Aviodrome Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Aviodrome?

Bel nu Bel nu

Aviodrome Contact

Telefoonnummer
Adres
Pelikaanweg 50, 8218 PG Lelystad
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Aviodrome. 

Waarom Aviodrome bellen?

U wilt tickets kopen

Bel het Aviodrome telefoonnummer wanneer u graag naar de Aviodrome wilt en benieuwd bent naar het soort tickets dat zij bieden. Hoe kunt u tickets kopen? Kan dat online? Wat is de toegangsprijs? Heeft u een museumjaarkaart? Aviodrome klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van tickets.

Is Aviodrome toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar Aviodrome? U kunt het Aviodrome nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van Aviodrome.

Wilt u een rondleiding door Aviodrome?

Bel het Aviodrome telefoonnummer wanneer graag deel wilt nemen aan een rondleiding door Aviodrome. Of komt u met een groep vrienden? Hoe moet u een rondleiding regelen? Hoelang duurt de rondleiding? Hoe groot is een groep/mag de groep zijn? Aviodrome klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie over rondleidingen bij Aviodrome geven.

U organiseert een zakelijke bespreking of personeelsuitje

Neem contact op via het Aviodrome telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een zakelijke bespreking bij Aviodrome. Of een dagje uit met uw collega’s of vriendengroep? Of wilt u een kinderfeestje organiseren op Aviodrome? Aviodrome klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over rondvluchten?

Wilt u iemand verrassen of zelf een rondvlucht maken vanaf Aviodrome? Neem contact op met Aviodrome klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het boeken van een rondvlucht bij luchtvaartmuseum Aviodrome.

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor Aviodrome te kopen en wilt u weten wat de kosten zijn? Of wat de voordelen zijn van een abonnement. Of wilt u uw abonnement verlengen? Of weten tot wanneer het nog geldig is? Aviodrome klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

Contact met Aviodrome via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Aviodrome klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verstuur het contactformulier. Aviodrome klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Aviodrome

Neem contact op via Facebook

Aviodrome heeft een Facebook-pagina met leuke berichten de diverse activiteiten en evenementen op Aviodrome. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Aviodrome klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina Aviodrome

Bekijk Instagram-pagina

Aviodrome heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Aviodrome via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s: ‘Fly-in’, ‘Nieuwe expositie’, ‘Foto van de maand’ en ’Straaljager’.

Aviodrome op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Aviodrome is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Aviodrome vindt u diverse nieuwsberichten over Aviodrome en de actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Aviodrome is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Aviodrome op TikTok

Bekijk Aviodrome op TikTok

Op de Aviodrome TikTok-pagina vindt een groot aantal korte TikTok-video’s van en over Luchtvaartmuseum Aviodrome. U kunt hierdoor diverse vliegtuigen van dichtbij te bekijken.

Meer informatie over Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Het Aviodrome is sinds 2003 gevestigd op Luchthaven Lelystad. De start van het huidige Aviodrome ligt in 1955, toen een aantal organisaties, waaronder KLM en Fokker, de "Stichting voor het Nationaal Luchtvaartmuseum" oprichtten. Het doel van deze Stichting was het creëren van nationaal luchtvaartmuseum in Nederland. In 1960 volgde de opening van het Aeroplanorama op Luchthaven Schiphol. Er stonden zeven vliegtuigen in dit museum. In 1967 is dit museum gesloten vanwege ruimtegebrek voor de steeds groeiende collectie. In 1971 is er vervolgens een nieuw luchtvaartmuseum op Schiphol geopend onder de naam Aviodome. Het hoofdgebouw van het Aviodome was een geodetische koepel van aluminium en het op dat moment de eerste geodetische koepel in Europa en de grootste geodetische koepel ter wereld. Het grootste gedeelte van de vliegtuigcollectie stond onder deze koepel (dome). De collectie van de Aviodome werd groter en groter en na verloop van tijd was ook deze koepel op Schiphol te klein. Daarnaast had Schiphol andere plannen voor de grond waarop Aviodome stond. Daarop is in 2003 de volledige collectie verhuisd naar een museum op Lelystad Airport. De naam veranderde mee en sindsdien heet het luchtvaartmuseum Aviodrome. Het museum Aviodrome bestaat uit drie gebouwen. Het hoofd/museumgebouw waar de meeste oude vliegtuigen te zien zijn. Hier is ook het Nationaal Ruimtevaart Museum gevestigd. Verder staat er een volledig nagebouwde replica van het stationsgebouw van Schiphol uit 1928 op het terrein en een grote T2-hangar met de (nog) vliegende collectie van de Aviodrome. Het Aviodrome is echter op 28 november 2011 officieel failliet verklaard en begin 2012 is het Aviodrome overgenomen door de Libéma Groep, waarop het op 28 april 2012 is heropend.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.