Bitonic Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Bitonic?

Bel nu Bel nu

Bitonic Contact

Telefoonnummer
Adres
Weesperstraat 394-396, 1018 DN Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:30-18:00
Dinsdag
09:30-18:00
Woensdag
09:30-18:00
Donderdag
09:30-18:00
Vrijdag
09:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Bitonic. 

Waarom Bitonic bellen?

U overweegt om in bitcoins te gaan handelen

Overweegt u om in bitcoins te gaan handelen? Wilt u meer informatie over bitcoins, of over Bitonic? Bel het Bitonic telefoonnummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over bitcoins, Bitonic en de aan/verkoop van bitcoins.

Waarom is mijn verkooporder geannuleerd?

Neem contact op met Bitonic klantenservice wanneer uw verkooporder is geannuleerd en u niet waarom. Of weet u niet wat u nu moet doen? De klantenservice u meer informatie en uitleg geven over geannuleerde verkooporders.

U heeft een klacht over Bitonic

Bel het Bitonic telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Bitonic klantenservice zal u meer informatie en uitleg geven over het indienen van een klacht en de klachtenprocedure van Bitonic.

Wat is Bits?

Heeft u gehoord of gelezen over bits en ben u nieuwsgierig wat Bits zijn en wat u ermee kunt doen? Bel dan het Bitonic nummer bellen en de klantenservice kan u hierbij meer informatie en uitleg over Bits.

Welke betaalmethoden worden gehanteerd?

Neem contact op via het Bitonic telefoonnummer als u er over denkt om te gaan handelen in bitcoins via Bitonic en wilt weten welke betaalmethoden zij gebruiken. De klantenservice kan u meer informatie geven over de betaalmethoden van Bitonic.

Hoe verloopt het verificatieproces?

U kunt het Bitonic nummer bellen wanneer meer informatie wilt over het verificatieproces van Bitonic. Heeft u vragen? Welke formaliteiten worden gehanteerd? Bitonic klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over het verificatieproces.

Contact met Bitonic via de Chat

Chat met Bitonic

Neem rechtstreeks contact op met Bitonic klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u via de chat een chatgesprek starten met een Bitonic klantenservice medewerker. Bitonic klantenservice is iedere dag bereikbaar via de chat van 9:30 tot 22:00 uur.

Contact met Bitonic via Telegram

Contact via Telegram

U kunt een rechtstreeks bericht naar Bitonic klantenservice sturen via Telegram. Stel uw vraag via Telegram en Bitonic klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Telegram-bericht reageren.

Contact met Bitonic via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Bitonic klantenservice sturen via het contactformulier. Bitonic klantenservice is iedere dag bereikbaar van 9:30 tot 22:00 uur via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in. Stel uw vraag en verzend het formulier.

Contact met Bitonic via Twitter

Bekijk Bitonic op Twitter

De klantenservice van Bitonic is ook actief op Twitter. Bitonic deel Tweets met nieuwe ontwikkelingen en nieuws van Bitonic en de cryptocurrency-markt in binnen- en buitenland. U kunt een DM naar Bitonic klantenservice sturen.

Bitonic op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Bitonic heeft ook een Instagram-pagina. Bitonic is niet heel actief op Instagram. Er staat één enkel bericht op de Bitonic Instagram-pagina. Bitonic klantenservice is ook niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

Linkedin-pagina Bitonic

Bekijk Bitonic op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Bitonic delen zij diverse nieuwsberichten van Bitonic, maar ook de actuele openstaande vacatures bij Bitonic. De klantenservice van Bitonic is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Blog van Bitonic

Lees artikelen op Bitcoin.nl

Het Bitonic Blog is één van de meest vooraanstaande bronnen met informatie over bitcoins. Hier leest u alles over bitcoins, de nieuwste ontwikkelingen en nog veel meer over bitcoins en aanverwante ontwikkelingen.

Schrijf een brief aan Bitonic

Het postadres is:

Bitonic B.V.
Hoogte Kadijk 143F 8
1018 BH Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Bitonic klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Bitonic.

Meer informatie over Bitonic

Bitonic is één van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. Bitonic is in maart 2012 opgericht onder de naam iDealCoin. Deze naam is in mei 2012 gewijzigd in de huidige naam Bitonic, een anagram voor Bitcoin. De belangrijkste dienst van Bitonic is bitonic.nl, waar klanten direct bitcoins kunnen kopen via iDEAL en Bancontact. Sinds 2014 runt Bitonic ook een bitcoinbeurs: BL3P.En eind 2016 onderhoudt Bitonic de belangrijkste Nederlandse Bitcoin-nieuwssite: Bitcoin.nl. He Bitonic bitcoin handelsplatform BL3P wordt in mei 2017 in alle Europese landen gelanceerd. Iedereen die in de SEPA zone woont, met een SEPA bankrekening kan via dit Europese platform handelen in bitcoins. Bitonic werkt ook samen met het Openbaar Ministerie (OM) om in beslag genomen bitcoins op te slaan en te verkopen via een speciaal ontworpen wallet-oplossing. Sinds eind 2020 is Bitonic ook officieel opgenomen in het register van De Nederlandsche Bank.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.