Archeon Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Archeon?

Bel nu Bel nu

Archeon Contact

Telefoonnummer
Adres
Archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen aan de Rijn
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Archeon. 

Waarom Archeon bellen?

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor Archeon te kopen en wilt u weten wat de kosten zijn? Of wat zijn de voordelen zijn van een abonnement. Archeon klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

U wilt een ticket kopen

Bel het Archeon telefoonnummer wanneer graag naar de Archeon wilt en benieuwd bent naar het soort ticketss dat zij bieden. Hoe kunt u tickets kopen? Kan dat online? Of heeft u een museumjaarkaart? Archeon klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van tickets.

Wilt u informatie over Vrienden van Archeon?

Wilt u meer weten over Vrienden van Archeon? Wilt u lid worden van deze vereniging? Neem contact op via het Archeon telefoonnummer. Archeon klantenservice kan u meer informatie geven over Vrienden van Archeon.

U wilt meer informatie over de lesprogramma’s

Bel het Archeon telefoonnummer wanneer meer informatie wilt over de diverse lesprogramma’s die Archeon biedt. Wilt u informatie over lesprogramma’s voor het BO? Of voor uw studenten in het VO? Archeon klantenservice kan u verder helpen en meer informatie geven.

Wat kan ik allemaal doen bij Archeon?

Wilt uw weten wat u allemaal kunt doen bij Archeon? Welke activiteiten organiseert Archeon? Wat kunt u allemaal bezoeken? Moet u hiervoor reserveren? Bel Archeon klantenservice en zij kunnen u alles vertellen en uitleggen over de diverse activiteiten op Archeon.

U wilt informatie over de arrangementen van Archeon

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op de Archeon? Bent u een evenement, zakelijke overleg, personeels- of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het Archeon telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

Contact met Archeon via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Archeon klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul uw persoonsgegevens in, schrijf uw bericht en verstuur het contactformulier. Archeon klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Archeon

Neem contact op via Facebook

Archeon heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Archeon en de diverse activiteiten en evenementen bij Museumpark Archeon. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Archeon klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Archeon

Contact opnemen via Twitter

Archeon heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over activiteiten en evenementen op Museumpark Archeon. U vindt hier ook diverse Tweets over de museumjaarkaart. U kunt een DM naar Archeon klantenservice sturen.

Instagram-pagina Archeon

Bekijk Instagram-pagina

Archeon heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten, acties, aanbiedingen en activiteiten van Archeon via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld naar thema ‘Romeinse tijd’, ‘Middeleeuwen’, ‘Prehistorie’ en ‘Dieren’.

Archeon op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Archeon is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Archeon vindt u een aantal korte berichtjes over activiteiten op Museumpark Archeon. De klantenservice van Archeon is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Archeon

Bekijk Archeon op Youtube

Archeon heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal video’s over evenementen en activiteiten die op Archeon plaats hebben gevonden. Plus enkele shorts. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Archeon klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan Archeon

Het postadres is:

Postbus 600
2408 ZB Alphen aan de Rijn

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Archeon klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Archeon.

Meer informatie over Archeon

Museumpark Archeon is een openluchtmuseum en educatief belevingspark in Alphen aan den Rijn. In het Archeon wordt het leven in Nederland tijdens de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen getoond met behulp van archeologische reconstructies, het naspelen van het dagelijkse leven in die tijden (bezoekers kunnen deelnemen) en het tentoonstellen van originele historische voorwerpen. Museumpark Archeon heeft sinds 2015 de museumstatus. Het idee en initiatief tot een themapark over de Nederlandse archeologie is gestart bij Doedo Buining. Samen met de Rijksdienst Oudheidkundig Bodemonderzoek (ROB), de archeologische faculteit van de Leidse Universiteit (RUL) en de wetenschapper experimentele archeologie, Gerard IJzereef, is de Stichting voor Experimentele Archeologie en Educatieve Vorming opgericht. Deze stichting is het themapark onder de naam Archeon gestart. Archeon BV was de officiële beheerder. En er was een commerciële projectontwikkelaar betrokken, als eigenaar van de grond en belangrijkste geldschieter. Het park is in 1994 geopend, maar was niet rendabel. De financiële projectontwikkelaar wilde het leasecontract beëindigen en in 1996 is Archeon BV failliet verklaard. Er vond echter ook een doorstart plaats met een nieuwe directie. Het park is in drie tijdperken aangelegd, Romeinse Tijd, Prehistorie en Middeleeuwen. De medewerkers (archeotolken) dragen kleding zoals men deze in het betreffende tijdperk droegen en ze spelen werkzaamheden na uit het betreffende tijdperk. Door de jaren heen is Archeon ook het achtergronddecor geweest voor film en tv-programma's, zoals in de kinderfilm Joris en Boris en het Geheim van de Tempel en de proloog van de griezelfilm Sint, maar ook afleveringen van Het Klokhuis en Welkom bij de Romeinen zijn hier opgenomen. Het Archeon biedt ook educatieve programma’s aan voor basis- (BO) en voortgezet onderwijs (VO) en in de maanden dat het park gesloten is, gaan archeotolken naar scholen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.