Belvilla Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Belvilla? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel nu

Belvilla Contact

Telefoonnummer
Adres
Oude Stadsgracht 1, 5611 DD Eindhoven
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-14:30
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Belvilla. 

Waarom Belvilla bellen?

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Belvilla nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Belvilla biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Belvilla.

Kan ik een boeking bij Belvilla annuleren?

U kunt het Belvilla nummer bellen wanneer u uw boeking wilt annuleren (voor of na betaling). Kunt u onverwacht niet? Belvilla klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het annuleren van boekingen en de annuleringsvoorwaarden van Belvilla.

U heeft een kortingscode ontvangen

Bel het Belvilla telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten de kortingscode te gebruiken? Belvilla klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw kortingscode.

Kan ik een verzekering afsluiten?

Wilt u een verzekering afsluiten met betrekking tot uw Belvilla boeking? Neem contact op met Belvilla klantenservice. Zij kunnen u meer vertellen en uitleg geven over de verschillende verzekering die Belvilla biedt en hoe u deze kunt afsluiten.

Hoe werkt ‘Verwijs en verdien’ programma van Belvilla?

Wat is ‘Verwijs en Verdien’ programma? Hoe werkt het programma? Waar vindt u uw verwijscode? Hoe weet u hoeveel u al verdiend heeft. Bel Belvilla nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het programma.

U wilt meer informatie over de Belvilla cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Belvilla ontvangen? Wilt u uw Belvilla cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met Belvilla klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van Belvilla cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

Chatten met Chatbot Belvilla

Chat met Chatbot Bella

U kunt rechtstreeks chatten met Chatbot Bella van Belvilla. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met Bella, de Chatbot. Klik op het icoon linksonder op de klantenservice-pagina en start uw chatgesprek met Bella. De Chatbot zal direct antwoorden en u verwijzen naar relevante informatie.

Facebook-pagina Belvilla

Neem contact op via Facebook

Belvilla heeft een Facebook-pagina met diverse berichten van Belvilla met foto’s van accommodaties (incl. code) die via Belvilla kunnen worden geboekt. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Belvilla klantenservice.

Via Twitter in contact met Belvilla

Contact opnemen via Twitter

Belvilla heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Belvilla met gratis vakantie advies en acties van Belvilla. De laatste Tweet is echter uit 2020. U kunt op zich een DM naar Belvilla klantenservice sturen, maar het is echter niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Belvilla

Bekijk Instagram-pagina

Belvilla heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten, acties, aanbiedingen en activiteiten van Belvilla via posts, reels en guides. U kunt ook uw vakantiefoto’s met op Belvilla Instagram delen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals onder andere ‘Tips’, ‘Last Minute’, ‘Regio’s’ en ‘Vakantieparken’.

Belvilla op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Belvilla is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Belvilla vindt u diverse nieuwsberichten over en van Belvilla, werken bij Belvilla en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Belvilla is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Belvilla

Bekijk Belvilla op Youtube

Belvilla heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over en van Belvilla. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld over en voor huiseigenaren die via Belvilla verhuren en over de verschillende vakantiehuizen die op Belvilla worden aangeboden. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Belvilla klantenservice via het Youtube-kanaal.

Belvilla op Pinterest

Bekijk Belvilla op Pinterest

Op de Belvilla Pinterest-pagina vindt u diverse foto’s van Deals & Inspiratie, Vakantie aan Zee tot Winterhuizen en de diverse landen waar Belvilla vakantiehuizen aanbiedt. Belvilla klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Schrijf een brief aan Belvilla

Het postadres is:

Postbus 2051
5600 CB Eindhoven

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Belvilla klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Belvilla.

Meer informatie over Belvilla

Belvilla is een aanbieder van vakantiehuizen in diverse landen in Europa. Belvilla is in 1986 in Nederland opgericht door Dries Veen en Dick Hakkenbroek. Thomas Cook had van 1999 tot en met 2005 een belang van 80% in de Belvilla en de overige 20% was in handen van Europeesche Verzekeringen. In 2006 is heeft Thomas Cook haar belang afgestoten en is Belvilla verder gegaan onder de naam Leisure Invest Belvilla. In 2007 zijn Belvilla en EuroRelais gefuseerd in het Belvilla Belvilla-Euro Relais. Van 2007 tot 2019 was Belvilla-Euro Relais onderdeel van de @Leisure Group en 2019 is Belvilla uiteindelijk onderdeel van Oyo Vacation Homes, een hotelketen uit India, geworden. Het hoofdkantoor van Belvilla staat in Zürich (Zwi) en is officieel opgericht op 22 juni 2018. Veel van de huizen die verhuurd worden via Belvilla zijn van particulieren die hun huis enige tijd niet nodig hebben. Belvilla is marktleider in de Benelux en één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in diverse landen in Europa. Belvilla is ook lid van Thuiswinkel.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.