Anycoin Direct Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Anycoin Direct?

Bel nu Bel nu

Anycoin Direct Contact

Telefoonnummer
Adres
Marshallweg 5, 5466 AH Veghel
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-22:00
Dinsdag
09:00-22:00
Woensdag
09:00-22:00
Donderdag
09:00-22:00
Vrijdag
09:00-22:00
Zaterdag
09:30-18:00
Zondag
09:30-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Anycoin Direct. 

Waarom Anycoin Direct bellen?

U wilt bitcoins kopen via het Anycoin Direct platform

Bel het Anycoin Direct telefoonnummer wanneer u meer uitleg wilt over het gebruik van het Anycoin Direct platform. Hoe werkt het? Betaalt u kosten? Anycoin Direct klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en meer informatie geven.

Wilt u een account bij Anycoin Direct creëren?

Wilt u via Anycoin Direct gaan handelen in bitcoins? Wilt u weten hoe u een account aanmaakt? Neem contact op met Anycoin Direct klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het creëren van een account en het handelen in bitcoins via Anycoin Direct.

Hoe wordt de wisselkoers berekent?

U kunt het Anycoin Direct nummer bellen wanneer u meer wilt weten over de wisselkoers berekening van Anycoin Direct. De klantenservice kan u meer uitleg geven over de bepaling van de wisselkoersen bij Anycoin Direct.

Hanteert Anycoin Direct limieten?

Wilt u meer informatie over aankoop- en verkooplimieten van de verschillende bitcoin currency bij Anycoin Direct? Neem dan contact op via het Anycoin Direct telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende limieten.

Welke betaalmethoden worden er gebruikt?

U kunt het Anycoin Direct nummer bellen wanneer u vragen heeft over de betaalmethoden die door Anycoin Direct worden ondersteund. Anycoin Direct klantenservice kan u meer informatie geven.

U wilt een order annuleren. Kan dat?

Bel het Anycoin Direct telefoonnummer wanneer u een order zou willen annuleren. Of wanneer u een storting heeft gedaan in een verkeerde wallet. Anycoin Direct kan u meer informatie geven en eventueel helpen met uw probleem.

Chatten met Anycoin Direct

Chat met Anycoin Direct

Neem rechtstreeks contact op met Anycoin Direct klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u via de chat een chatgesprek starten met een Anycoin Direct klantenservice medewerker. U kunt een chatgesprek starten door rechtsonder op de webpagina op het chat-icoon met het vraagteken te klikken.

Facebook-pagina Anycoin Direct

Bekijk Facebook-pagina

Anycoin Direct heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten over de verschillende bitcoins die Anycoin Direct verhandelt, maar ook actuele ontwikkelingen op de cryptocurrency-markt. Anycoin Direct klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen een bericht sturen en Anycoin Direct zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Anycoin Direct via Twitter

Bekijk Anycoin Direct op Twitter

De klantenservice van Anycoin Direct is ook actief op Twitter. Hier delen zij diverse Tweets over bitcoins en tips voor het voorkomen van scamming. U kunt een DM naar Anycoin Direct klantenservice sturen. Anycoin Direct klantenservice zal zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Anycoin Direct op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Anycoin Direct heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over ontwikkelingen op de bitcoin-markt. Zij delen hier ook berichten over de twee sportteams die Anycoin Direct sponsort: PSV en het basketbalteam van Heroes Den Bosch. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreek contact op te nemen met Anycoin Direct klantenservice.

Youtube-kanaal Anycoin Direct

Bekijk Anycoin Direct op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Anycoin Direct delen zij verschillende informatieve video’s. De video’s zijn onderverdeeld in een aantal playlists, waaronder ‘Interviews’, ‘Cryptocurrency Wallet Verification’, ‘How to sell cryptocurrency’ en ‘How to buy cryptocurrency’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Anycoin Direct klantenservice via Youtube.

Blog van Anycoin Direct

Lees artikelen op het Blog

Anycoin Direct heeft ook een blog met diverse informatieve artikelen over bitcoins en actuele ontwikkelingen op en achtergrondinformatie over de cryptocurrency-markt en andere onderwerpen.

Schrijf een brief aan Anycoin Direct

Het postadres is:

Phoenix Payments BV
Marshallweg 5
5466AH Veghel

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Anycoin Direct klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Anycoin Direct.

Meer informatie over Anycoin Direct

Anycoin Direct is een cryptocurrency bemiddelingsplatform. Anycoin Direct is voortgekomen uit het bedrijf Bitplaats, dat in 2013 werd opgericht voor gebruikers binnen de Benelux, maar vooral Nederland en België. Bitplaats. De drie vrienden Lennert Vlemmings (COO), Bram Ceelen (CFO) en Julian van der Wijlst (CTO) hebben het concept van Anycoin Direct ontwikkelt. Het platform groeide snel en in 2014 is de dienstverlening uitgebreid naar de Europese Unie en is de bedrijfsnaam veranderd in Anycoin Direct en de website heeft vanaf dat moment anycoindirect.eu. Anycoin Direct is in 2022 de officiële crypto partner van PSV Eindhoven (voetbal) en Heroes Den Bosch (basketbal. Deze sponsorovereenkomsten zijn is uniek omdat de volledige sponsorbedragen in Bitcoin worden betaald en dat is voor het eerst in de Europese voetbal- en basketbalwereld.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.