Allianz Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Allianz klantenservice van Allianz?

Bel nu Bel nu

Allianz Contact

Telefoonnummer
Adres
Coolsingel 139, 3012 AG Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:30
Dinsdag
09:00-17:30
Woensdag
09:00-17:30
Donderdag
09:00-18:30
Vrijdag
09:00-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Allianz. 

Waarom Allianz bellen?

U wilt schade melden

U kunt bellen op het Allianz direct telefoonnummer wanneer u schade heeft geleden en wilt weten hoe en waar u de schade moet melden. De klantenservice kan u meer informatie verstrekken en uitleggen hoe u uw schade bij Allianz kunt melden.

U wilt een verzekering opzeggen

U kunt het Allianz direct bellen voor meer informatie over het opzeggen van een verzekering. Eventueel kan uw situatie worden besproken en krijgt u een uitleggen hoe u uw verzekering kunt opzeggen.

U wilt advies over verzekering

Neem contact op met Allianz klantenservice. Leg bij Allianz direct contact met de klantenservice om uw situatie te bespreken, meer informatie verstrekken en u eventueel doorverwijzen naar één van de verzekeringsadviseurs van Allianz.

U wilt informatie over beleggingen

Wanneer u meer wilt weten over Allianz en de beleggingsfondsen en/of levensverzekeringen van Allianz, dan kunt u direct contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u meer informatie verstrekken en uitleggen hoe u in een belegfonds kunt instappen.

U wilt weten of u uw fiets bij Allianz kunt verzekeren

Bel het Allianz telefoonnummer wanneer u vragen heeft over het verzekeren van uw fiets. De klantenservice kan u meer vertellen over de fietsverzekering van Allianz en hoe u deze verzekering kunt afsluiten.

U gaat verhuizen

Neem contact op met Allianz klantenservice wanneer u gaat verhuizen en uw nieuwe adres wilt doorgeven. Indien gewenst krijgt u ook direct uitleg hoe u uw adreswijziging kunt registreren.

Chatten met Allianz

Chat met Allianz

U kunt direct contact opnemen met Allianz Direct als u een autoverzekering of woonverzekering bij Allianz Direct heeft afgesloten. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 20:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:30 uur. U vindt de chatbox rechts onderin op de klantenservice pagina.

Chatten met Allianz

Contact met Allianz via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Allianz klantenservice sturen via het contactformulier. Binnen 14 dagen wordt er op uw bericht (e-mail) gereageerd. Rechtstreeks e-mailen kan ook naar info@allsecur.nl.

Via Facebook contact met Allianz opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Allianz heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van Allianz. U kunt een bericht via Messenger naar Allianz versturen, maar het is niet zeker dat de klantenservice op uw bericht zal reageren.

Contact met Allianz opnemen via Twitter

Bekijk Allianz op Twitter

Allianz heeft een Twitter-pagina met vele verschillende berichten over actualiteiten. Allianz klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 20:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:30 uur.

Contact met Allianz opnemen via Twitter

Allianz op Instagram

Bekijk Allianz op Instagram

Allianz heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s van sporten en sporters en sportteams die door Allianz gesponsord worden. Het is niet mogelijk om Allianz klantenservice een bericht via Instagram te sturen.

Allianz op Instagram

Allianz op Linkedin

Bekijk Allianz op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Allianz staan nieuwsberichten over actualiteiten en dan met name berichten over de sportteams die zij sponsoren, maar ook berichten over werken bij Allianz. U vindt hier ook actuele vacatures bij Allianz. U kunt via Linkedin vragen stellen en de klantenservice zal gedurende kantooruren uw vragen beantwoorden.

Allianz op Linkedin

Allianz op Youtube

Bekijk Allianz op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Allianz staan vele verschillende video’s. Onder andere video’s over de zeilers van TeamAllianz_NL, maar ook video’s over ondernemen en ondernemers, science, start-ups, producten en diensten van Allianz en nog meer. U kunt Allianz klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

Allianz op Youtube

Een brief schrijven aan Allianz

Het postadres is:

Postbus 351
3000 AJ Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met Allianz op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Allianz

De Allianz Group is van oorsprong een Duitse verzekeringsmaatschappij. De Allianz Group is een van de grootste verzekeraars ter wereld. Het biedt vele verschillende verzekeringen aan zoals reis-, levens-, schade- en ziektekostenverzekeringen. Daarnaast is Allianz ook actief in vermogensbeheer en bezit zelfs een bank. Allianz is in meer dan 70 landen actief. Nederland behoort met België en Luxemburg tot Allianz Benelux N.V. Allianz Nederland is in 2003 ontstaan na de samenvoeging van Royal Nederland en Zwolsche Algemeene verzekeringen. In 2008 is men in Nederland gestart met de verkoop van autoverzekeringen via Allsecur (onderdeel van Allianz Benelux N.V). Vervolgens is deze naam eind 2019 veranderd in Allianz Direct en is men gestart met het verkopen van woonverzekeringen. Een andere tak van Allianz is de reisverzekering. Zij sponsoren het Nederlands Olympische zeilteam #TeamAllianz_NL en beheren de Allianz Nederland Kunstcollectie. Met dit initiatief wil Allianz vooral startende kunstenaars ondersteunen (Allianz Nederland Grafiekprijs).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.