ABN AMRO Bellen

Bent u op zoek naar de ABN AMRO klantenservice?

Bel nu Bel nu

ABN AMRO Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ABN AMRO. 

Waarom ABN AMRO bellen?

U bent uw ABN AMRO betaalpas verloren

Bel het ABN AMRO telefoonnummer wanneer u uw betaalpas hebt verloren. De klantenservice kan uw betaalpas direct blokkeren en een nieuwe betaalpas voor u aanvragen.

U wilt een lening aanvragen

Bel met ABN AMRO wanneer u een lening wilt aanvragen of uw krediet wilt aanpassen. Zij kunnen u meer informatie geven en de klantenservice van ABN AMRO contact eventueel een adviseur voor u.

U wilt een gezamenlijke rekening opheffen

U kunt de ABN AMRO bellen wanneer u een gezamenlijke rekening wilt opheffen vanwege bijvoorbeeld een scheiding. De klantenservice kan u hierbij helpen en informatie geven hoe dit proces verloopt.

U wilt als klant informatie over beleggen

Neem contact op via het ABN AMRO telefoonnummer als u erover denkt om te gaan beleggen. De klantenservice kan u meer informatie geven en een afspraak met een beleggingsadviseur voor u maken, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

U wilt een verzekering afsluiten

U kunt direct ABN AMRO bellen wanneer u een verzekering wilt afsluiten voor bijvoorbeeld uw auto of een reisverzekering voor uw vakantie. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het afsluiten van de diverse verzekeringen bij de ABN AMRO.

U gaat binnenkort verhuizen

Bel ABN AMRO wanneer u gaat verhuizen en wilt weten hoe en waar u de adreswijziging moet doorgeven. Zij kunnen u uitleggen hoe u deze wijziging kunt doorgeven aan ABN AMRO.

Chatten met de ABN AMRO klantenservice

Chat met ABN AMRO

U kunt rechtstreeks contact met ABN AMRO opnemen via de chat. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar via de chat en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur. Anna, de ABN AMRO chatbot, is 24 uur per dag beschikbaar.

Chatten met de ABN AMRO klantenservice

Contact met ABN AMRO via Facebook

Bekijk ABN AMRO op Facebook

ABN AMRO heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van ABN AMRO. De ABN AMRO klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar en in het weekend van 9:00 tot 17:30 uur. U kunt 24 uur per dag een bericht via Facebook Messenger versturen en ontvangt een geautomatiseerd bericht buiten de openingstijden.

Contact met ABN AMRO via Facebook

Contact met ABN AMRO via Twitter

Bekijk ABN AMRO op Twitter

ABN AMRO heeft ook een Twitter-pagina waar zij nieuws over producten en diensten van ABN AMRO delen. Het ABN AMRO Webcare team is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar via Twitter en in het weekend van 9:00 tot 17:30 uur.

Contact met ABN AMRO via Twitter

ABN AMRO op Instagram

Bekijk ABN AMRO op Instagram

ABN AMRO heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over voornamelijk duurzaam ondernemen en duurzame ondernemers. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met ABN AMRO klantenservice.

ABN AMRO op Instagram

ABN AMRO op LinkedIn

Bekijk ABN AMRO op LinkedIn

Op de ABN AMRO Linkedin-pagina zij berichten over duurzaam ondernemen en duurzame ondernemers. Verder kunt u hier op de hoogte blijven van nieuws omtrent ABN AMRO en openstaande vacatures. ABN AMRO klantenservice lijkt niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

ABN AMRO op LinkedIn

ABN AMRO op YouTube

Bekijk ABN AMRO op YouTube

ABN AMRO heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over ABN AMRO en over verscheidene bankzaken. Zoals bijvoorbeeld vlogs, reclames, instructievideo’s en handige video’s. Het is niet mogelijk om via Youtube rechtstreeks contact op te nemen met ABN AMRO klantenservice.

ABN AMRO op YouTube

Een brief schrijven aan ABN AMRO

Het postadres is:

Postbus 77777
3000 MA Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met ABN AMRO op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V. is de beursgenoteerde holding van de Nederlandse bankgroep ABN AMRO. ABN AMRO is voortgekomen uit de kredietcrisis (2008) waarbij de Nederlandse takken van de voormalige Fortis Bank en het voormalige ABN AMRO Holding N.V. zijn samengevoegd in bankgroep ABN AMRO (2010). De roots van ABN AMRO gaan terug naar 1824, toen koning Willem I der Nederlanden bij Koninklijk Besluit de Nederlandsche Handelmaatschappij (NHM) oprichtte. In 1964 fuseerde de NHM met de Twentsche Bank (opgericht in 1841) tot de Algemene Bank Nederland (ABN). In dat jaar fuseerden ook de Amsterdamsche Bank (opgericht in 1871) en Rotterdamsche Bank (opgericht in 1863) en vormden tezamen de AMRO Bank. In 1991 zijn de AMRO Bank en de ABN tot ABN AMRO gefuseerd.    
De kredietcrisis
Na de kredietcrisis van 2008 en allerlei fusies en overnames zijn de aandelen van ABN AMRO Group door de Nederlands Staat op 29 september 2011 overgedragen aan de Stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen (NLFI) overgedragen. Op 20 november 2015 stond de ABN AMRO weer op de beurs genoteerd. Op dit moment heeft de staat via de NLFI nog 57% van de aandelen ABN AMRO in handen. In de periode 2014-2020 heeft ABN AMRO in het nieuws gestaan vanwege witwas affaires in Nederland. ABN AMRO heeft uiteindelijk een schikking getroffen (incl. boete) met het Openbaar Ministerie voor het feit dat zij te weinig controle hadden in de bestrijding van witwassen van geld volgens de Wwft. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van ABN AMRO te bellen?

Geen zin om naar een telefoonnummer op zoek te gaan om de klantenservice van ABN AMRO te kunnen bereiken? Helemaal niet erg. Wij van Klantenservicedirect verbinden u meteen door naar hen. Op deze manier heeft u een snel en makkelijk contact met ABN AMRO. U kunt uw vragen meteen stellen. 

Hoe komt het dat de klantenservice van ABN AMRO zo lastig te bellen is?

Soms is de klantenservice van ABN AMRO wat minder goed te bereiken. Dit is de reden waarom wij het voor u gemakkelijker proberen te maken en u meteen doorverbinden met het juiste telefoonnummer. U kunt dan bij de klantenservice terecht voor al uw vragen. Deze kunnen dan direct worden gesteld. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van ABN AMRO bereiken?

Behalve met de ABN AMRO bellen kunt u contact opnemen via de chat op de site van ABN AMRO, via Facebook Messenger en via Twitter. Daar zit de klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur voor u klaar. Op zaterdag zijn zij er van 9.00 tot 17.30 uur. De chatbot Anna is 24 uur per dag bereikbaar via de website. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.