Apple Contact

Bent u op zoek naar de Apple klantenservice?

Bel nu Bel nu

Apple Store Nederland Contact

Telefoonnummer
Adres
Leidseplein 25, 1017 PS Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Apple. 

Waarom Apple bellen?

Uw iPhone is stuk gegaan binnen de garantieperiode

Mocht uw iPhone stuk zijn gegaan en wilt u deze laten repareren? Dan kunt u contact opnemen met de Apple Store klantenservice. Zij zullen u begeleiden waar u het apparaat heen kunt sturen en of deze reparatie binnen de garantie valt en dus kosteloos voor u is of niet.

Uw iPad of Mac functioneert niet naar believen

Mocht uw iPad of Mac apparaat niet goed functioneren, dan kunt u bellen naar de Apple telefoon. Een medewerker zal u precies uitleggen hoe en waar u het apparaat naar toe kunt brengen zodat het gerepareerd zal worden. Ook kunt u met de medewerker overleggen of de reparatie van het apparaat binnen of buiten de garantie valt. Dit is afhankelijk van hoelang u het apparaat al heeft, welke storing er precies is en waardoor deze storing in het apparaat is ontstaan.

U wilt graag informatie over een Apple product ontvangen

Mocht u bepaalde vragen hebben over de verschillende Apple producten dan kunt u Apple altijd even bellen. Zij zullen u desgewenst informatie toesturen over de verschillende apparaten waar u interesse in heeft. Zo kunt u bepaalde product vergelijkingen laten opsturen zodat u het meest geschikte apparaat voor u kunt uitkiezen.

U wilt een Apple product bestellen

Mocht u een Apple product willen bestellen, dan kunt u het Apple support telefoonnummer ook bellen. Zorg dat u alle informatie over het product bij de hand heeft zodat de bestelling vlekkeloos verloopt. Ook over de status van uw bestelling of het wijzigen of retourneren van een bestelling kan via de Apple telefoon geregeld worden.

U wilt graag bestelinformatie voor het onderwijs ontvangen

Alle studenten en docenten of ander onderwijzend personeel kunnen met Apple contact zoeken voor informatie over wat Apple kan betekenen voor het onderwijs. Een medewerker kan u hierover informeren en verder helpen met de gewenste producten en hoe dit voort te zetten.

U wilt uw betalingswijze wijzigen

U kunt op verschillende manieren betalen bij Apple. Kies welke betaalmethode u wilt gebruiken of wijzig uw factuurgegevens. Neem contact met Apple klantenservice op als u er niet uitkomt en zij kunnen u helpen.

Via Facebook met Apple contact opnemen

Bekijk Facebookpagina

Apple heeft een Facebookpagina. Op deze pagina kunt u echter enkel informatie vinden en reageren op de artikelen die zij plaatsen. Klantenservice Apple: via de Facebookpagina kunt u geen direct bericht sturen.

Via Facebook met Apple contact opnemen

Met Apple contact opnemen via Twitter

Bekijk Twitterpagina

Hoewel Apple wel een Twitter pagina heeft, zijn zij hier niet op te bereiken. Ook hebben zij nog nooit iets getweet en volgen zij geen enkele andere Twitter pagina’s. U kunt dan ook geen direct bericht sturen naar de klantenservice via Twitter. Er is echter wel enorm veel informatie over Apple producten te vinden aangezien veel gebruikers de hashtag #Apple gebruiken om hun ervaringen met Apple producten te delen.

Met Apple contact opnemen via Twitter

Apple contacteren via Instagram

Bekijk Instagrampagina

Apple heeft ook een Instagrampagina. Hier delen zij voornamelijk kunstzinnige foto’s die gemaakt zijn met hun producten. Hierdoor kunt u op de hoogte worden gehouden door bepaalde innovaties die zij doorvoeren in hun producten. Het is door Instagram mogelijk om hen een bericht te sturen, echter is het niet duidelijk of de klantenservice hier ook altijd op reageert.

Apple contacteren via Instagram

Apple contacteren via Linkedin

Bekijk LinkedIn-profiel

De Linkedin pagina van Apple is vooral gericht op werkaanbod van Apple. Hier kunt u dus vooral informatie vinden over Apple als werkgever. Heeft u een interesse om bij Apple te werken dan is, naast de algemene website van Apple, dit de pagina waar u de meeste informatie zult vinden. Voor consumentenvragen is de Apple pagina op Linkedin niet geschikt.

Apple contacteren via Linkedin

Apple klantenservice op Youtube

Bekijk YouTube-kanaal

De Youtube pagina van Apple deelt vooral informatie over de nieuwste apparaten. Het kanaal wordt gebruikt voor reclame van Apple producten en uitleg over het gebruik van hun producten en diensten. U kunt geen direct bericht sturen naar de Apple klantenservice via hun Youtube pagina.

Apple klantenservice op Youtube

Apple contacteren via de support-pagina.

Bekijk Support-pagina

De meest voor de hand liggende manier om Apple te contacteren als u ondersteuning nodig heeft is het via de Apple support-pagina. Deze is vooral ingericht voor technische ondersteuning. U kunt de Nederlanse pagina bezoeken.

Apple contacteren via de support-pagina.

Meer informatie over Apple

Apple Inc. is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in consumentenelektronica, computersoftware en onlinediensten. Apple is 's werelds grootste technologiebedrijf gemeten naar omzet (in totaal 274,5 miljard dollar in 2020) en is sinds januari 2021 's werelds meest waardevolle bedrijf. Vanaf 2021 is Apple 's werelds op drie na grootste pc-verkoper naar verkochte eenheden,en op drie na grootste smartphonefabrikant. Het is een van de Grote Vijf Amerikaanse informatietechnologiebedrijven. Apple werd in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne om Wozniak's Apple I personal computer te ontwikkelen en te verkopen.1980 gingen ze naar de beurs, wat onmiddellijk financieel succes opleverde. In de daaropvolgende jaren bracht Apple nieuwe computers uit met innovatieve grafische gebruikersinterfaces, zoals de originele Macintosh, die werd aangekondigd met de veelgeprezen reclame "1984".

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.