BAM Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de algemene BAM klantenservice?

Bel nu Bel nu

BAM Bellen

Telefoonnummer
Adres
Runnenburg 9, 3981 AZ Bunnik
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BAM. 

Waarom BAM bellen?

U heeft een serviceverzoek

Heeft u woning die door BAM is gebouwd en heeft u hulp nodig? Bel het BAM klantenservice nummer en de medewerker kan u meer informatie en uitleg geven over de nazorg voor door BAM opgeleverde gebouwen en hoe u een serviceverzoek kunt indienen.

U wilt een klacht indienen

Heeft u last van een bouwplaats van BAM of is rijgedrag van een BAM chauffeur gevaarlijk? Neem contact op met BAM klantenservice. De medewerker zal u te woord staan en uitleggen, indien gewenst, hoe een u klacht kunt indienen bij BAM.

U heeft een factuur voor BAM

Bel het BAM telefoonnummer wanneer u een factuur voor BAM heeft en deze wilt indienen, maar niet precies waar en hoe deze moet indienen. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het indienen van facturen bij de verschillende bedrijfsonderdelen van BAM.

U wilt stage lopen bij BAM

Neem contact op via het BAM telefoonnummer als u graag bij BAM stage zou willen gaan lopen of meer wilt weten over eventuele afstudeeropdrachten bij BAM. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende loopbaanmogelijkheden bij BAM.

U wilt meer informatie over sponsormogelijkheden

U organiseert binnenkort een evenement bij u in de door BAM gebouwde nieuwbouwwijk en wilt weten of BAM wilt sponsoren. Bel het BAM telefoonnummer en de klantenservice kan u informatie verstrekken en uitleg geven over het sponsoring beleid van BAM

U wilt een bouwofferte van BAM

Ben u zich aan oriënteren op de verschillende mogelijke bouwbedrijven voor de bouw van u nieuwe woning of bedrijf? Neem contact op met BAM klantenservice en zij kunnen u in contact brengen met de juiste afdeling.

Serviceverzoek BAM Wonen indienen

Serviceverzoek Wonen indienen

Bent u bewoner of gebruiker van een door BAM Wonen gerealiseerde woning en heeft u een serviceverzoek? Dan kunt u uw verzoek via het serviceformulier naar BAM klantenservice (Wonen) sturen. BAM Wonen zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met BAM via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

BAM heeft een officiële Facebookpagina van BAM. Hier kunt u de nieuwste berichten over bouwprojecten van de BAM Groep volgen. U kunt op de berichten reageren en meediscussiëren. U kunt ook een bericht via Facebook Messenger naar BAM klantenservice versturen. De klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar.

Contact met BAM via Facebook

Contact met BAM via Twitter

Bekijk BAM op Twitter

De klantenservice van BAM is ook actief op Twitter. Zij delen hier nieuwberichten over bouwprojecten van de BAM Groep en nieuwe ontwikkelingen op bouwgebied. U kunt ook een DM naar BAM klantenservice versturen. Het is niet echter duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact met BAM via Twitter

BAM op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

BAM heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s over de vele verschillende bouwprojecten van de BAM Groep. Mooie foto’s direct op de ‘werkvloer’ van deze projecten. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met BAM klantenservice via Instagram.

BAM op Instagram

BAM op Linkedin

Bekijk BAM op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van BAM staan verschillende berichten over verschillende BAM bouwprojecten en de actuele vacatures bij BAM. Het is helaas niet mogelijk om BAM klantenservice rechtstreeks te bereiken via Linkedin.

BAM op Linkedin

BAM op Youtube

Bekijk BAM op Youtube

Op het Youtube-kanaal van BAM staan voornamelijk video’s over werken bij de BAM. Onder andere video’s over veiligheid, werken bij BAM en de BAM-cultuur. U kunt geen rechtstreeks bericht naar BAM klantenservice sturen via YouTube.

BAM op Youtube

Een brief schrijven aan BAM

Het postadres is:

Postbus 20
3980 CA Bunnik

U kunt er ook voor kiezen om contact met BAM op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over BAM

Koninklijke BAM Groep nv is een Nederlands bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten. Het bedrijf initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. Tot 1992 stond de naam voor Bataafsche Aanneming Maatschappij. De BAM Groep staat ook op de beurs genoteerd. In 2019 bestond BAM 150 jaar. De is op 12 mei 1869 ontstaan toen Adam van der Wal een timmerwinkel in Groot-Ammers, een boerendorp in de Alblasserwaard (ten oosten van Rotterdam) startte. Het timmerbedrijf was gespecialiseerd in het herstellen van molens in de omgeving en het timmeren van grafkisten. De verschillende generaties van der Wal traden in hun (groot)vaders voetsporen en gaan buiten de regio aan de slag en in 1926 verandert de bedrijfsnaam in Fa. J. van der Wal en Zoon en het bedrijf is dan inmiddels in Den Haag gevestigd. In 1927 wordt het familiebedrijf omgezet in een naamloze vennootschap. De bedrijfsnaam verandert in ‘N.V. Bataafsche Aanneming Maatschappij van Bouw- en Betonwerken v/h Firma J. van der Wal en Zoon’ (al snel afgekort tot ‘BAM’). De naam ‘Bataafsche’ kwam van de Bataafsche Petroleum Maatschappij – het latere Shell – waarvoor BAM toen al veel werk voor uitvoerde. BAM is sinds 1959 beursgenoteerd in Amsterdam. Op 31 maart 1971 wordt de ondernemingsnaam gewijzigd in BAM Verenigde Bedrijven N.V. (vanaf 1973 BAM Holding N.V.) en is het logo van de kubus in perspectief (toen nog met negen kleine kubussen op het bovenvlak) geïntroduceerd. Op 12 mei 1994 bij het 125-jarig bestaan heef BAM het recht gekregen om het predikaat ‘Koninklijke’ te voeren.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.