Asus Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Asus?

Bel nu Bel nu

Asus Contact

Telefoonnummer
Adres
Paasheuvelweg 25, 1105 BP Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Asus. 

Waarom Asus bellen?

U heeft een kortingscode ontvangen

Bel het Asus telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten de kortingscode te gebruiken? Asus klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw kortingscode.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Asus account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Asus telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Hoe kan ik online bestellen bij Asus?

Bel het Asus telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Asus. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Asus.

Biedt Asus garantie? Kunnen producten worden geretourneerd?

U kunt het Asus nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Asus en het retourneren van ontvangen producten. Asus klantenservice kan u meer uitleg geven over garantie en het retourneren van producten.

Wat is de reparatiestatus van uw Asus product?

Bel het Asus telefoonnummer wanneer u uw laptop of pc of ander product bij Asus voor reparatie heeft gebracht/gestuurd en wilt weten wanneer u uw apparaat kunt verwachten. Asus klantenservice kan aan de hand van uw gegevens kijken wat de reparatiestatus en de eventuele planning is.

Wat zijn de verzendkosten bij Asus?

Neem contact op met Asus klantenservice wanneer u wilt weten wat de verzendkosten bij Asus zijn? De klantenservice van Asus kan u meer informatie geven over de verzendkosten van bestellingen bij Asus.

Chatten met Asus

Chat met Asus

Neem rechtstreeks contact op met Asus klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Asus klantenservice medewerker. Klik op ‘Chat’ onder het onderwerp ‘Neem contact met ons op’ en start uw chatgesprek met een klantenservicemedewerker.

Contact met Asus via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Asus klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Asus klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Asus

Neem contact op via Facebook

Asus heeft een Facebook-pagina voor de Benelux met berichten en aanbiedingen van Asus. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Asus klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina Asus

Bekijk Instagram-pagina

Asus heeft ook een Benelux Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts, reels en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van Asus. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 2-tal categorieën: Giveaways en ASUS testhelden. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Asus klantenservice.

Youtube-kanaal Asus

Bekijk Asus op Youtube

Asus heeft ook een eigen YouTube-kanaal voor de Benelux met een groot aantal video’s met informatie over Asus en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over enkele playlists zoals bijvoorbeeld ‘Router’, ‘Events’ en ‘Notebooks’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Asus klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Asus

Asus is een computer (laptops en desktops), smartphones en computeronderdelen producent. Asus is ook een original equipment manufacturer (OEM) producent. Asus is in 1989 in Taiwan opgericht door T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh en M.T. Liao, die eerder alle vier bij Acer werkten, als hardware-ingenieurs. In die tijd was Taiwan nog geen leider in de computer hardware-industrie en Intel Corporation leverde nieuwe processors eerst aan meer gevestigde ondernemingen zoals IBM. Taiwanese ondernemingen moesten vaak zes maanden wachten om hun producten te kunnen testen.  Asus produceerde een prototype van een moederbord voor het gebruik van een Intel 486, maar zij hadden geen toegang tot de eigenlijke processor. Op het moment dat Asus Intel benaderde om een processor te mogen testen, had Intel zelf een probleem met haar eigen 486 moederbord. Asus loste dit probleem van Intel op, want het Asus moederbord werkte perfect zonder dat verdere wijzigingen nodig waren. Vanaf dat moment ontving Asus de Intel engineering samples eerder dan de concurrenten. Dit was het startpunt van het succes van Asus op de IT markt wereldwijd. Het hoofdkantoor van Asus is gevestigd in Taipei en de meeste fabrieken zijn eveneens in Taiwan gevestigd, met uitzondering van één fabriek in China. Asus heeft ook vestigingen in Europa, waaronder in Duitsland, Nederland, Tsjechië en Frankrijk. Asus produceert moederborden en hoogwaardige personal computers, monitoren, videokaarten, routers en andere technologische oplossingen. In 1989, bij de start van Asus, produceerden zij moederborden waarop twee Pentium-processoren pasten. In 1996 werden de ASUSPRO servers op de markt gebracht en in 1997 is gestart met de productie van Asus laptops, waarvan er in 1998 één mee is genomen naar het ruimtestation Mir; waat de laptop constant heeft gedraaid zonder ook maar één keer uit te vallen. Asus ontwikkelt en produceert constant nieuwe producten en onderdelen met het oog op de constante veranderende markt en wensen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.