Barneveldse Krant Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Barneveldse Krant?

Bel nu Bel nu

Barneveldse Krant Contact

Telefoonnummer
Adres
Marconistraat 33, 3771 AM Barneveld
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Barneveldse Krant. 

Waarom de Barneveldse Krant bellen?

U wilt meer informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement op de Barneveldse Krant af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Neem contact op via het Barneveldse Krant nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Heeft u de krant niet ontvangen?

Bel het Barneveldse Krant telefoonnummer wanneer u vandaag of vanochtend uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Barneveldse Krant doorgeven aan de bezorger.

Wilt u bezorger worden?

Neem contact op met Barneveldse Krant klantenservice voor meer informatie over hoe u bezorger van een krantenwijk kunt worden? Hoe wordt u bezorger? Wat is het salaris? Hoe kunt u zich aanmelden? Kunt u uw eigen krantenwijk kiezen? Barneveldse Krant klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

U wilt adverteren in de Barneveldse Krant

Overweegt u om te gaan adverteren in de Barneveldse Krant? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het Barneveldse Krant nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in de Barneveldse Krant.

U wilt iemand een abonnement cadeau geven

Bel het Barneveldse Krant nummer als u iemand een abonnement op de Barneveldse Krant cadeau wilt geven aan een familielid of vrienden. De Barneveldse Krant klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven hoe u deze verrassing als cadeau kunt regelen.

Wat is abonnee voordeel?

Bent u nieuwsgierig naar de deals die gelden via het abonnee voordeel? Hoe werkt abonnee voordeel van de Barneveldse Krant? Waar vindt u de deals? Neem contact op via het Barneveldse Krant telefoonnummer. De klantenservice kan u meer vertellen over abonnee voordeel van de Barneveldse Krant en uitleggen hoe u gebruik kunt maken van de deals.

Facebook-pagina Barneveldse Krant

Neem contact op via Facebook

Barneveldse Krant heeft een Facebook-pagina met nieuwberichten uit de regio Gelderse Vallei en de Veluwe waar de Barneveldse Krant verschijnt. U kunt ook op de berichten reageren.

Via Twitter in contact met Barneveldse Krant

Contact opnemen via Twitter

Barneveldse Krant heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuwberichten uit de regio Gelderse Vallei en de Veluwe. U kunt een DM naar Barneveldse Krant klantenservice sturen

Instagram-pagina Barneveldse Krant

Bekijk Instagram-pagina

Barneveldse Krant heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij lokale nieuwsberichten uit de regio Barneveld, Voorthuizen en Kootwijkerbroek, via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 4-tal categorieën: Quiz, Lezers, Corona en Oranjetoer. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Barneveldse Krant klantenservice sturen.

Barneveldse Krant op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Barneveldse Krant is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Barneveldse Krant vindt u enkele nieuwsberichten en achtergrondverhalen uit de regio Barneveld. De klantenservice van Barneveldse Krant is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Barneveldse Krant

Bekijk Barneveldse Krant op Youtube

Barneveldse Krant heeft ook een eigen YouTube-kanaal met enkele recente nieuws video’s uit de regio Barneveld. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Barneveldse Krant klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Barneveldse Krant

De Barneveldse Krant is een onafhankelijk lokaal dagblad uit Barneveld (Gelderland) en wordt uitgegeven door de Koninklijke BDU Uitgevers BV (BDU). De redactie van de Barneveldse Krant is gevestigd in Barneveld. De eerste uitgever van de Barneveldse Krant is Gerrit Boonstra en de eerste editie verscheen in 1871 en heette toen de Barnevelsche Courant. De krant is het kleinste zelfstandige dagblad van Nederland. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was de Barneveldse Krant een zogenaamde "foute krant". In deze periode stond de krant onder leiding van NSB’er Aris Smit jr. en daarom ontving de Barneveldse Krant na de oorlog een verschijningsverbod. Dit verbod werd echter snel opgeheven, omdat de uitgever 'ondergronds', vanuit de drukkerij, drukwerk voor het verzet had geleverd. Aris Smit jr. kreeg echter wel een schrijfverbod. In 2005 is de krant overgegaan op tabloidformaat. Sinds dat moment is de krant dikker, het papier witter en verschijnt de Barneveldse Krant in meer kleuren. De krant verschijnt zes keer per week. De belangrijkste focus van de Barneveldse Krant is lokaal nieuws. Verder is de krant al jaren nauw betrokken bij diverse activiteiten in de regio zoals het Ballonfiësta, het Schaffelaartheater en bij het festival Gelderpop. In 2002 ontving de redactie van de Barneveldse Krant een nominatie voor de "Prijs voor de Dagbladjournalistiek" voor de bijdragen van de krant met betrekking tot de MKZ-crisis op de Veluwe.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.