Aldi Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Aldi?

Bel nu Bel nu

Aldi Contact

Telefoonnummer
Adres
Pascalweg 21, 4104 BE Culemborg
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Aldi. 

Waarom Aldi bellen?

U heeft geen Aldi folder ontvangen

Neem contact op met Aldi klantenservice wanneer u op de Aldi folder zit te wachten. Aldi klantenservice kan u te woord staan en meer informatie geven. Zij kunnen u ook uitleggen hoe u online de actuele folder kunt bekijken.

Ik ben niet tevreden met een gekocht product

Heeft u een product gekocht maar bent u niet tevreden? U kunt het Aldi nummer bellen en uitleggen wat het probleem is. De klantenservice kan meer informatie, uitleg en de voorwaarden geven voor het retourneren van producten.

Hoe weet ik of een product verkrijgbaar is in de winkel?

Neem contact op via het Aldi telefoonnummer wanneer u graag een herinnering ontvangt wanneer een product verkrijgbaar is in de winkel. Aldi klantenservice kan u meer vertellen voor welke producten de herinnering geldt en hoe u dit zelf kunt instellen.

Denkt u dat u te veel heeft betaald voor een product?

Heeft u te veel betaald een product? Neem contact op via het Aldi telefoonnummer en de klantenservice kan u uitleggen hoe u het te veel betaalde bedrag terug kunt krijgen.

Is er een Aldi bij mij in de buurt?

Bel het Aldi telefoonnummer wanneer graag wilt weten of er een Aldi winkel bij u in de buurt is om boodschappen te doen. Aldi klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven waar u uit kunt vinden waar de dichtstbijzijnde Aldi winkel bij u in de omgeving is.

U heeft vragen over Aldi Talk

Bel het Aldi telefoonnummer wanneer u vragen heeft over Aldi Talk. Aldi klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Aldi Talk, hoe u uzelf kunt registreren, de tarieven en de algemene voorwaarden van Aldi Talk.

Contact met Aldi via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Aldi klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en vergeet niet om een onderwerp te kiezen. Stel uw vraag en verzend het contactformulier. Aldi klantenservice zal zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Aldi via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Aldi heeft een Facebook-pagina met waar zij berichten delen waar u als klant op kunt reageren. Berichten met tips en lekkere recepten om tijd en geld te besparen. Aldi klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger.

Aldi op Instagram

Instagram-pagina Aldi bekijken

Aldi heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s met leuke tips om tijd en geld te besparen De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals bijvoorbeeld ‘VakantieDOEboek’, ‘De Opschepquiz’, ‘Tante Tinie’ en ‘Het A-Team’. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Aldi klantenservice.

Linkedin-pagina Aldi Nederland

Bekijk Aldi op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Aldi Nederland staan diverse berichten van de Aldi, waaronder de actuele openstaande vacatures bij Aldi Nederland. De klantenservice van Aldi is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Aldi op Youtube

Bekijk Aldi op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Aldi worden diverse informatieve video’s van de Aldi gedeeld via een 3-tal playlists: ‘Werken bij Aldi’, ‘TV Commercials Aldi Nederland’ en ‘NK Tosti bouwen’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Aldi klantenservice via Youtube.

Meer informatie over Aldi

Aldi is een internationaal opererende Duitse discount-supermarkt keten. Aldi is in 1946 in Essen (Noordrijn-Westfalen) opgericht door de broers Karl en Theo Albrecht. Aldi is de afkorting voor ALbrecht DIskont.  Aldi bestaat uit twee zelfstandige bedrijven: Aldi (soms ook wel Aldi Nord) met de hoofdvestiging in Essen (Noordrijn-Westfalen) en Aldi Süd met de hoofdvestiging in Mülheim an der Ruhr. In Nederland opereert Aldi onder Aldi Nord dat eigendom is van de Markus Foundation. Aldi staat vooral bekend om het beperkte assortiment artikelen onder eigen merknaam tegen lage prijzen en de grote non-food afdeling. Aldi bespaart op de kosten door winkelpanden op goedkope locaties te huren (of te kopen) en deze vooral sober in te richten. Er wordt geen muziek gedraaid en veel producten worden in dozen aangeboden (en niet uitgepakt en in rekken gelegd). Aldi Nederland heeft 9 hoofdkantoren verspreid over het land. Ieder hoofdkantoor bevoorraad en regisseert ongeveer 60 Aldi filialen in de eigen regio. Verder zijn er 8 afzonderlijke Bv’s die afzonderlijk van elkaar opereren. Het enige wat uniform is binnen de Aldi is de strakke regelgeving, de uniforme uitstraling en het basisassortiment. Iedere BV kan buiten het "basisassortiment" ook andere artikelen regionaal in het assortiment opnemen. Aldi Talk is een mobiel virtueel netwerk operator. Het is voortgekomen uit een joint venture tussen supermarktketens Aldi en Medion is. Aldi Talk is als netwerkoperator actief in Duitsland, België en Nederland (sinds 2009) en staat ook bekend onder de naam Medion Mobile. In Nederland maakt Aldi Talk gebruik van het netwerk van KPN Mobile. Naast het mobiel telefoneren biedt Aldi Talk ook mobiel internet aan.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.