Blokker Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Blokker?

Bel nu Bel nu

Blokker Contact

Telefoonnummer
Adres
Van der Madeweg 13, 1114 AM Amsterdam-Duivendrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-20:00
Dinsdag
09:00-20:00
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
09:00-20:00
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
09:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Blokker. 

Waarom Blokker bellen?

Kan ik online bestellen en wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bel het Blokker telefoonnummer wanneer u graag online artikelen bij Blokker wilt bestellen en wanneer deze bezorgd worden. Of moet u de bestelling zelf ophalen? Blokker klantenservice kan u meer uitleg geven over het online winkelen bij Blokker en de leveringsmogelijkheden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Blokker account niet? Bel dan het Blokker telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Biedt Blokker garantie op gekochte artikelen?

U kunt het Blokker nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Blokker. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid en de garantievoorwaarden van Blokker.

U heeft een klacht

Neem contact op via het Blokker telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Blokker klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Blokker en de klachtenprocedure.

Hoe kan ik betalen bij Blokker?

U kunt het Blokker nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Blokker biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betaalmethoden bij Blokker.

Kan ik artikelen retourneren bij Blokker?

U kunt het Blokker nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van artikelen. Wat is de procedure en wat zijn de voorwaarden? Blokker klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van artikelen en de voorwaarden van retourneren.

Facebook-pagina Blokker

Bekijk Facebook-pagina

Blokker heeft een Facebook-pagina waar zij diverse berichten delen met tips, aanbiedingen en acties van Blokker. U kunt Blokker klantenservice een bericht sturen via Facebook Messenger. Zij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Contact met Blokker via Twitter

Blokker op Twitter bekijken

De klantenservice van Blokker is ook actief op Twitter. Zij delen hier Tweets met aanbiedingen en acties van Blokker. Zij beantwoorden ook vragen van klanten via Twitter. U kunt ook een DM naar Blokker klantenservice sturen.

Instagram-pagina Blokker

Blokker op Instagram bekijken

Blokker heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over aanbiedingen en acties van Blokker. U kunt uw foto’s delen door Blokker te taggen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals onder andere ‘Vraag ’t B.’, ‘B. deelt uit’, ‘A. of B.’ en ‘B’s favoriet’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met Blokker klantenservice op te nemen.

Blokker op Linkedin

Bekijk Blokker op Linkedin

Op de Linkedin-pagina deelt Blokker klantenservice diverse nieuwsberichten rondom winkelopeningen, producten, acties, tips en andere ontwikkelingen bij Blokker. U vindt hier ook de actuele openstaande vacatures bij Blokker. De klantenservice van Blokker is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Blokker op Youtube

Youtube-kanaal bekijken

Op het Youtube-kanaal van Blokker worden diverse informatieve video’s van Blokker gedeeld. Er zijn verschillende playlists gemaakt waaronder ‘TV reclames’, ‘Productfilmpjes’, ‘Aanbiedingen’ en ‘Werken bij Blokker’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Blokker klantenservice via Youtube.

Blokker op Pinterest

Bekijk Blokker op Pinterest

Blokker is ook actief op Pinterest, waar zij diverse mooi foto’s delen van de vele verschillende artikelen die u bij Blokker kunt kopen. Blokker klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Schrijf een brief aan Blokker

Het postadres is:

Postbus 94072
1090 GB Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Blokker klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Blokker.

Meer informatie over Blokker

Blokker is een Nederlandse keten van winkels in huishoudelijke artikelen en is aanwezig in Nederland en Suriname. Blokker is officieel op 25 april 1896 in opgericht door Jacob Blokker en zijn echtgenote Saapke Kuiper. De eerste Blokkerwinkel was gevestigd aan het Breed 22 in Hoorn onder de naam ‘De Goedkoope IJzer & Houtwinkel’. Het was een groot succes en al snel huurden zij verschillende andere panden in dezelfde straat. Het succes van Blokker was te danken aan het uitgebreide assortiment aan landbouwbenodigdheden die tegen vaste lage prijzen werden aangeboden (dit in tegenstelling tot de markt waar afdingen het gebruik was). Na verloop van tijd werd het assortiment verder uitgebreid en werden er ook schoonmaakmiddelen en keukengerei aangeboden, en ontstond er een tweede vaste klantenkring bestaande uit huisvrouwen. Vanaf de jaren dertig openden de vier zonen diverse winkels in de Randstad onder de naam Gebroeders Blokker. Die traditie werd verder voortgezet en de Blokker-keten groeide door de jaren heen uit tot een landelijke, en zelfs internationale onderneming, met Blokker winkels in Nederland, België, Luxemburg en Suriname. In de jaren 80 en 90 werden diverse winkelketens overgenomen, zoals Intertoys, Leen Bakker, Xenos en Marskramer. Rond 2011 kwam Blokker echter in zwaar financieel weer en in 2015 leden ze zelfs verlies. Vanwege de financiële situatie is in mei 2017 besloten om de diverse ketens af te stoten en is Blokker zich volledig gaan richten op de Blokker-winkels. Begin 2020 zijn alle Blokker-winkels in België en Luxemburg verkocht en in 2019 is Blokker verkocht aan de Mirage Retail Group. Inmiddels zijn de verschillende reorganisaties achter de rug en is Blokker ook digitaal aanwezig en kunnen klanten online shoppen bij Blokker.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.