DUO Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van DUO?

Bel nu Bel nu

DUO Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Rijnstraat 50, 2515 XP Den Haag
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij DUO. 

Waarom DUO bellen?

U wilt weten of DUO uw document heeft ontvangen

U heeft een document naar DUO gestuurd en wilt weten of het is ontvangen en wat de status is. U kunt het nummer van DUO bellen en de klantenservice kan u informeren over de stand van zaken.

U denkt dat iemand fraudeert met de studiefinanciering

Wanneer u het vermoeden heeft dat iemand in uw omgeving fraudeert met de studiefinanciering dan kunt u dit via het DUO telefoonnummer melden. Uw informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

U bent nog geen 18 en gaat studeren

U kunt DUO bellen wanneer u studeren en nog geen 18 bent. De medewerkers van de klantenservice van DUO zullen samen met u bespreken wat uw rechten zijn in uw specifieke situatie en uitleg geven over wat u zult moeten regelen.

U wilt iemand machtigen

DUO mag geen persoonlijke gegevens met derden delen. Wilt u toch dat iemand anders uw zaken bij DUO regelt dan zult u die persoon moeten machtigen. Wanneer u naar DUO belt zullen zij u uitleggen hoe u dit kunt regelen, eventueel kunt u ook via mijn DUO contact opnemen met de klantenservice.

U wilt bezwaar maken tegen een beslissing van DUO

Als u het niet eens bent met een beslissing dan kunt u naar DUO bellen en bezwaar maken. Contacteer de klantenservice van DUO en de medewerkers zullen u meer informatie geven over hoe deze procedure verloopt en hoe u bezwaar kunt aantekenen.

U wilt weten wanneer u uw studiefinanciering ontvangt

U kunt het DUO telefoonnummer bellen en navraag doen naar de betaaldata van de studiefinanciering. De medewerkers zullen hierover informeren.

Met DUO klantenservice chatten

Contact via de chat

U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact opnemen met DUO klantenservice contact via de chat op de contact-pagina. Als er een medewerker beschikbaar is, ziet u het chat-symbool rechts onderaan in uw scherm.

Via Twitter contact opnemen met DUO

Bekijk DUO op Twitter

DUO heeft een Twitter-pagina. Hier kunt terecht voor informatie en vragen over studiefinanciering, studentenreisproducten, terugbetalen, betaaldata en dergelijke. DUO klantenservice is op Twitter bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Via Twitter contact opnemen met DUO

DUO contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

DUO heeft ook een Instagram-pagina waar u vragen kunt stellen over studiefinanciering, reizen, terugbetalen en lenen? U kunt uw vraag stellen door een reactie te plaatsen op de een recente post. Verder staan er berichten over allerlei zaken met betrekking tot studiefinanciering.

DUO contacteren via Instagram

DUO contacteren via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van DUO is onder andere gericht op werkaanbod van DUO. Hier vindt u actuele vacatures bij DUO. Heeft u een interesse om bij DUO te werken dan is, naast de algemene website van DUO, dit de pagina waar u de meeste informatie zult vinden. De DUO pagina op Linkedin is er niet voor vragen over studiefinanciering e.d.

DUO contacteren via Linkedin

DUO klantenservice op Youtube

Bekijk DUO Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van DUO worden video's met handige informatie en tips over studiefinanciering, aanverwante producten en wat daarbij komt kijken gedeeld. U kunt via het Youtube-pagina van DUO geen direct contact met naar de DUO klantenservice opnemen.

DUO klantenservice op Youtube

Contact met DUO via Facebook Studiefinanciering MBO

Bekijk Facebook MBO

Op de DUO Facebook-pagina voor studenten in het middelbaar beroepsonderwijs vindt u informatie over studiefinanciering, lenen, betaaldata, het studentenreisproduct en meer. Wanneer je een algemene vraag hebt, dan is DUO klantenservice bereikbaar 9.00 en 17.00 uur. DUO heeft ook Facebook-pagina's voor het Hoger Onderwijs (HBO en Universiteit), het terugbetalen studieschuld en Studieschuld Antillen.

