Apenheul Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Apenheul?

Bel nu Bel nu

Apenheul Contact

Telefoonnummer
Adres
J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Apenheul. 

Waarom Apenheul bellen?

Wat zijn de openingstijden van Apenheul?

Bel het Apenheul telefoonnummer wanneer wilt weten wanneer de Apenheul open is. Apenheul klantenservice kan u meer informatie geven over de openingstijden en eventuele speciale evenementen die zijn georganiseerd.

U wilt informatie over de Apenheul seizoenkaart

Overweegt u om een seizoenkaart voor de Apenheul te kopen? Wilt u weten wat u allemaal krijgt? Hoe u de kaart kunt kopen? Wanneer gaat de kaart in? Kunt u altijd naar de Apenheul met een seizoenkaart? Neem contact op met Apenheul klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over de seizoenkaart.

Kan ik online een entreebewijs kopen?

Bel het Apenheul telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online een entreebewijs kunt bestellen bij Apenheul. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen van entreebewijzen voor de Apenheul.

U wilt meer informatie over de Apenheul cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Apenheul ontvangen? Wilt u uw Apenheul cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met Apenheul klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van de Apenheul cadeaukaart.

U wilt aan een activiteit op de Apenheul wilt deelnemen

Bel het Apenheul telefoonnummer wanneer u aan een activiteit op de Apenheul wilt deelnemen. Apenheul klantenservice kan u meer informatie geven over de actuele activiteiten op de Apenheul of u deze van tevoren moet reserveren.

U heeft een entreebewijs maar nog geen datum?

Neem contact op via het Apenheul telefoonnummer als u al wel een entreebewijs heeft, maar nog datum heeft gekozen. Hoe werkt dat? Wat moet u precies reserveren? Apenheul klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het reserveren van een datum voor uw bezoek en eventuele andere voorwaarden.

Facebook-pagina Apenheul

Neem contact op via Facebook

Apenheul heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse dieren en activiteiten op de Apenheul. U kunt ook op de berichten reageren. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met Apenheul klantenservice.

In contact met Apenheul via Twitter

Contact opnemen via Twitter

Apenheul heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over de Apenheul. In de Tweets delen zij informatie over de verschillende dieren en activiteiten op de Apenheul en acties van de Apenheul. U kunt een DM naar Apenheul klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Apenheul

Bekijk Instagram-pagina

Apenheul heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten, leuke en grappige foto’s via posts, reels en video’s van de dieren op de Apenheul en over aanbiedingen en activiteiten op de Apenheul. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Babynieuws’, ‘Apenweetjes’ en ‘Apentest’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Apenheul klantenservice.

Apenheul op Linkedin

Bekijk Apenheul op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van de Apenheul vindt u diverse nieuwsberichten met informatie en activiteiten van de Apenheul. Ook vindt u hier de actuele openstaande vacatures bij de Apenheul. De klantenservice van Apenheul is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Apenheul

Bekijk Apenheul op Youtube

Apenheul heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal leuk video’s met informatie over de Apenheul en de apen op de Apenheul. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists waaronder ‘Nieuws’, ‘Orang Oetangs’, ‘Apenmomentjes’ en ‘Gorilla update’. Apenheul klantenservice is niet bereikbaar via het Youtube-kanaal.

Een brief schrijven aan Apenheul

Het postadres is:

Postbus 97
7300 AB Apeldoorn

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Apenheul klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Apenheul.

Meer informatie over Apenheul

Apenheul is een dierentuin met ruime 300 apen aan de rand van Apeldoorn. Er leven 35 verschillende soorten die normaal voorkomen in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Een aantal soorten loopt zelfs los tussen de bezoekers rond. Gorilla's, bonobo's en orang-oetans leven echter op grote, door grachten omgeven, eilanden. Er is voor deze opzet met ruime verblijven gekozen in de natuurlijke groepen, waardoor de apen in hun ‘natuurlijke omgeving’ leven en zich op natuurlijke manier kunnen gedragen en op deze meer natuurlijke wijze kunnen worden bezichtigd. Apenheul is in 1971 opgericht door de Rotterdamse fotograaf Wim Mager. Hij kocht in de jaren zestig twee dwergaapjes in een dierenwinkel. Dat kon toen nog gewoon, en dat was het begin van zijn hobby, want de dwergaapjes kregen jongen. Wim geeft uiteindelijk zijn baan als fotograaf op en werkt het idee van de Apenheul verder uit. Wim huurt de voormalige Bloemenhal met circa 1,5 hectare grond voor het symbolische bedrag van een gulden. In eerste instantie leefden er alleen wolapen, slingerapen en een paar kleinere soorten apen in de Apenheul. In 1976 arriveren de eerste gorilla’s in het park en zij werden in een speciaal verblijf ondergebracht. Uiteindelijk besluit is er in 1980 voor een hoog hek rondom de Apenheul gekozen, waar de apen niet overheen kunnen klimmen. In 1994 wordt het Apenheul Natuurbehoudfonds opgericht. Dit fonds werkt wereldwijd actief mee aan natuurbehoud. Apenheul beheert ook de St@art, een CO2-neutraal gebouw waar de kantoren van Apenheul zich bevinden, maar het is ook te gebruiken als een vergader- en congreslocatie voor (zakelijke) groepen. In 2020 is een nieuw parkdeel geopend, met een nieuwe speeltuin, een restaurant, een losloopgebied voor onder andere dwergapen en er is daar ook een 100 meter lange insectenmuur geopend.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.