BillyBird Park Hemelrijk Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van BillyBird Park Hemelrijk?

Bel nu Bel nu

BillyBird Park Hemelrijk Contact

Telefoonnummer
Adres
Zeelandsedijk 34a, 5408 SM Volkel
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BillyBird Park Hemelrijk. 

Waarom BillyBird Park Hemelrijk bellen?

Kan ik online een tickets bestellen bij BillyBird Park Hemelrijk?

Bel het BillyBird Park Hemelrijk telefoonnummer wanneer wilt weten of u online een tickets kunt reserveren? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online reserveren van tickets voor BillyBird Park Hemelrijk.

Wat zijn de openingstijden van BillyBird Park Hemelrijk?

Bent u een bezoek aan BillyBird Park Hemelrijk aan het plannen en wilt u weten wanneer BillyBird Park Hemelrijk rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar BillyBird Park Hemelrijk? Bel BillyBird Park Hemelrijk klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

U wilt meer informatie over het BillyBird lidmaatschap

U heeft gehoord over het BillyBird lidmaatschap en wilt graag meer informatie ontvangen. Wat kost het lidmaatschap? Wat ontvangt u? Wat kunt u met het BillyBird lidmaatschap? BillyBird Park Hemelrijk klantenservice kan u meer informatie geven over het lidmaatschap.

Is BillyBird Park Hemelrijk toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar BillyBird Park Hemelrijk? U kunt het BillyBird Park Hemelrijk nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van BillyBird Park Hemelrijk.

U organiseert een kinderfeestje

Neem contact op via het BillyBird Park Hemelrijk telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een kinderfeestje op BillyBird Park Hemelrijk. Of een schoolreisje? BillyBird Park Hemelrijk klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij BillyBird Park Hemelrijk.

Wilt u meer informatie over het AquaFunPark?

Wanneer is het AquaFunPark geopend? Wat kost het? Moet ik een kaartje reserveren? Wat is de minimumleeftijd voor het AquaFunPark? BillyBird Park Hemelrijk klantenservice kan uw vragen beantwoorden.

Facebook-pagina BillyBird Park Hemelrijk

Neem contact op via Facebook

BillyBird Park Hemelrijk heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse activiteiten en evenementen op BillyBird Park Hemelrijk. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met BillyBird Park Hemelrijk klantenservice. Men zal binnen 2 uur antwoorden op uw Messenger-bericht.

Instagram-pagina BillyBird Park Hemelrijk

Bekijk Instagram-pagina

BillyBird Park Hemelrijk heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op BillyBird Park Hemelrijk via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s zoals ‘Billy’, ‘Herfstfestival’, ‘Summer 22’ en ‘Help ons’.

BillyBird Park Hemelrijk op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

BillyBird Park Hemelrijk is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van BillyBird Park Hemelrijk vindt u diverse nieuwsberichten over BillyBird Park Hemelrijk en activiteiten in het park.

Youtube-kanaal BillyBird Park Hemelrijk

Bekijk BillyBird Park Hemelrijk op Youtube

BillyBird Park Hemelrijk heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over BillyBird Park Hemelrijk en de verschillende attracties. Er zijn diverse playlists zoals commercials, info over groepsarrangementen, evenementen en hoe een aantal attracties tot stand zijn gekomen.

Schrijf een brief aan BillyBird Park Hemelrijk

Het postadres is:

Luttelweg 4
5408 RA Volkel

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan BillyBird Park Hemelrijk klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van BillyBird Park Hemelrijk.

Meer informatie over BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk of Recreatiepark Hemelrijk (in de volksmond Hemelrijk) is een grote speeltuin en recreatieplas met verschillende pretparkachtige attracties. Het park ligt in Volkel, gemeente Maashorst (Noord Brabant). Het park ligt aan de noordkant van een meer, dat Hemelrijk heet. Het park is ontstaan 1986 uit een voormalige zandafgraving een recreatiegebied. Ton Derks is de initiatiefnemer/oprichter en het park heette in het beginperiode Recreatieplas Hemelrijk. In deze periode bestond het park uit een strandbad. In het eerste seizoen is men gestart met de bouw van een paviljoen, dat uit twee oude klaslokalen bestond. Vervolgens is er met de Vogelwacht in Uden een oeverzwaluwwand aangelegd. Het park is door de tijd heen steeds verder uitgebreid en in 1990 is de plas officieel gekocht. Er werd een duikeiland op het meer gecreëerd en in 1993 zijn een verkeersspeeltuin, een kinderkermis en een poppentheater op het Hemelrijk gebouwd. De naam werd gewijzigd in Recreatiepark Hemelrijk. In 1995 is er een grote binnenspeeltuin aangelegd, waardoor het park het hele jaar open kon blijven. In 2004 werd BillyBird, de, mascotte van het park, de officiële merknaam en is de naam van het park gewijzigd naar BillyBird Park Hemelrijk. De mascotte BillyBird en is een aangeklede oeverzwaluw. De meeste attracties bevinden zich buiten. Naast het strand, het meer en de speeltuinen/survivaltoestellen (Outback Challenge), is er onder andere ook Hemelaya (een klimrots met uitkijkpunt), de Helihaven, (een kabelbaan met helikopter-karren), Splash (en waterglijbaan met bungee-bootjes), de SaltoSwing, het AquaFunPark, de Oeverzwaluwwand, waterfietsen en Kinderland (met diverse grote & kleine speeltoestellen voor kinderen, een ballenfabriek, het Speelcircus, botsauto's, draaimolen, en luchtkussens. Naast BillyBird Park Hemelrijk bestaat de BillyBird Group ook nog uit BillyBird Park Drakenrijk in Reuver (Limburg) en Het Run in Drunen (Noord Brabant).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.