Eneco Bellen

Bent u op zoek naar de Eneco klantenservice?

Bel nu Bel nu

Eneco Klantenservice Contactgegevens

Telefoonnummer
Adres
Marten Meesweg 5, 3068 AV Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
10:00-16:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Eneco. 

Waarom Eneco bellen?

U heeft vragen over uw contract

Wilt u meer weten over uw contract, of wilt u uw contract wijzigen of opzeggen? U kunt hiervoor bellen met Eneco klantenservice. Zij zullen u meer informatie over uw contract kunnen geven en/of uitleggen hoe u uw contract kunt wijzigen of opzeggen.

U wilt meer informatie over de tarieven

U kunt Eneco klantenservice bellen over de tarieven. Zij kunnen u meer uitleg geven over de verschillende soorten tarieven en de opbouw van deze tarieven; over vaste en variabele tarieven en dag- en nacht tarieven en andere kosten.

Als er een storing is

U kunt naar het Eneco telefoonnummer bellen bij storingen zoals geen stroom in uw huis, geen warm water of als u een gaslucht ruikt. Eneco klantenservice zal u helpen om de storing op te lossen.

U gaat verhuizen of wil overstappen

U kunt met Eneco bellen wanneer u gaat verhuizen. De klantenservice kan u alles vertellen over onder andere de overstapservice en alles wat u moet regelen rondom de verhuizing maar ook zij kunnen ook de levering van energie en gas voor nieuwbouwwoningen regelen.

U meer wilt weten over Toon de slimme thermostaat van Eneco

Het telefoonnummer Eneco is bereikbaar voor meer informatie over Toon. Toon is de slimme thermostaat van Eneco die inzicht geeft in uw energieverbruik én tips over energiebesparing. Bel direct en de klantenservice kan u uitleg geven over de werking, de aanschaf of uitbreiding van Toon, de kosten en de garantieperiode van Toon.

U vragen heeft over de nota en betalingen

U kunt Eneco bellen wanneer u vragen heeft over de nota of betalingen. De klantenservice van Eneco kan u meer vertellen over de nota’s die u ontvangt, hoe de nota is opgebouwd en de begrippen die er worden gebruikt. Zij kunnen u ook meer informatie over de verschillende betaalmethoden verstrekken.

Chatten met Eneco klantenservice

Chat met Eneco

Als u liever niet belt is contact met Eneco rechtstreeks via de Eneco klantenservice pagina mogelijk. Hier vindt u een overzicht van de verschillende onderwerpen en kunt u direct via een chatbot contact opnemen met de klantenservice.

Chatten met Eneco klantenservice

Via Facebook contact met Eneco opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Eneco heeft een Facebookpagina. U kunt via de Facebookpagina van Eneco direct contact opnemen met Eneco klantenservice. Eneco Facebook klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 uur bereikbaar. Op zaterdag en zondag zijn zij tussen 10:00 en 16:00 uur bereikbaar

Via Facebook contact met Eneco opnemen

Via Twitter contact met Eneco opnemen

Bekijk Twitter-pagina

Eneco klantenservice is bereikbaar via Twitter. Op werkdagen kunt u hier terecht met uw consumentenvragen van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur. Op het Eneco twitter account worden geregeld berichten geplaatst o.a. over het NK Tegewindfietsen of over activiteiten die Eneco onderneemt en tips voor een duurzamere leefomgeving. Ze hebben een groot aantal volgers en volgen ook andere Twitter accounts.

Via Twitter contact met Eneco opnemen

Contact opnemen met Eneco via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Eneco heeft ook een Instagrampagina. Hier delen zij voornamelijk informatie over hun project 'Heel Nederland schakelt om'. U kunt hier verhalen lezen en filmpjes bekijken over hoe Nederland omschakelt naar energiezuiniger en duurzamer wonen. Ook berichten over evenementen die Eneco sponsert kunt u op de Eneco Instagram pagina lezen. Je kunt hier geen berichten versturen naar Eneco klantenservice.

Contact opnemen met Eneco via Instagram

Eneco contacteren via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin pagina van Eneco staan vooral vacatures en verhalen over de ervaring van medewerkers over het werken bij Eneco. U vindt hier dus vooral informatie vinden over Eneco als werkgever. Mocht u geïnteresseerd zijn om bij Eneco te werken, dan is deze pagina waar u de meeste informatie vindt over recente vacatures, naast de 'werken bij Eneco pagina' op de algemene website. Voor consumentenvragen is de Eneco pagina op Linkedin niet geschikt.

Eneco contacteren via Linkedin

Eneco klantenservice op YouTube

Bekijk Youtube-kanaal

Op de Youtube pagina van Eneco staan diverse video's van grote energie projecten, hoe u energie kunt besparen, duurzamer kunt leven, innovatieve uitdagingen, maar ook uitleg video's over Toon (de slimme thermostaat), video's over werken bij Eneco en de campagne video's van 'Heel Nederland gaat om'. U kunt via de Youtube pagina geen direct contact opnemen met Eneco klantenservice.

Eneco klantenservice op YouTube

Meer informatie over Eneco

Eneco is in 2008 en 2009 door Greenpeace uitgeroepen als energieleverancier met het meest duurzame beleid in Nederland. Eneco wil zo schoon mogelijke elektriciteit leveren, en bezit verschillende energiecentrales o.a. gas- en biomassacentrales en richt zich o.a. op energiebesparing, duurzame energie opwekken en afnemen. Eneco staat voor 'Energie en Communicatie' en het bedrijfsonderdeel Ecofys is speciaal opgericht om onafhankelijke energie advisering te garanderen. Verder was Eneco naamgevend sponsor van de Eneco Tour en de Eneco Ronde van het Groene Hart en sponsoren ze het NK Tegenwindfietsen. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om te bellen met Eneco?

Het antwoord op deze vraag is heel makkelijk en simpel. Wij hebben voor u meteen het juiste nummer en u hoeft er niet meer naar op zoek. Wij zorgen ervoor dat u meteen in contact komt met Eneco. U kunt dan eenvoudig en snel uw vragen stellen aan de klantenservice. 

Hoe komt het dat bellen met Eneco zo lastig is?

Het kan voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en daardoor niet weet wat het nummer is van de afdeling van Eneco welke u nodig heeft. Dit is nu verleden tijd wanneer u contact met hen opneemt via Klantenservicedirect. Uw vragen worden dan heel snel beantwoord. 

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met Eneco?

Behalve Eneco bellen kunt u ook via de contactpagina op de website in contact komen met de chatbot. Via Facebook is de Eneco klantenservice te bereiken op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Deze tijden gelden ook voor de klantenservice via Twitter.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.