ASN Bank Klantenservice

Bent u op zoek naar de ASN Bank klantenservice?

Bel nu Bel nu

ASN Bank Contact

Telefoonnummer
Adres
Bezuidenhoutseweg 153, 2594 AG Den Haag
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ASN Bank. 

Waarom ASN Bank bellen?

U gaat verhuizen

U gaat verhuizen en wilt uw nieuwe adres doorgeven aan de ASN Bank. Bel het ASN Bank nummer en de klantenservice kan u uitleggen waar en hoe u uw adreswijziging en eventueel andere wijzigingen kunt doorgeven.

U wilt een nieuwe betaalpas aanvragen

Bel het ASN Bank telefoonnummer wanneer u uw betaalpas binnenkort verloopt of u bijvoorbeeld uw betaalpas kwijt bent geraakt. De klantenservice kan uw betaalpas direct blokkeren wanneer u uw betaalpas kwijt bent en kunnen uitleggen hoe u een nieuwe betaalpas kunt aanvragen.

U wilt meer informatie over de valutakoersen

Gaat u op reis en wilt u weten welke valutakoersen ASN Bank hanteert, neem dan contact op met ASN Bank klantenservice. De medewerker kan u meer informatie verstrekken over de valutakoersen.

U heeft vragen over rood staan bij ASN Bank

U kunt het ASN Bank nummer bellen wanneer u vragen heeft over rood staan bij de ASN Bank. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over de voorwaarden en consequenties van rood staan.

U wilt informatie over duurzaam beleggen

Neem contact op via het ASN Bank telefoonnummer als u erover denkt om duurzaam te gaan beleggen via ASN Bank. De klantenservice kan u meer informatie geven en een telefonische afspraak met een beleggingsadviseur voor u maken, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

U wilt uitleg over Mobiel Bankieren

Contact ASN Bank wanneer u meer informatie en uitleg wilt over Mobiel Bankieren. De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en meer informatie verstrekken.

Chatten met ASN Bank

Chat met ASN Bank

U kunt rechtstreeks contact met ASN Bank opnemen via de chatbot van de ASN Bank deze is 24 uur per dag beschikbaar en kan direct antwoord geven op uw vragen of extra informatie verstrekken. De klantenservice op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur bereikbaar via de chat. Klik op de rode knop rechts onderin "Start een chat" en start een chat met een medewerker.

Chatten met ASN Bank

Contact met ASN Bank via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar ASN Bank klantenservice sturen via het contactformulier of u kunt ASN Bank rechtstreeks e-mailen via informatie@asnbank.nl.. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren, echter tijdens drukte kan het wat langer duren.

Contact met ASN Bank via contactformulier

Contact met ASN Bank via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

ASN Bank heeft een Facebook-pagina met berichten over actuele duurzame ontwikkelingen in de wereld en actualiteiten waar ASN Bank achter staat. U kunt ook vragen stellen over hun diensten, producten of uw bankrekening bij ASN Bank. De klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur bereikbaar via Messenger.

ASN Bank op Instagram

Bekijk ASN Bank op Instagram

ASN Bank heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk berichten die betrekking hebben op hun grootste doel “een eerlijke, gelijke en schone wereld! Zij plaatsen berichten onder met de tags #Mensenrechten #Klimaat #Biodiversiteit #Fluitjevaneencent. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met ASN Bank klantenservice.

ASN Bank op Linkedin

Bekijk ASN Bank op Linkedin

De Linkedin-pagina van ASN Bank is onder andere gericht op de actuele vacatures bij ASN Bank. Verder deelt ASN Bank berichten over een duurzame wereld en initiatieven en onderzoeken met betrekking tot een eerlijkere, gelijkere en schonere wereld. De klantenservice is helaas niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

ASN Bank op Youtube

Bekijk ASN Bank op Youtube

ASN Bank heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over ASN Bank en over bankzaken. Zoals onder andere de ASN Bank commercials maar vooral ook video’s over de typische ASN Bank thema’s als duurzaamheid, duurzaam beleggen, klimaat, mensenrechten en biodiversiteit. Het is niet mogelijk om via Youtube rechtstreeks contact met ASN Bank klantenservice op te nemen.

Een brief schrijven de ASN Bank

Het postadres is:

Antwoordnummer 1188
2501 WB Den Haag

U kunt er ook voor kiezen om contact met de ASN Bank op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over ASN Bank

De ASN-bank is op 1 juni 1960 opgericht door het Nederlands Verbond van Vakverenigingen (NVV, later gefuseerd in de huidige vakbond FNV) en de verzekeringsmaatschappij de Centrale (nu REAAL). Het belangrijkste doel was (en is nog steeds) het op maatschappelijke verantwoorde wijze uitvoeren van werknemersspaarregelingen. In eerste instantie heette de bank Stichting Algemene Spaarbank voor Nederland. Sinds 2017 is ASN Bank een van de merken van de Volksbank en deelt het een bankvergunning met de andere handelsmerken van de Volksbank. ASN Bank is de grootste bank in Nederland op het gebied van duurzaam beleggen en sparen. De belangrijkste doelen van ASN Bank zijn klimaatverandering, biodiversiteit en mensenrechten. Tot 2009 was ASN Bank een spaar- en beleggingsbank, maar sinds 2009 kunnen klanten onder andere ook een betaalrekening openen. Verder is ASN ook duurzamer in haar bankbeleid (dan de meeste andere banken) omdat de directie van ASN Bank geen bonussen ontvangt.

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van de ASN Bank te bereiken?

Er zijn momenten dat u even niet meer weet waar u het juiste telefoonnummer kunt vinden om in contact te komen met de klantenservice van de ASN Bank. Wij zorgen er direct voor dat u contact heeft. U wordt door Klantenservicedirect meteen doorverbonden. U bent dan meteen in de gelegenheid uw vragen bij hen neer te leggen. 

Hoe komt het dat de klantenservice van ASN Bank zo lastig te bereiken is?

Erg lastig bereikbaar zijn ze niet maar het kan soms wat langer duren eer u iemand aan de telefoon krijgt. Dan is het fijner om via ons het contact te leggen omdat dit nog wel eens sneller wil gaan. Juist door deze snelheid heeft u eerder een antwoord op uw vraag. U bent dus sneller geholpen en het scheelt u weer een hoop tijd.  

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van ASN Bank bereiken?

Contact via de website kan van 9.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden om kunt u ook contact leggen met de chatbot van ASN Bank of het contactformulier invullen. De klantenservice is via Facebook Messenger ook te bereiken op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Een brief schrijven en opsturen naar het postadres van ASN Bank kan ook. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen
Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.