Albert Heijn Contact

Bent u op zoek naar de Albert Heijn klantenservice?

Bel nu Bel nu

Albert Heijn Bellen

Telefoonnummer
Adres
Provincialeweg 11, 1506 MA Zaandam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-16:00
Dinsdag
10:00-16:00
Woensdag
10:00-16:00
Donderdag
10:00-16:00
Vrijdag
10:00-16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Albert Heijn. 

Waarom Albert Heijn bellen?

U bent uw AH bonuskaart kwijt

Bel het Albert Heijn telefoonnummer wanneer u uw AH bonuskaart kwijt bent geraakt. De klantenservice kan u uitleggen hoe u een nieuw AH bonuskaart kunt regelen en hoe u deze kunt wijzigen in uw huidige account en app.

U wilt meer informatie over de AH spaaracties

Neemt u of uw kind(eren) deel aan één van de AH spaaracties en wilt u meer informatie? Neem contact op met Albert Heijn klantenservice en zij kunnen uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over de spaaracties van Albert Heijn.

U wilt online boodschappen doen

U kunt het Albert Heijn nummer bellen wanneer u vragen heeft over online boodschappen doen. De klantenservice kan u verder helpen en u meer uitleg geven over het online boodschappen doen op AH Online.

U wilt meer informatie over een veiligheidswaarschuwing

Heeft u een product bij Albert Heijn gekocht waar nu een veiligheidswaarschuwing voor is uitgegeven? Wilt u weten wat u precies moet doen? Bel het Albert Heijn telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het retourneren van dit product.

U heeft een AH cadeaukaart ontvangen

Heeft u een AH cadeaukaart ontvangen en wilt u weten hoe u deze kunt gebruiken? Of waar u deze voor kunt gebruiken? Neem contact op met Albert Heijn klantenservice en de medewerker kan u alle informatie geven over de AH cadeaukaart.

U gaat verhuizen

Heeft u een bonuskaart of account bij Albert Heijn en wilt u uw gegevens wijzigen, maar weet u niet hoe u dit moet doen? Bel Albert Heijn klantenservice en de medewerker kan u uitleggen waar en hoe u uw gegevens kunt wijzigen.

Chatten met chatbot Albert Heijn

Chat met Albert Heijn

U kunt rechtstreeks contact met Albert Heijn opnemen via de chatbot op de klantenservice-pagina van de Albert Heijn of het contact icoontje rechts onderaan op de website. De chatbot is 24 uur per dag bereikbaar. Kies een onderwerp en/of stel uw vraag. De chatbot zal direct op uw vraag reageren.

Chatten met chatbot Albert Heijn

Contact met Albert Heijn via WhatsApp

Chat met Albert Heijn via WhatsApp

U kunt rechtstreeks berichten naar Albert Heijn klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Albert Heijn is 0683542625. Albert Heijn klantenservice zal zo snel mogelijk op uw WhatsApp bericht reageren.

Contact met Albert Heijn via WhatsApp

Contact met Albert Heijn via Facebook

Bekijk Albert Heijn op Facebook

Albert Heijn heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten, reclames, tips en acties van Albert Heijn. U kunt 24 uur per dag een bericht via Facebook Messenger naar Albert Heijn klantenservice. Het is niet duidelijk of en wanneer de klantenservice op uw bericht zal reageren.

Contact met Albert Heijn via Facebook

Contact met Albert Heijn via Twitter

Bekijk Albert Heijn op Twitter

Albert Heijn deelt op haar Twitter-pagina vooral Tweets met veiligheidswaarschuwingen van producten die AH verkoopt. U kunt een DM naar Albert Heijn klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact met Albert Heijn via Twitter

Albert Heijn op Instagram

Bekijk Albert Heijn op Instagram

Albert Heijn gebruikt Instagram ter inspiratie. Zij delen hier foto’s en video’s met tips en adviezen, nieuws en recepten. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Albert Heijn klantenservice via Instagram.

Albert Heijn op Instagram

Albert Heijn op Linkedin

Bekijk Albert Heijn op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Albert Heijn delen zij berichten over nieuws, acties en actuele ontwikkelingen bij Albert Heijn. Verder kunt u ook lezen hoe het is om bij Albert Heijn te werken en vind u hier de actuele vacatures bij Albert Heijn. Het is onduidelijk of u rechtstreeks contact opnemen met Albert Heijn klantenservice via Linkedin.

Albert Heijn op Linkedin

Albert Heijn op Youtube

Bekijk Albert Heijn op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Albert Heijn vindt u een aantal playlists met video’s met tips, adviezen en informatie over Albert Heijn. Verder vindt u hier ook reclame video’s van Albert Heijn. U kunt geen rechtstreeks bericht naar Albert Heijn klantenservice sturen via Youtube.

Albert Heijn op Youtube

Albert Heijn op Pinterest

Bekijk Albert Heijn op Pinterest

Albert Heijn is ook actief op Pinterest, waar zij mooie foto’s delen uit de Allerhande. Albert Heijn klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Albert Heijn op Pinterest

Een brief schrijven aan Albert Heijn

Het postadres is:

Postbus 3000
1500 HA Zaandam

U kunt er ook voor kiezen om contact met Albert Heijn op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Albert Heijn

Albert Heijn is de eerste en grootste supermarktketen van Nederland. Op 27 mei 1887 nam Albert Heijn de kruidenierszaak van zijn vader Jan Heijn in Oostzaan over. Dit is het startpunt van de huidige Albert Heijn. In de daaropvolgende jaren opende Albert Heijn verschillende winkels in de omgeving van Oostzaan en in 1899 een centraal pakhuis in Zaandam. In 1895 is hij vervolgens begonnen met het branden van eigen koffie in het washok van de winkel in Oostzaan. Sinds 1910 produceert Albert Heijn steeds meer eigen producten zoals suikerwerk, koek en banket. Dit gebeurde tot 1913 in eerste instantie in een herenhuis in Zaandam maar uiteindelijk werd de productie verlegd naar een professionele fabriek. Albert Heijn is in 1948 naar de beurs gebracht. In 1952 veranderde Albert Heijn van normale kruidenierszaak naar zelfbedieningswinkel, waar de klanten zelf hun boodschappen moesten inpakken. In 1955 is vervolgens ook het assortiment verder uitgebreid met vers vlees, groenten en fruit, waarmee Albert Heijn de eerste supermarkt van Nederland werd. Op 27 augustus 1973 is Ahold NV opgericht en Albert Heijn werd een onderdeel van de holding. Met deze nieuwe constructie kon de holding de buitenlandse markt op. In 2007 heeft Albert Heijn een franchise winkel op Curaçao geopend. Later volgden ook vestigingen op Aruba en in Suriname. Een deel van deze winkels is in 2016 echter omgevormd naar een andere formule. Sinds 2011 is Albert Heijn ook aanwezig in België. Ondanks de fusie van Ahold en Delhaize heeft Albert Heijn inmiddels 60 vestigingen in Vlaanderen. Sinds 2016 is Albert Heijn onderdeel van Ahold Delhaize. Albert Heijn maakt gebruik van een aantal winkelformules. Dat zijn Albert Heijn Wijkwinkel, AH To Go, AH XL en Albert Heijn Online. Sinds 1927 mag Albert Heijn zich Hofleverancier noemen en sinds 1987 heeft Ahold ook het predicaat Koninklijk, vanwege het 100-jarige bestaan van Albert Heijn en in 2016 heeft Koning Willem-Alexander het fusiebedrijf Ahold Delhaize toestemming gegeven om dit predicaat te blijven gebruiken.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.