviezen, acties en informatie over de dienstverlening van de ING. De klantenservice van de ING is niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

ING op Instagram

ING op Linkedin

Bekijk ING op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van ING staan berichten met tips, adviezen en acties van de ING. Maar ook de actuele vacatures bij de ING en berichten met verhalen van werknemers van de ING. De klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Linkedin.

ING op Linkedin

ING op Youtube

Bekijk ING op Youtube

Op het Youtube-kanaal van ING staan video’s met instructies en maar ook met tips over de verschillende diensten, producten en acties van de ING en andere activiteiten waar de ING bij betrokken is. U kunt ING klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

ING op Youtube

Meer informatie over ING

ING of ING Bank is een Nederlandse bank. ING levert financiële diensten zoals bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING is internationaal actief en onderdeel van de ING Groep. De in 1881 opgerichte Rijkspostspaarbank is de eerst voorganger van de ING. Het was een spaarbedrijf dat onder bescherming van de overheid is opgericht. Een ander voorganger is de in 1927 opgerichte Nederlandsche Middenstandsbank (NMB), die zich vooral bezighield met kleine bedrijven. Het Rijk had ook nog de Postcheque- en Girodienst en in 1986 fuseerden de Rijkspostspaarbank en Postcheque- en Girodienst tot de Postbank. Vervolgens werd in 1989 samen met de NMB de NMB Postbank Groep gevormd. De naam ING  zag in 1991 het licht door de fusie van de NMB Postbank Groep met verzekeraar Nationale Nederlanden. De afkorting ING is afkomstig van Internationale Nederlanden Groep. In 2009 is uiteindelijk ook de Postbank opgeheven en ondergebracht bij de ING Bank N.V. Dit was het einde van de giro als aparte betaalmethode.    
Last van de credietcrisis
De ING Groep heeft in 2008 ook last gehad van de kredietcrisis en staatssteun ontvangen. Het gevolg hiervan was dat de ING moest herstructureren en in oktober 2016 kondigde ING het vertrek van 7000 medewerkers aan, over een periode van vijf jaar, vooral in België en Nederland. Er zijn ook een 2-tal witwas affaires waar ING bij betrokken was. In 2012 in de Verenigde Staten, vanwege het omzeilen van Amerikaanse sancties tegen Cuba en Iran. En in 2018 in Nederland, wegens het overtreden van de Wwft. De ING had onvoldoende gedaan om witwassen via de bank te voorkomen. In beide affaires heeft ING enorme boetes aan de Openbaar Ministeries in deze landen betaald ter voorkoming van strafzaken. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van ING te bellen?

Geen stress meer om een telefoonnummer te vinden. Wij verbinden u namelijk rechtstreeks door naar de klantenservice van ING waar u terecht kunt met uw vragen. U hoeft zelf het telefoonnummer niet meer op te zoeken want wij hebben voor het makkelijker gemaakt voor u en verbinden u meteen door. 

Waarom is bellen naar de ING klantenservice zo lastig?

Het in contact komen met de klantenservice van ING kan soms lastig zijn omdat u het telefoonnummer niet direct kunt vinden. Wanneer u dit doet via Klantenservicedirect heeft u daar geen omkijken naar. Wij maken het graag gemakkelijk voor u. Zo kunt u meteen met uw vragen bij hen terecht. 

Via welke kanalen kan ik naar ING bellen?

Via Facebook kunt u op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur contact met hen opnemen. Op zaterdag is de bereikbaarheid via Facebook van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tevens is de klantenservice van ING ook via Twitter te bereiken. Op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17,.00 uur.  ING bellen is nog steeds de snelste manier.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.