ARTIS Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van ARTIS?

Bel nu Bel nu

ARTIS Contact

Telefoonnummer
Adres
Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
09:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ARTIS. 

Waarom ARTIS bellen?

Overweegt u ARTIS voor een zakelijke bespreking of personeelsuitje?

Neem contact op via het ARTIS telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een zakelijke bespreking bij ARTIS of een dagje uit met uw collega’s of vriendengroep. Of een verjaardagsfeestje? ARTIS klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende arrangementen bij ARTIS.

U wil meer informatie over ARTIS lidmaatschap

Overweegt u een lidmaatschap van ARTIS? Waar krijgt u toegang toe? Welke voordelen zijn er verbonden aan het ARTIS lidmaatschap? Hoeveel kost het lidmaatschap? De klantenservice kan u meer informatie geven over alles met betrekking tot het ARTIS lidmaatschap.

Hoe kan ik tickets kopen?

Bel het ARTIS telefoonnummer wanneer u graag naar ARTIS wilt en benieuwd bent naar het soort tickets dat zij bieden. Hoe kunt u tickets kopen? Kan dat ook online? ARTIS klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van tickets voor ARTIS.

Zijn er kortingsmogelijkheden voor entree bij ARTIS?

Neem contact op met ARTIS klantenservice wanneer u meer wilt weten over de kortingsmogelijkheden voor ARTIS. Zijn er kortingscodes? De klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse kortingsmogelijkheden voor ARTIS.

Zijn er activiteiten gepland bij ARTIS?

Wilt u weten wat u allemaal kunt doen bij ARTIS? Welke activiteiten organiseert ARTIS? Wat kunt u allemaal bezoeken? Zijn er speciale activiteiten? Moet u hiervoor reserveren? Bel ARTIS klantenservice en zij kunnen u alles vertellen en uitleggen over de diverse activiteiten op ARTIS.

Komt u met het Openbaar Vervoer?

Neem contact op met ARTIS klantenservice wanneer u meer informatie wilt over hoe u ARTIS bereikt met het Openbaar Vervoer. De klantenservice kan u meer informatie geven over hoe ARTIS bereikt met het OV of uw eigen vervoermiddel.

Facebook-pagina ARTIS

Neem contact op via Facebook

ARTIS heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over ARTIS en de wondere wereld van de natuur. Video’s, foto’s, informatie en uitleg over diverse dieren, planten en bomen. Maar ook de activiteiten die ARTIS organiseert. U kunt ook op de berichten reageren. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met ARTIS klantenservice.

Via Twitter in contact met ARTIS

Contact opnemen via Twitter

ARTIS heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over ARTIS, activiteiten op ARTIS en prachtige video’s over de diverse projecten van ARTIS. U kunt een DM naar ARTIS klantenservice sturen.

Instagram-pagina ARTIS

Bekijk Instagram-pagina

ARTIS deelt op haar Instagram-pagina diverse foto’s en berichten via posts, reels en video’s over activiteiten, projecten, de geschiedenis, planten en dieren op ARTIS. De Instagram-berichten zijn verdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Oorlogstijd’, ‘Geboorte’, ‘Vacatures’ en ‘Groote museum’. U kunt via Instagram geen contact opnemen met ARTIS klantenservice.

ARTIS op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

ARTIS is ook actief op Linkedin en hier delen diverse nieuwsberichten over ARTIS, werken bij ARTIS, actuele openstaande vacatures maar besteden zij aandacht aan de diverse projecten en activiteiten bij ARTIS. De klantenservice van ARTIS is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal ARTIS

Bekijk ARTIS op Youtube

ARTIS heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over ARTIS en de vele verschillende gebieden, projecten en dieren bij ARTIS. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals onder andere vlogs, podcasts en diverse playlist over het leven van de dieren en planten in ARTIS. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met ARTIS klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over ARTIS

ARTIS is een dierentuin in Amsterdam. ARTIS is in 1838 opgericht als tuin van het Koninklijk Zoölogisch Genootschap Natura ARTIS Magistra ("de natuur is de leermeesteres van de kunst”). Het doel van het Genootschap was "het bevorderen van de kennis der Natuurlijke Historie" of “het stimuleren van liefde en zorg voor de natuur”. In het park staan 27 monumentale gebouwen die voornamelijk uit de negentiende eeuw dateren. De naam van het Genootschap werd al snel versimpeld tot ARTIS en op 1 mei 1852 kreeg het genootschap het predicaat Koninklijk. In de beginperiode bestond ARTIS uit een verzameling van zogenoemde "naturalia" - op sterk water gezette specimina, skeletten, opgezette dieren, schelpen, fossielen en gesteenten én de tuin. De tuin was alleen toegankelijk voor de leden die tien gulden contributie per jaar betaalden, waarmee de tuin werd onderhouden. Begin van de 20ste eeuw ging het minder goed met ARTIS en in 1939 werden de bezittingen overgedragen aan de stad Amsterdam en de provincie Noord-Holland (uitgezonderd de levende dieren) en vervolgens huurde ARTIS de gebouwen en de grond voor één gulden per jaar. Later is ARTIS verder uitgebreid en op 24 april 2002 is de Savanne geopend. Door de jaren heen heeft ARTIS verdere vernieuwingen doorgevoerd en zijn er drie monumentale verblijven uit het verleden het Apenhuis, Vogelhuis en de Fazanterie heropend en is ook het microbemuseum Micropia geopend. In mei 2022 is Groote Museum geopend.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.