BestZOO Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van BestZOO?

Bel nu Bel nu

BestZOO Contact

Telefoonnummer
Adres
Broekdijk 15, 5681 PG Best
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BestZOO. 

Waarom BestZOO bellen?

Wat zijn de openingstijden van BestZOO?

Bent u een bezoek aan BestZOO aan het plannen en wilt u weten wanneer BestZOO rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar BestZOO? Bel BestZOO klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden gedurende het gehele jaar.

Kan ik online entreebewijzen voor BestZOO bestellen? Hoe?

Bel het BestZOO telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online entreebewijzen kunt bestellen voor BestZOO. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen van entreebewijzen.

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor BestZOO te kopen, en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wat kost het en wat zijn de voordelen van een abonnement? BestZOO klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

U bent een zakelijke bespreking of personeelsuitje aan het organiseren

Neem contact op via het BestZOO telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een zakelijke bespreking bij BestZOO, of een dagje uit met uw collega’s of vriendengroep. Of bent u een verjaardagsfeestje voor uw kind aan het organiseren? BestZOO klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij BestZOO.

Is het park bereikbaar met het Openbaar Vervoer?

Komt u met het Openbaar Vervoer en wilt u weten hoe u bij BestZOO kunt komen? Neem contact op met BestZOO klantenservice en zij kunnen u uitleggen hoe u met het OV bij BestZOO kunt komen.

Is BestZOO toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een rollator of rolstoel en wilt u graag naar BestZOO? U kunt het BestZOO nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van BestZOO voor minder validen en minder mobiele mensen.

Contact met BestZOO via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar BestZOO klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. BestZOO klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina BestZOO

Neem contact op via Facebook

BestZOO heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over BestZOO en de diverse dieren die in BestZOO leven. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met BestZOO klantenservice.

Via Twitter in contact met BestZOO

Contact opnemen via Twitter

BestZOO heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over BestZOO. Actuele openingstijden, nieuws en activiteiten worden hier getweet. U kunt ook vragen stellen of een DM naar BestZOO klantenservice sturen.

Instagram-pagina BestZOO

Bekijk Instagram-pagina

BestZOO heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en berichten via posts, reels en video’s over de grote diversiteit aan dieren die in BestZOO leven. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met BestZOO klantenservice.

BestZOO op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Linkedin-pagina van BestZOO vindt u een nieuwsbericht over BestZOO. De klantenservice van BestZOO is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal BestZOO

Bekijk BestZOO op Youtube

BestZOO heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een 5-tal video’s van de stokpaardjes, de Afrikaanse sporenschildpad, de Chinese kraanvogel, de slingeraap en het geluid van de kookaburra. Rechtstreeks contact met BestZOO klantenservice via het Youtube-kanaal is niet mogelijk.

Meer informatie over BestZOO

BestZOO is een kleine dierentuin dat in buurtschap De Vleut bij Best (Noord-Brabant). In het verleden heette het Dierenpark De Vleut. De dierentuin is in 1932 officieel een dierenpark geworden, voor die tijd was het een particuliere dierenverzameling en exotische vogel- en dierenhandel van Janus van Laarhoven. Janus kweekte en handelde vooral in huisdierrassen, maar in de loop der tijd kwamen daar steeds meer exotische dieren bij, zoals chimpansees, papegaaien, jaguars en vele andere soorten dieren (dat kon toen nog zonder problemen). In de loop der tijd kwamen er zo veel handelaars en kijkers, dat Janus entree ging heffen. Halverwege de jaren 80 is het dierenpark gestopt met de verkoop van dieren en was het enkel nog maar een dierentuin. In de loop der jaren is het park en het aantal dieren in gevangenschap verder gegroeid en in 2003 is de naam veranderd in BestZOO. In 2007 is het park overgenomen door Zodiac Zoos en vervolgens is BestZOO in 2010 weer doorverkocht aan een particulier. In 2020 bevonden zich ongeveer 125 diersoorten in dierentuin BestZOO en dat zijn dan vooral kleine dieren zoals katachtigen, vissen, vogels, buideldieren, kleine zoogdieren, apen en halfapen, maar ook hoefdieren zoals giraffen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.