Airstrip Drachten Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Airstrip Drachten?

Bel nu Bel nu

Airstrip Drachten Contact

Telefoonnummer
Adres
De Knobben 100a, 9202 XJ Drachten
Openingstijden
Gesloten
Maandag
12:00-19:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00-19:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
12:00-19:00
Zaterdag
09:00-19:00
Zondag
12:00-19:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Airstrip Drachten. 

Waarom Airstrip Drachten bellen?

U wilt meer informatie over vlieglessen

Bel het Airstrip Drachten telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt vlieglessen, parachutespringen en andere vliegervaringen. Hoe kunt u dit regelen? Airstrip Drachten klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende activiteiten op Airstrip Drachten.

Wat zijn de tarieven voor gebruik van Airstrip Drachten?

Wilt u meer weten over de tarieven, de havengelden, voor het gebruik van luchtvaartuigen op Airstrip Drachten? Neem dan contact op via het Airstrip klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg geven over de tarieven.

Wilt u meer informatie over de activiteiten op Airstrip Drachten?

U heeft gehoord over de flightsimulator of de dragraces op Airstrip Drachten en wilt wel eens een keer ervaren hoe het is om te vliegen? Wanneer kan dat? Welke activiteiten vinden er plaats? Neem contact op via het Airstrip Drachten klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de activiteiten op de Airstrip.

U wilt meer informatie over nieuwe ontwikkelingen?

Bel het Airstrip Drachten telefoonnummer wanneer meer informatie en/of uitleg wilt over de nieuwste ontwikkelingen op Airstrip Drachten. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleggen over nieuwe ontwikkelingen en de stand van zaken.

Welke bedrijven werken vanuit Airstrip Drachten?

U kunt het Airstrip Drachten nummer bellen wanneer u vragen over de organisaties die vanaf Airstrip vliegen, of over het restaurant op de Airstrip. Airstrip Drachten klantenservice kan u vertellen welke bedrijven er aanwezig zijn op het vliegveld.

Wat zijn de openingstijden van Airstrip Drachten?

Wilt u weten wat de openingstijden van Airstrip Drachten zijn? Neem telefonisch contact op via het Airstrip Drachten nummer. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en vertellen wanneer het vliegveld open is.

Hoe wilt u contact opnemen met Airstrip Drachten?

Facebook-pagina Airstrip Drachten

Neem contact op via Facebook

Airstrip Drachten heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten van en over Airstrip Drachten. U kunt ook op de berichten reageren. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met Airstrip Drachten klantenservice.

Instagram-pagina Airstrip Drachten

Bekijk Instagram-pagina

Airstrip Drachten heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s van activiteiten op Airstrip Drachten via posts. Het is niet zeker of u via Instagram rechtstreeks contact kunt opnemen met Airstrip Drachten klantenservice.

Meer informatie over Airstrip Drachten

Vliegveld Drachten (ICAO: EHDR) is een klein regionaal vliegveld nabij Drachten in de gemeente Smallingerland in de provincie Friesland. Het vliegveld wordt in 2022 nog steeds voornamelijk gebruikt voor hobbyvliegen en vlieginstructies. Vliegveld Drachten is in 1962 aangelegd als airstrip voor de Philipsvestiging te Drachten en wordt geëxploiteerd door de Stichting Vliegveld Drachten. Deze Stichting heeft het vliegveld in bruikleen van de gemeente Smallingerland. Het vliegveld is thuishaven van de Ultralight Vliegclub Fryslân. Vliegveld Drachten heeft een verharde start- en landingsbaan van 730 meter, die men in de toekomst wil gaan verlengen naar 950 meter. Vliegveld Drachten wordt ook gebruikt voor dragracen. De eerste dragrace op Vliegveld Dracht vond al in 1975 plaats. De dragraces op het vliegveld worden georganiseerd door de Dutch Hot Rod Association. Hiervoor wordt de ‘dragstrip’ de geprepareerd met spuitlijm, zodat de band betere grip krijgen op de baan. Verder worden er tijdens de dragrace dagen ook vangrails langs de baan geplaatst. Ook wordt er ieder jaar het internationale vliegerfestival van Drachten op Vliegveld Drachten gehouden.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.