BCC Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van BCC?

Bel nu Bel nu

BCC Contact

Telefoonnummer
Adres
Bellsingel 61, 1119 NT Schiphol-Rijk
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BCC. 

Waarom BCC bellen?

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het BCC telefoonnummer wanneer u een artikel online of in de winkel heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd? BCC klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling en het bezorgen geven.

Biedt BCC garantie? Kan ik producten retourneren?

U kunt het BCC nummer bellen wanneer u vragen heeft over het garantiebeleid van BCC en het retourneren van producten. BCC klantenservice kan u meer uitleg geven over de garantievoorwaarden en het retourneren van producten.

Kan ik online bestellen bij BCC? Hoe gaat dat in zijn werk?

Bel het BCC telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online kunt bestellen bij BCC. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen bij BCC.

U wilt informatie over betalen bij BCC

U kunt het BCC nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden BCC biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij BCC, online en in een BCC winkel.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw BCC account niet? Bent u uw inlognaam of wachtwoord vergeten? Bel het BCC telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt meer informatie over BCC cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van BCC ontvangen? Wilt u uw BCC cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met BCC klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van BCC cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

Chatten met BCC

Chat met BCC

Neem rechtstreeks contact op met BCC klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een BCC klantenservice medewerker. Zodra de chat beschikbaar is, ziet u rechtsonder op de website het chat-icoon. Klik op het icoon en start uw chatgesprek met BCC.

Contact met BCC via WhatsApp

WhatsApp met de BCC

U kunt rechtstreeks berichten naar BCC klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van BCC is +31612741470. Voeg BCC toe aan uw contacten en stel uw vragen via WhatsApp aan BCC klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw WhatsApp-bericht reageren.

Contact met BCC via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar BCC klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. BCC klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina BCC

Bekijk Facebook-pagina

BCC heeft een Facebook-pagina met berichten met informatie over producten en acties van BCC. U kunt BCC klantenservice bereiken via Facebook Messenger. Stel uw vraag en BCC klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met BCC via Twitter

Bekijk BCC op Twitter

BCC heeft een Twitter-pagina waar u vragen van klanten en antwoorden van BCC kunt vinden. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u iets delen over of met BCC, dan kunt u dit ook via een DM versturen. BCC klantenservice zal in het algemeen gedurende de openingstijden binnen twee uur op openbare vragen en DM berichten reageren.

BCC op Instagram

Bekijk Instagram-pagina BCC

BCC heeft ook een Instagram-pagina met informatie over producten en acties van BCC. Er is ook een 2-tal playlists: ‘Blogs’ en ‘Noob of Nerd’. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met BCC klantenservice.

BCC op Linkedin

Bekijk BCC op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van BCC staan een aantal informatieve berichten over BCC en werken bij BCC. U vindt hier ook de actuele openstaande vacatures bij BCC. De klantenservice van BCC is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Youtube-kanaal BCC

BCC op Youtube bekijken

BCC heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over BCC en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Over BCC’, ‘Huishouden’, ‘Keuken’, ‘Beeld en Geluid’ en ‘Computer en Gaming’. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met BCC klantenservice via het Youtube-kanaal van BCC.

Schrijf een brief aan BCC

Het postadres is:

Postadres:
Postbus 75513
1118 ZN Schiphol

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan BCC klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van BCC.

Meer informatie over BCC

BCC heette oorspronkelijk Bakker Cash & Carry en is een Nederlandse elektronica winkelketen. Herman Bakker opende in 1945 zijn eerste elektronicawinkel in Amsterdam-West en in 1962 volgde het 2de filiaal in Amsterdam-Osdorp. Het 2de filiaal werkte onder de keten Radio West. In 1969 besloten de zoons van Herman, Carel en Coos, om het bedrijf van hun vader voort te zetten onder de naam BCC. In 2009 nam BCC het Amsterdamse Polectro. In oktober 2014 had BCC inmiddels 57 winkels in Nederland. Inmiddels werd ook meer en meer omzet gerealiseerd via online verkoop. In februari 2015 neemt BCC ook 18 winkels van HiM Retail over. HiM Retail is de eigenaar van de winkelformules De Harense Smid, Mikro-Electro en It's. Een deel van deze winkels van deze winkelformules wordt gesloten en andere omgebouwd tot BCC, na deze overnam zijn er 69 BCC winkel door heel Nederland. Eind 2020 is BCC voor een 'symbolisch bedrag' overgenomen door het retail concern Mirage Retail Group. De Mirage Retail Group (tot juli 2019 beter bekend als BCC Holding) is een Nederlandse onderneming met verschillende winkelketens en groothandels in binnen- en buitenland. BCC betreedt vanaf dit moment ook de keukenmarkt. Anno 2022 heeft 61 winkels door heel Nederland en is het één van de grootste elektronica-retailers.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.