Beslist.nl Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Beslist.nl?

Bel nu Bel nu

Beslist.nl Contact

Telefoonnummer
Adres
Meander 825, 6825 MH Arnhem
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Beslist.nl. 

Waarom Beslist.nl bellen?

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Beslist.nl account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Neem contact op via het Beslist.nl telefoonnummer en de klantenservice kan u verder helpen.

Wat zijn de verzendkosten bij Beslist.nl?

Wilt u meer weten over de verzendkosten bij Beslist.nl? Neem dan contact op met Beslist.nl klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de werkwijze van Beslist.nl en waar u terecht kunt met uw vragen over onder andere de verzendkosten, de levertijd, de bestelstatus van uw bestelling.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het Beslist.nl telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Beslist.nl. De klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Beslist.nl en de klachtenprocedure.

Hoe kan ik online bestellen via Beslist.nl?

Bel het Beslist.nl telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Beslist.nl. Hoe gaat dit in zijn werk? Bij wie kunt u terecht na een aankoop via Beslist.nl De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Beslist.nl.

Hoe kan ik bij Beslist.nl betalen?

U kunt het Beslist.nl nummer bellen wanneer u wilt weten hoe u bij Beslist.nl kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Beslist.nl online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over betalen.

Wilt u zich met uw webshop aansluiten op Beslist.nl?

Bel het Beslist.nl telefoonnummer u een webshop heeft en via Beslist.nl wilt gaan verkopen. Beslist.nl klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verkoop vanuit uw webshop via Beslist.nl.

Contact met Beslist.nl via contactformulier

Contactformulier invullen

Neem rechtstreeks contact op met Beslist.nl klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een klantenservice medewerker. Zodra de chat beschikbaar is, ziet u rechtsonder op de website het chat-icoon. Klik op het icoon en start uw chatgesprek met Beslist.nl.

Contact met Beslist.nl via Twitter

Bekijk Beslist.nl op Twitter

Beslist.nl heeft een Twitter-pagina, maar zij zijn niet erg actief op Twitter. Er staan slechts enkele Tweets op de Twitter-pagina. Het is ook niet duidelijk of u Beslist.nl kunt contacteren via Twitter, met bijvoorbeeld een DM. Het is niet zeker of Beslist.nl klantenservice zal reageren op uw bericht.

Beslist.nl op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Beslist.nl heeft ook een Instagram-pagina, waar zij diverse foto’s delen van producten die op Beslist.nl worden aangeboden acties van Beslist.nl. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Beslist.nl klantenservice via Instagram.

Linkedin-pagina Beslist.nl

Bekijk Beslist.nl op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Beslist.nl vindt u diverse informatieve berichten over ontwikkelingen bij Beslist.nl, plus de actuele openstaande vacatures bij Beslist.nl De klantenservice van Beslist.nl is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Beslist.nl op Youtube

Bekijk Beslist.nl op Youtube

Beslist.nl heeft ook een eigen YouTube-kanaal met enkele oudere video’s over de schaatsploeg die zij in het verleden sponsorden. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Beslist.nl klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Beslist.nl

Beslist.nl is een webshop en prijsvergelijker. Beslist.nl is in 2005 door Kees Verpalen. Beslist.nl werkte oorspronkelijk vanuit Duiven, maar sinds 2010 is Beslist.nl gevestigd in naar Arnhem op het bedrijventerrein van IJsseloord. Bij de start van Beslist.nl was het doel om de prijzen van online verkrijgbare producten te vergelijken. Op dat moment, in 2005, waren er enkele prijsvergelijkingswebsites maar deze waren nogal beperkt qua aanbod van producten. Door de jaren heen waren de prijsverschillen van producten niet meer groot en is Beslist.nl omgevormd tot prijsvergelijker én webshop. Webshops konden zich vanaf dat moment aansluiten op Beslist.nl en consumenten konden via Beslist.nl producten bij de aangesloten webshops kopen. Inmiddels is Beslist.nl ook actief op de Belgische markt voor het Vlaamstalige deel van België via de Belgische variant: beslist.be. Inmiddels is Beslist.nl uitgegroeid tot “het grootste online winkelcentrum van Nederland” (zoals ze zelf zeggen). Er worden op Beslist.nl meer dan 25 miljoen producten aangeboden en duizenden webshops zijn aangesloten op Beslist.nl. Klanten kunnen naast prijzen vergelijken, ook levertijden vergelijken van webshops of op zoek gaan naar goedkope outlets.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.