Contact met DUO via Facebook Studiefinanciering MBO

Contact met DUO via Facebook Studiefinanciering Hoger Onderwijs

Bekijk Facebook Hoger Onderwijs

Op de DUO Facebook-pagina voor studenten in het hoger onderwijs, HBO en Universiteit, vindt u informatie over studiefinanciering, lenen, betaaldata, het studentenreisproduct en meer. Voor algemene vragen is DUO klantenservice bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. DUO heeft ook Facebook-pagina's voor het Middelbaar beroepsonderwijs, het terugbetalen studieschuld en Studieschuld Antillen.

Contact met DUO via Facebook Studiefinanciering Hoger Onderwijs

Contact met DUO via Facebook Terugbetalen Studieschuld

Bekijk Facebook Terugbetalen Studieschuld

Op de DUO Facebook-pagina over het terugbetalen van uw studieschuld. U vindt hier informatie over het terugbetalen van uw studieschuld, antwoorden op vragen en meer. Voor algemene vragen is DUO klantenservice bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. DUO heeft ook Facebook-pagina's voor het Middelbaar beroepsonderwijs, het Hoger onderwijs en Studieschuld Antillen.

Contact met DUO via Facebook Terugbetalen Studieschuld

Contact met DUO via Facebook Studieschuld Antillen

Bekijk Facebook Studieschuld Antillen

Op de Facebook-pagina Studieschuld Antillen vindt u meer informatie over betalingsachterstanden bij DUO voor personen die op Sint Maarten, Saba of Sint Eustatius wonen. DUO heeft ook Facebook-pagina's voor het Middelbaar beroepsonderwijs, het terugbetalen studieschuld en het Hoger onderwijs en Terugbetalen Studieschuld.

Contact met DUO via Facebook Studieschuld Antillen

Een brief schrijven aan DUO

Het postadres is:

Postbus 30205
2500 GE Den Haag

U kunt er ook voor kiezen om contact met DUO op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over DUO

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) valt als agentschap onder het Nederlandse ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is op 1 januari 2010 ontstaan uit een fusie van de Informatie Beheer Groep (IB-Groep) en de CFI (Centrale Financiën Instellingen). DUO voert verschillende onderwijswetten en regelingen uit. Verder ondersteunt DUO, in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, gemeenten bij de uitvoering van de Wet inburgering. Het hoofdkantoor van DUO is in Groningen. Verder heeft DUO ook een vestiging in Den Haag. Daarnaast zijn er zes servicekantoren, verspreid over het hele land, en twee servicebalies, in Enschede en Maastricht. Klanten kunnen hier terecht met hun vragen over bijvoorbeeld studiefinanciering, inburgering, examens en diploma’s. DUO heeft ook nog zeven toetslocaties voor inburgeringsexamens. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om DUO te bellen?

Heeft u niet de tijd of de zin om het telefoonnummer op te zoeken? Dat hoeft ook helemaal niet wanneer u via Klantenservicedirect contact opneemt met het DUO. Wij verbinden u dan meteen met hun door. Juist hierdoor kunt u al heel erg snel met uw vragen bij hen terecht. 

Hoe komt het dat DUO bellen zo lastig is?

Echt lastig is het niet om in contact te komen met DUO. Wij maken het makkelijker door u meteen door te verbinden zonder dat u zelf op zoek hoeft te gaan naar een nummer. Wij hebben dit allemaal voor u gedaan. U hoeft alleen te vertellen waarmee u contact wilt. 

Via welke kanalen kan ik DUO bellen?

U kunt op meerdere manieren contact opnemen met DUO. U kunt ervoor kiezen met de DUO klantenservice te chatten. Dit kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Via Twitter is de DUO klantenservice te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt dan bij hen terecht met uw vragen. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.