Basic-Fit Bellen

Bent u op zoek naar de Basic-Fit klantenservice?

Bel nu Bel nu

Basic-Fit Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Wegalaan 60, 2132 JC Hoofddorp
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
08:00-18:00
Zondag
08:00-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Basic-Fit. 

Waarom Basic-Fit bellen?

U wilt informatie over lidmaatschap

Bel het Basic-Fit telefoonnummer wanneer u vragen heeft over de abonnementen van Basic-Fit. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende abonnementen bij Basic-Fit.

U wilt deelnemen aan een groepsles

Wilt u meer weten over de groepslessen van Basic-Fit of wanneer deze plaatsvinden? Neem contact op met Basic-Fit klantenservice en de medewerker kan u meer vertellen over de verschillende groepslessen en nagaan wanneer en/of deze bij u in de buurt plaatsvinden.

Uw Basic-Fit app werkt niet goed

Heeft u de Basic-Fit app gedownload maar lukt het inloggen niet of loop de app vast. Bel het Basic-Fit contactnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de Basic-Fit app en u helpen met uw problemen.

U wilt in een andere Basic-Fit club trainen

Gaat u op vakantie en zou u daar graag willen trainen in de Basic-Fit club? Neem contact op met Basic-Fit klantenservice. Zij kunnen u meer informatie verstrekken over het trainen in andere Basic-Fit clubs en de voorwaarden.

U wilt weten wanneer Basic-Fit open is

U kunt het Basic-Fit nummer bellen wanneer u wilt gaan trainen maar niet zeker weten of de Basic-Fit bij u in de buurt (nog) open is. De klantenservice kan de openingstijden voor u opzoeken.

U gaat verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en zou het liefst willen blijven trainen bij Basic-Fit? Neem contact op met Basic-Fit klantenservice en zij kunnen voor u uitzoeken of er een Basic-Fit club bij u in de buurt is en uitleggen hoe u uw adreswijziging kunt doorgeven.

Chat met chatbot Ruby

Chatten met Basic-Fit

U kunt rechtstreeks contact met Basic-Fit opnemen via de Basic-Fit chat. Chatbot ‘Ruby’ is 24 uur bereikbaar. Kies een onderwerp en/of stel uw vraag. Ruby zal direct een antwoord geven en informatie verstrekken. Basic-Fit klantenservice is van 8:00 tot 18:00 uur bereikbaar via de chat.

Contact met Basic-Fit via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Basic-Fit heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, actualiteiten en acties van en bij Basic-Fit. Basic-Fit klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar via Facebook Messenger. Basic-Fit klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Basic-Fit via Facebook

Contact met Basic-Fit via Twitter

Bekijk Basic-Fit op Twitter

De klantenservice van Basic-Fit is ook actief op Twitter. U vindt hier vragen van klanten en de reacties van Basic-Fit. Verder vindt u hier actuele berichten over de diensten van Basic-Fit en lopende acties. U kunt ook een DM naar Basic-Fit klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden

Contact met Basic-Fit via Twitter

Basic-Fit op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Basic-Fit heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over Basic-Fit, acties, motivatie, tips, adviezen en acties van Basic-Fit. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Basic-Fit klantenservice via Instagram.

Basic-Fit op Instagram

Basic-Fit op Linkedin

Bekijk Basic-Fit op Linkedin

Op de internationale Linkedin-pagina van Basic-Fit vindt u vele verschillende berichten over acties, evenementen en nieuws over en van Basic-Fit in de verschillende landen waar Basic-Fit gevestigd is. U vindt hier ook de actuele vacatures bij Basic-Fit, ook vacatures in Nederland. U kunt echter geen rechtstreeks bericht naar Basic-Fit klantenservice sturen via Linkedin.

Basic-Fit op Linkedin

Basic-Fit op Youtube

Bekijk Basic-Fit op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Basic-Fit vindt u vele verschillende video’s met workouts. Workouts buiten en binnen. Thuis of in de Basic-Fit club. Adviezen en tips. Workouts voor vrouwen, Full Body workouts, maar ook video’s met voedingsadviezen en recepten. Basic-Fit klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Basic-Fit op Youtube

Meer informatie over Basic-Fit

Basic-Fit is met meer dan 180 clubs door heel Nederland de grootste sportschoolketen van Nederland. Basic-Fit is in 2003 ontstaan uit de fusie van de door René Moos en Eric Wilborts opgerichte tennis- en fitnesscentra. Hiermee hoopten zij beter te kunnen concurreren met het Britse Fitness First en met Achmea. Het concept van Basic-Fit was en is eenvoudige fitness zonder extra faciliteiten. Basic-Fit is in 2013 overgenomen door privé-investeerder 3i. Door de jaren heen heeft Basic-Fit verschillende sportschoolketens waaronder Healthcity en Fitland overgenomen. In december 2020 beschikte Basic-Fit over 905 sportscholen in Europa. Deze zijn verspreid over Nederland (211), België (193), Luxemburg (10), Frankrijk (447) en Spanje (44). Het doel voor Nederland is 250 vestigingen door heel Nederland. Sinds 10 juni 2016 is Basic-Fit op de beurs genoteerd, investeerder 3i had toen nog 28% van de aandelen in handen. In april 2021 hadden de twee grootaandeelhouders AM Holding B.V. en 3i Group plc allebei een belang van 15% in Basic Fit. Het hoofdkantoor van Basic-Fit is gevestigd in Hoofddorp.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.