Anderzorg Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Anderzorg?

Bel nu Bel nu

Anderzorg Klantenservice Telefoon

Telefoonnummer
Adres
Postbus 1177, 7500 BD Enschede
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-19:00
Dinsdag
08:30-19:00
Woensdag
08:30-19:00
Donderdag
08:30-19:00
Vrijdag
08:30-20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Anderzorg. 

Waarom Anderzorg bellen?

U heeft de Anderzorg-app gedownload

U heeft vragen over de Anderzorg-app. Neem contact op met de klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de Anderzorg-app en u helpen met al uw vragen.

U wilt weten wat het saldo van uw eigen risico is

Bel het Anderzorg nummer en de klantenservice zal samen met u nagaan wat het saldo van uw eigen risico is en andere vragen over facturen en uw zorgverzekering beantwoorden.

U heeft een vraag over uw reisverzekering

U gaat binnenkort op vakantie en wilt zeker weten dat uw reisverzekering goed geregeld is. Bel het Anderzorg telefoonnummer en de klantenservice medewerker zal uw vragen beantwoorden.

Uw kind wordt binnenkort 18 jaar

Uw kind wordt binnenkort 18 jaar en u wilt weten hoe hij/zij goed verzekert blijft voor zorgkosten. Neem contacter op met Anderzorg en de klantenservice kan u alle informatie geven.

U wilt een factuur declareren

Contacteer de klantenservice van Anderzorg en de medewerker kan u alles vertellen over declareren van facturen, en hoe en waar u uw factuur kunt declareren.

U wilt weten of uw bezoek aan een zorgverlener vergoed wordt

Bel het Anderzorg nummer en stel uw vragen. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen welke zorgkosten worden vergoed en welke niet.

WhatsApp met Anderzorg

WhatsApp Anderzorg

U kunt Anderzorg klantenservice bereiken via WhatsApp op uw telefoon of vanaf uw desktop computer. Het WhatsApp nummer is +31(0)622643590 (Telefoonnummer Anderzorg). Stel uw vraag op WhatsApp en u krijgt binnen 4 uur een antwoord.

WhatsApp met Anderzorg

Chatten met Anderzorg

Chat met Anderzorg

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Anderzorg door met ze te chatten via de chatbox rechts onderin op de klantenservice pagina. Hier kunt u rechtstreeks chatten met een medewerker van Anderzorg klantenservice.

Chatten met Anderzorg

Via Facebook contact opnemen met Anderzorg

Bekijk Facebook-pagina

Hoewel Anderzorg een Facebookpagina heeft, wordt u geadviseerd contact opnemen met de klantenservice van Anderzorg via hun website. U kunt berichten sturen via Messenger, maar het is niet duidelijk of de klantenservice u zal antwoorden. Verder staan er leuke foto's en video's op de Facebook-pagina met tips en andere handige informatie.

Via Facebook contact opnemen met Anderzorg

Contact met Anderzorg opnemen via Twitter

Bekijk Anderzorg op Twitter

Op de Twitter-pagina van Anderzorg staan berichten met vragen van Twitteraars en antwoorden van Anderzorg. Verder vind u hier ook video's met tips en informatie over Anderzorg.

Contact met Anderzorg opnemen via Twitter

Anderzorg contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Anderzorg heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk korte video's met tips en informatie over gezond leven, Anderzorg producten, gezond werken en slapen etc. Het is niet mogelijk om een bericht naar Anderzorg klantenservice te sturen via Instagram.

Anderzorg contacteren via Instagram

Anderzorg klantenservice op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Anderzorg staan vele verschillende video's over onder andere het voorkomen van burnout, informatie over Anderzorg zorgverzekeringen en instructie video's. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via het Youtube-kanaal.

Anderzorg klantenservice op Youtube

Een brief schrijven aan Anderzorg

Het postadres is:

Postbus 1177
7500 BD Enschede

U kunt er ook voor kiezen om contact met Anderzorg op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Anderzorg

Anderzorg is een zorgverzekeringslabel van Menzis. Anderzorg heette tot 1999 Ziekenfonds het Anker. Menzis als merk is op 1 januari 2006 ontstaan uit een fusie tussen Amicon (ontstaan uit fusie RZR en Oost-Nederland Zorgverzekeraar), Geové en NVS. Het Menzis bestaat op dit moment uit de labels Menzis en Anderzorg en sinds kort is ook het merk SamenGezond. Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar en behoort tot de 5 grootste zorgverzekeraars in Nederland. Anderzorg werkt samen met het Menzis merk Samengezond.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.