Acer Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Acer?

Bel nu Bel nu

Acer Contact

Telefoonnummer
Adres
Europalaan 89, 5232 BC 's-Hertogenbosch
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Acer. 

Waarom Acer bellen?

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het Acer telefoonnummer wanneer u een artikel online heeft besteld en wilt weten wat de bestelstatus is? Wanneer wordt het artikel geleverd. Acer klantenservice kan u meer informatie over de status van uw bestelling geven.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Acer nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen Acer producten. Acer klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retour zenden.

Wat zijn de verzendkosten bij Acer?

Neem contact op met Acer klantenservice wanneer u wilt weten wat de verzendkosten bij Acer zijn? De klantenservice van Acer kan u meer informatie geven over de verzendkosten van bestellingen bij Acer.

U heeft een vouchercode

Bel het Acer telefoonnummer wanneer u een vouchercode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Acer klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw vouchercode.

Wanneer ontvang ik de factuur? Waar vind ik deze?

Weet u niet wanneer u de Acer factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het Acer telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

Mijn Acer product werkt niet? Wat nu?

Heeft u een Acer product gekocht en werkt het niet? Bel het Acer telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u nagaan wat het probleem is en eventueel doorschakelen naar technische ondersteuning de Acer (met wie u eventueel een afspraak kunt maken).

Contact met Acer via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Acer klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Acer klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Facebook-pagina Acer

Neem contact op via Facebook

Acer heeft een Facebook-pagina met berichten en aanbiedingen van Acer. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met Acer klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur en zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Acer

Contact opnemen via Twitter

Acer heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Acer, acties van Acer en natuurlijk diverse Acer apparaten. U kunt een DM naar Acer klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Acer

Bekijk Instagram-pagina

Acer heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts, reels en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van Acer. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Reviews’, ‘Recycling’, ‘GPC’ en ‘Collabs’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Acer klantenservice.

Acer op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Acer is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Acer vindt u diverse nieuwsberichten met de nieuwste producten van Acer en de actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Acer is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Acer

Bekijk Acer op Youtube

Acer heeft ook een eigen internationaal YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Acer en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld events, tablets, laptops en dergelijke. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Acer klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan Acer

Het postadres is:

Postbus 70576
5201 CZ 's-Hertogenbosch

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Acer klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Acer.

Meer informatie over Acer

Acer is elektronica bedrijf uit Taiwan en is één van de standaard namen in de consumentenelektronica, en dan voornamelijk op het gebied van computers/laptops. Acer produceert en verkoopt naast laptops, tablets en pc’s ook servers, opslag, displays, led-tv's, randapparaten en e-businessoplossingen voor de zakenwereld, de overheid, het onderwijs en voor het thuiswerken. Acer is in 1976 opgericht in Taipei (Taiwan) door Stan Shih. Acer Group heeft vestigingen in meer dan 140 landen. Het internationale hoofdkantoor bevindt zich in Sijhih City, Nieuw Taipei, Taiwan. Bij de start heette het bedrijf Multitech en men produceerde voornamelijk microprocessors. Begin jaren 80 is men gestart met de ontwikkeling van computers. De Microprofessor-II was de eerste computer die specifiek gericht was op consumenten. Multitech breidde verder uit naar onder andere Japan en de VS. In 1987 is de naam veranderd in Acer. Samen met IBM brachten zij een 32-bit computer uit. In de jaren '90 heeft Acer de, nu zeer bekende, eerste Aspire-lijn computers op de markt gebracht. In 1997 werd de gehele Texas Instruments-computerdivisie overgenomen door Acer en in oktober 2007 nam Acer het Amerikaanse Gateway en Packard Bell over. Acer was in 2006 liefst de op twee na grootste computerproducent ter wereld.  Apacer is de geheugenchip-onderneming van Acer en het is marktleider in OEM-geheugenchips (flashgeheugen). In 2010/2011 heeft Acer twee business units aan het Acer toegevoegd, dat zijn ACER Smartphones en ACER New LED/Multimedia TV.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.