ASR Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van ASR?

Bel nu Bel nu

ASR Contact

Telefoonnummer
Adres
Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:30
Dinsdag
08:30-17:30
Woensdag
08:30-17:30
Donderdag
08:30-17:30
Vrijdag
08:30-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ASR. 

Waarom ASR bellen?

U heeft vragen over uw pensioen bij ASR

Bel het ASR telefoonnummer wanneer u vragen heeft over uw pensioen bij de ASR. De klantenservice van de ASR kan uw vragen beantwoorden en/of meer informatie en uitleg geven over de ASR pensioenen.

Wat is a.s.r. Vitality?

Heeft u gehoord van a.s.r. Vitality en heeft u vragen over wat a.s.r. Vitality is en hoe u deel kunt nemen aan a.s.r. Vitality? Neem dan contact op met ASR klantenservice en zij kunnen u meer vertellen over a.s.r. Vitality en uitleggen hoe u er gebruik van kunt maken.

U gaat verhuizen of wilt een wijziging doorgeven

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u een andere wijziging in uw persoonlijke gegevens doorgeven, maar weet u niet wanneer of waar u dit kunt regelen? Bel dan het ASR klantenservice nummer en zij kunnen u uitleg en informatie geven over het wijzigen van uw gegevens.

U heeft een zorgverzekering bij ASR

U kunt het ASR nummer bellen wanneer u vragen heeft over uw zorgverzekering bij de ASR. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over de zorgverzekering of het eigen risico en dergelijke.

U wilt informatie over beleggen

Neem contact op via het ASR telefoonnummer als u er over denkt om te gaan beleggen. De klantenservice kan u meer informatie geven en een afspraak met een beleggingsadviseur voor u maken, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

U wilt een verzekering afsluiten

U kunt het ASR nummer bellen wanneer u een verzekering wilt afsluiten voor bijvoorbeeld uw auto, een woonhuisverzekering, een rechtsbijstandsverzekering of een reisverzekering voor uw vakantie. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het afsluiten van de diverse verzekeringen bij de ASR.

Chatten met chatbot ASR

Chat via ASR chatbo

Neem rechtstreeks contact op met ASR klantenservice via de chatbot. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met de ASR chatbot starten. Kies een onderwerp en specifieer uw vraag. Of kies hoe u contact wilt opnemen. De chatbot zal automatisch reageren op uw bericht.

Contact met ASR via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar ASR klantenservice sturen via het contactformulier. Stel uw vraag en vul de gevraagde persoonlijke informatie in en ASR klantenservice zal binnen 10 werkdagen op uw bericht reageren.

Contact met ASR via Facebook

Bekijk ASR Facebook-pagina

ASR heeft een Facebook-pagina met diverse nieuwsberichten en tips over diverse onderwerpen. ASR klantenservice is op werkdagen van 8:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en ASR klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met ASR via Facebook

Contact met ASR via Twitter

Bekijk ASR op Twitter

ASR heeft een Twitter-pagina waar de klantenservice van ASR bereikbaar is op werkdagen van 8:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur. U kunt een DM naar ASR klantenservice sturen. Verder deelt ASR klantenservice diverse Tweets met algemene nieuwsberichten en tips over vele verschillende onderwerpen op verzekeringsgebied.

Contact met ASR via Twitter

Instagram-pagina ASR

Bekijk Instagram-pagina

ASR heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s en video’s onderverdeelt over verschillende categorieën zoals ‘#doensdag’, ‘#klein doen’, ‘financieel fit’, ‘vitaal’ en ‘duurzaam leven’. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met ASR klantenservice via Instagram.

Instagram-pagina ASR

ASR op Linkedin

Bekijk ASR op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van ASR deelt ASR klantenservice diverse berichten over onder andere a.s.r. Vitality en andere diensten en producten van de ASR. Verder vindt u op de ASR Linkedin-pagina de actuele openstaande vacatures bij de ASR. U kunt ASR klantenservice niet rechtstreeks berichten via Linkedin.

ASR op Linkedin

ASR Youtube-kanaal

Bekijk ASR op Youtube

ASR heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over ASR met tips en informatie over de diverse producten en diensten van de ASR. De informatieve video’s zijn onderverdeeld in diverse playlist zoals ‘Duurzaam wonen met a.s.r.’, ‘werken bij a.s.r.’, ‘Pensioenen’, ‘a.s.r. Foundation’ en ‘Hypotheken’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met ASR klantenservice.

ASR Youtube-kanaal

Schrijf een brief aan ASR

Het postadres is:

Postbus 2072
3500 HB Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan ASR klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van ASR.

Meer informatie over ASR

ASR Nederland (ASR) is een beursgenoteerde Nederlandse verzekeringsgroep. ASR voert de merken: a.s.r., de Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Ditzo. ASR biedt financiële producten aan zoals van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatie- en uitvaartverzekeringen. Verder bieden zij ook spaar-, beleggings- en bankspaarproducten. De ASR begint in 1720 met de oprichting van de N.V. Maatschappij van Assurantie, Discontering en Beleening der Stad Rotterdam. De basis voor het huidige ASR is gelegd in 2000 met de fusie van Fortis AMEV en de ASR Groep (toen bestaande uit De Amersfoortse, Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen). In 2005 volgde de integratie in Fortis van de verzekeringsactiviteiten van Stad Rotterdam, AMEV en Woudsend in Fortis ASR. In oktober 2008 valt Fortis uiteen en de Nederlandse onderdelen van Fortis worden genationaliseerd. De Staat der Nederlanden wordt de enige aandeelhouder van ASR. In 2015 start de Nederlandse overheid met de verkoop van ASR. Op 10 juni 2016 is de beursnotering van ASR een feit. Vanaf dit moment kan er worden gehandeld in aandelen ASR. De NLFI houdt namens de Nederlandse Staat nog 63,7% van de aandelen in handen. Op 14 september verkoopt NLFI het laatste in ASR en zijn alle aandelen van ASR weer in private handen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.