Algemeen Dagblad Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Algemeen Dagblad?

Bel nu Bel nu

Algemeen Dagblad Contact

Telefoonnummer
Adres
Delftseplein 27, 3013 AA Rotterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Algemeen Dagblad. 

Waarom Algemeen Dagblad bellen?

De krant niet ontvangen?

Bel het Algemeen Dagblad telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Algemeen Dagblad doorgeven aan de bezorger.

U heeft problemen met uw account

Lukt het inloggen op uw Algemeen Dagblad account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Algemeen Dagblad telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt meer informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement op het Algemeen Dagblad af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Neem contact op via het Algemeen Dagblad nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Wilt u zich aanmelden voor het lezerspanel?

U kunt het Algemeen Dagblad nummer bellen wanneer u vragen over het lezerspanel. Wilt u zich graag aanmelden? Wat wordt er van u verwacht als u lid wordt van het Algemeen Dagblad lezerspanel. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het AD-lezerspanel.

Hoe werkt bestellen via de AD-webwinkel?

Wilt u iets kopen in de Algemeen Dagblad webwinkel? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het Algemeen Dagblad telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over de AD-webwinkel beantwoorden.

U wilt uw abonnement opzeggen

Bel het Algemeen Dagblad telefoonnummer wanneer u uw abonnement op het Algemeen Dagblad wilt opzeggen. Hoe kunt u opzeggen? Kan dat per direct? Zijn er kosten aan verbonden? De klantenservice kan u meer uitleg geven over het opzeggen van uw abonnement op het AD.

Chatten met Algemeen Dagblad

Chat met Algemeen Dagblad

Neem rechtstreeks contact op met Algemeen Dagblad klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u vanaf ongeveer 12:00 uur het best contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met Algemeen Dagblad klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met Algemeen Dagblad via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Algemeen Dagblad klantenservice sturen via het contactformulier. Klik op ‘Stuur een e-mail via een formulier’ en stel uw vraag of leg uw probleem of opmerking voor aan de klantenservice. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Algemeen Dagblad klantenservice zal binnen 2-5 werkdagen contact met u opnemen.

Facebook-pagina Algemeen Dagblad

Neem contact op via Facebook

Algemeen Dagblad heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Nederland en van over de hele wereld. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Algemeen Dagblad klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Algemeen Dagblad

Contact opnemen via Twitter

Algemeen Dagblad heeft een Twitter-pagina met 24/7 nieuws Tweets van het Algemeen Dagblad. Het Algemeen Dagblad heeft ook nog andere Twitter-accounts zoals @ADsportwereld en @ADshownieuws. U kunt een DM naar Algemeen Dagblad klantenservice sturen.

Instagram-pagina Algemeen Dagblad

Bekijk Instagram-pagina

Algemeen Dagblad heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij nieuwsberichten via posts en reels. Het AD heeft ook twee andere Instagram-accounts: @ADSportwereld en @ADShownieuws. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals Willem & Wessel, De Werkplaats, Quiz en Profiel. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Algemeen Dagblad klantenservice sturen.

Algemeen Dagblad op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Algemeen Dagblad is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Algemeen Dagblad vindt u diverse actuele nieuwsberichten. U zult echter geen vacatures vinden op de Linkedin-pagina van het Algemeen Dagblad en de klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Meer informatie over Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad, oftewel AD, is een Nederlands landelijk dagblad en de op één na grootste betaalde krant van Nederland. De hoofdredactie van het Algemeen Dagblad bevindt zich in Rotterdam. De krant wordt uitgegeven op tabloidformaat en is eigendom van het Belgische mediabedrijf DPG Media. Het Algemeen Dagblad is in 1946 opgericht door Willem Pluygers en J. Versnel, als zusterkrant van de Nieuwe Rotterdamsche Courant. Het eerste nummer is op 29 april 1946 verschenen. Het doel van het Algemeen Dagblad was en is het brengen van nieuws in heldere en neutrale taal. Bij de oprichting wilde men bewust niet meegaan in de verzuiling die na de oorlog in de krantenwereld ontstond. In 1964 is het AD de krant overgenomen door de Nederlandse Dagblad Unie (ontstaan uit een fusie van de NRC met het Algemeen Handelsblad). In 1979 volgde een fusie van de Nederlandse Dagblad Unie met uitgeverij Elsevier. Het dagbladonderdeel is vervolgens in 1995 verkocht aan PCM Uitgevers (uitgever van o.a. Het Parool, Trouw en de Volkskrant). In 2009 is het Algemeen Deel - als onderdeel van PCM Uitgevers - opgenomen in De Persgroep, een Belgische mediaorganisatie. Voorheen bestond de hoofdredactie van het Algemeen Dagblad uit 6 personen en dat is na de overname en reorganisatie in 2009 gewijzigd in één hoofdredacteur en een redactiemanager. De redactie van het Algemeen Dagblad maakt sinds 2016 deel uit van het mondiale en landelijke deel voor ADR Nieuwsmedia. Naast de landelijke versie van het Algemeen Dagblad zijn er ook nog zeven regionale versies. Abonnees kunnen echter niet zelf kiezen welke versie ze ontvangen. Men ontvangt de editie van het gebied waar men woont. De regionale titels zijn: Amersfoortse Courant, De Dordtenaar, Groene Hart, Haagsche Courant en Rivierenland.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.