Amazon Klantenservice

Bent u op zoek naar het Amazon telefoonnummer?

Bel nu Bel nu

Amazon Nederland Contact

Telefoonnummer
Adres
Mr. Treublaan 7, 1097 DP Amsterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Amazon. 

Waarom Amazon bellen?

U heeft een vraag over een factuur

Amazon Nederland contact u gemakkelijk wanneer u een factuur heeft ontvangen en daar vragen over heeft. De Amazon klantenservice kan uw vraag beantwoorden en meer informatie geven.

U wilt een bestelling retourneren

U kunt het Amazon telefoonnummer bellen wanneer u een bestelling wilt retour zenden. De klantenservice kan u meer informatie geven over retourneren en hoe u dit kunt regelen.

U wilt informatie over de betaalinstellingen

Bel Amazon Nederland als u meer informatie wilt over uw betaalinstellingen bij Amazon. De klantenservice kan samen met u nagaan wat uw instellingen zijn en meer informatie en/of uitleg geven over het wijzigen van instellingen.

U wilt weten wanneer een bestelling wordt geleverd

U kunt telefonisch contact opnemen wanneer u meer wilt weten over de levering van uw bestelling. De Amazon klantenservice zal aan de hand van uw bestelgegevens kunnen nagaan wat de levertijd van uw bestelling is en/of hoe u dit zelf in de gaten kunt houden.

U wilt informatie over Amazon Prime

Neem contact op met Amazon klantenservice wanneer u geïnteresseerd bent in Amazon Prime en er meer over wilt weten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en uitleg geven over Amazon Prime.

U heeft een cadeaubon ontvangen

Contacteer per telefoon Amazon Nederland als u wilt weten hoe u de cadeaubon gebruikt bij Amazon. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en eventuele uitleg geven.

Contact via Amazon contact-pagina

Inloggen op contact-pagina

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Amazon klantenservice via de contact-pagina. U heeft echter wel een account bij Amazon nodig. Log in met uw gegevens en stel uw vragen aan de klantenservice via het menu op de contact-pagina.

Contact via Amazon contact-pagina

Via Facebook contact met Amazon opnemen

Bekijk Amazon op Facebook

Amazon heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van Amazon. De Facebook-pagina is een Engelstalige, internationale pagina. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Facebook.

Via Facebook contact met Amazon opnemen

Contact met Amazon opnemen via Twitter

Bekijk Amazon op Twitter

Amazon heeft een officiële Engelstalige (Internationale) Twitter-pagina. U contact opnemen met de klantenservice via @AmazonHelp, maar op deze manier lijkt u heeft u met de Amerikaanse Amazon contact Nederland heeft echter een lokale afdeling.

Contact met Amazon opnemen via Twitter

Amazon op Instagram

Bekijk Amazon op Instagram

Amazon Nederland heeft ook een Instagram-pagina, maar het lijkt erop dat men hier niet actief is. Op de officiële internationale Instagram-pagina van Amazon staan diverse berichten over producten en diensten van Amazon. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

Amazon op Instagram

Amazon op Linkedin

Bekijk Amazon op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Amazon staan verschillende berichten over onder andere werken bij Amazon, de actuele vacatures over de hele wereld en meer informatie over de diensten en producten van Amazon. U kunt de klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Amazon op Linkedin

Amazon op Youtube

Bekijk Amazon op Youtube

Op het algemene internationale Youtube-kanaal van Amazon staan diverse video’s zoals de serie ‘Meeting the Moment’ en enkele shorts. Amazon heeft verschillende Youtube kanalen waarnaar u kunt doorklikken via deze algemene Amazon Youtube-pagina. Ook hier is de klantenservice niet rechtstreeks bereikbaar.

Amazon op Youtube

Meer informatie over Amazon

Amazon.com, Inc. (handelsnaam: Amazon) is een Amerikaans e-commercebedrijf uit Seattle (Washington). Amazon is in 1994 opgericht door Jeff Bezos. In 1995 is Amazon gestart met de webwinkel Amazon.com in de Verenigde Staten. Amazon één van de eerste grote bedrijven die producten en diensten via het internet gingen verkopen. Sinds 2000 verschenen er ook steeds meer internationale versies van Amazon. Amazon is sinds 2014 ook online actief in Nederland. Op Amazon zijn vele soorten producten te koop, zoals onder andere boeken, dvd's, muziekcd's, software, consumentenelektronica, schoonheids- en gezondheidsproducten, voedsel, keukenapparatuur, juwelen, speelgoed, tuin- en autogereedschap, sportartikelen en muziekinstrumenten. Halverwege 2000 kunnen ook derde partijen via Amazon hun producten verkopen.  Net als de andere grote internetbedrijven ligt ook Amazon geregeld onder vuur vanwege mogelijke misbruiken wegens monopolie-vorming. Een andere controverse die al jaren speelt is de arbeidsomstandigheden van werknemers. Het bedrijf hanteert zelfs een anti-vakbonden beleid. De oprichter Jeff Bezos was van medio 2017 tot 6 januari 2021 de rijkste man in ter wereld.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Amazon te bereiken?

Amazon heeft veel verschillende vestigingen in verschillende landen. Dan kan het wel eens moeilijk zijn om het juiste nummer te vinden. U hoeft zich helemaal geen zorgen te maken dat u moet gaan zoeken naar het goede nummer. Wij verbinden u meteen door met de vestiging die u moet hebben.

Hoe komt het dat de klantenservice van Amazon zo lastig te bereiken is?

U bent natuurlijk niet de enige die vragen heeft voor de klantenservice van Amazon. Er gaan duizenden pakketjes via Amazon weg en die moeten allemaal verwerkt en verstuurd worden. Het kan dan wel eens voorkomen dat contact leggen moeizaam verloopt. Wij proberen dat proces te versnellen door direct contact aan te bieden.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Amazon bereiken?

Schriftelijk contact opnemen met Amazon? Dat is mogelijk via de contactpagina in uw account. Op Twitter kunt u contact zoeken met Amazon, u hebt dan wel de kans dat u een Engels sprekende medewerker krijgt te spreken. De snelste manier blijft dus bellen via KlantenserviceDirect voor rechtstreeks en snel contact.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
2 1 beoordeling

 Rating label*

Anoniem

06.06.2021

Telefoonnummer was niet te vinden op eigen website. Gelukkig hier wel kunnen vinden.

Amazon

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.