ABN AMRO Klantenservice

Bent u op zoek naar het ABN AMRO telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel 1835

De kosten zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.

Bellen ABN AMRO

Telefoonnummer
Adres
Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ABN AMRO. 

Waarom ABN AMRO bellen?

U bent uw ABN AMRO betaalpas verloren

Bel het ABN AMRO telefoonnummer wanneer u uw betaalpas hebt verloren. De klantenservice kan uw betaalpas direct blokkeren en een nieuwe betaalpas voor u aanvragen.

U wilt een lening aanvragen

Neem contact op met ABN AMRO wanneer u een lening wilt aanvragen of uw krediet wilt aanpassen. Zij kunnen u meer informatie geven en de klantenservice van ABN AMRO contact eventueel een adviseur voor u.

U wilt een gezamenlijke rekening opheffen

U kunt het ABN AMRO nummer bellen wanneer u een gezamenlijke rekening wilt opheffen vanwege bijvoorbeeld een scheiding. De klantenservice kan u hierbij helpen en informatie geven hoe dit proces verloopt.

U wilt als klant informatie over beleggen

Neem contact op via het ABN AMRO telefoonnummer als u er over denkt om te gaan beleggen. De klantenservice kan u meer informatie geven en een afspraak met een beleggingsadviseur voor u maken, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

U wilt een verzekering afsluiten

U kunt direct ABN AMRO bellen wanneer u een verzekering wilt afsluiten voor bijvoorbeeld uw auto of een reisverzekering voor uw vakantie. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het afsluiten van de diverse verzekeringen bij de ABN AMRO.

U gaat binnenkort verhuizen

Contact ABN AMRO wanneer u gaat verhuizen en wilt weten hoe en waar u de adreswijziging moet doorgeven. Zij kunnen u uitleggen hoe u deze wijziging kunt doorgeven aan ABN AMRO.

Chatten met de ABN AMRO klantenservice

Chat met ABN AMRO

U kunt rechtstreeks contact met ABN AMRO opnemen via de chat. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar via de chat en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur. Anna, de ABN AMRO chatbot, is 24 uur per dag beschikbaar.

Contact met ABN AMRO via Facebook

Bekijk ABN AMRO op Facebook

ABN AMRO heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van ABN AMRO. De ABN AMRO klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar en in het weekend van 9:00 tot 17:30 uur. U kunt 24 uur per dag een bericht via Facebook Messenger versturen en ontvangt een geautomatiseerd bericht buiten de openingstijden.

Contact met ABN AMRO via Twitter

Bekijk ABN AMRO op Twitter

ABN AMRO heeft ook een Twitter-pagina waar zij nieuws over producten en diensten van ABN AMRO delen. Het ABN AMRO Webcare team is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar via Twitter en in het weekend van 9:00 tot 17:30 uur.

ABN AMRO op Instagram

Bekijk ABN AMRO op Instagram

ABN AMRO heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over voornamelijk duurzaam ondernemen en duurzame ondernemers. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met ABN AMRO klantenservice.

ABN AMRO op LinkedIn

Bekijk ABN AMRO op LinkedIn

Op de ABN AMRO Linkedin-pagina zij berichten over duurzaam ondernemen en duurzame ondernemers. Verder kunt u hier op de hoogte blijven van nieuws omtrent ABN AMRO en openstaande vacatures. ABN AMRO klantenservice lijkt niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

ABN AMRO op YouTube

Bekijk ABN AMRO op YouTube

ABN AMRO heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over ABN AMRO en over verscheidene bankzaken. Zoals bijvoorbeeld vlogs, reclames, instructievideo’s en handige video’s. Het is niet mogelijk om via Youtube rechtstreeks contact op te nemen met ABN AMRO klantenservice.

Een brief schrijven aan ABN AMRO

Het postadres is:

Postbus 77777
3000 MA Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met ABN AMRO op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V. is de beursgenoteerde holding van de Nederlandse bankgroep ABN AMRO. ABN AMRO is voortgekomen uit de kredietcrisis (2008) waarbij de Nederlandse takken van de voormalige Fortis Bank en het voormalige ABN AMRO Holding N.V. zijn samengevoegd in bankgroep ABN AMRO (2010). De roots van ABN AMRO gaan terug naar 1824, toen koning Willem I der Nederlanden bij Koninklijk Besluit de Nederlandsche Handelmaatschappij (NHM) oprichtte. In 1964 fuseerde de NHM met de Twentsche Bank (opgericht in 1841) tot de Algemene Bank Nederland (ABN). In dat jaar fuseerden ook de Amsterdamsche Bank (opgericht in 1871) en Rotterdamsche Bank (opgericht in 1863) en vormden tezamen de AMRO Bank. In 1991 zijn de AMRO Bank en de ABN tot ABN AMRO gefuseerd. Na de kredietcrisis van 2008 en allerlei fusies en overnames  zijn de aandelen van ABN AMRO Group door de Nederlands Staat op 29 september 2011 overgedragen aan de Stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen (NLFI) overgedragen. Op 20 november 2015 stond de ABN AMRO weer op de beurs genoteerd. Op dit moment heeft de staat via de NLFI nog 57% van de aandelen ABN AMRO in handen. In de periode 2014-2020 heeft ABN AMRO in het nieuws gestaan vanwege witwasaffaires in Nederland. ABN AMRO heeft uiteindelijk een schikking getroffen (incl. boete) met het Openbaar Ministerie voor het feit dat zij te weinig controle hadden in de bestrijding van witwassen van geld volgens de Wwft.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen
Bel 1835

De kosten zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.