BLOX Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van BLOX?

Bel nu Bel nu

BLOX Contact

Telefoonnummer
Adres
Wijchenseweg 102, 6538 SX Nijmegen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-22:00
Dinsdag
09:00-22:00
Woensdag
09:00-22:00
Donderdag
09:00-22:00
Vrijdag
09:00-22:00
Zaterdag
12:00-17:00
Zondag
12:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BLOX. 

Waarom BLOX bellen?

U wilt een account bij BLOX

U kunt het BLOX nummer bellen wanneer u een account bij BLOX wil openen. De klantenservice kan u hierbij helpen en informatie geven hoe u een BLOX-account kunt openen en hoe dit proces verloopt.

Is er een minimum/maximumbedrag voor aan/verkopen?

Neem contact op met BLOX klantenservice wanneer meer informatie wil over kopen en verkopen. Wilt u weten of er een minimumbedrag voor aan/verkopen is? Of gelden er limieten? BLOX klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over kopen/verkopen via BLOX.

Wilt u geld opnemen of storten?

U kunt het BLOX nummer bellen wanneer u geld wilt opnemen van/storten op uw BLOX-rekening. BLOX klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het opnemen en storten van geld.

Hoe worden de crypto munten opgeslagen bij BLOX?

Neem contact op via het BLOX telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over de veiligheid van de opslag van uw crypto munten bij BLOX. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de opslag van uw coins bij BLOX.

Kan ik coins van BLOX naar een externe wallet sturen? Of andersom?

U kunt het BLOX nummer bellen wanneer u crypto-munten van BLOX naar een externe wallet wilt sturen. Kan dat? Hoe gaat dit in zijn werk? BLOX klantenservice kan u meer uitleg geven of dit mogelijk is.

Wat zijn de kosten en/of tarieven bij BLOX?

U kunt het BLOX nummer bellen wanneer u vragen heeft over de kosten en/of tarieven die BLOX rekent. De klantenservice kan u meer informatie geven over de kosten en/of tarieven van BLOX.

Contact met BLOX via Telegram

Contact opnemen via Telegram

U kunt een rechtstreeks bericht naar BLOX klantenservice sturen via Telegram. Stel uw vraag via Telegram en BLOX klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Telegram-bericht reageren.

Contact met BLOX via aanvraagformulier

Aanvraagformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar BLOX klantenservice sturen via het aanvraagformulier. Kies een onderwerp en vul vervolgens de gevraagde gegevens in, geef extra informatie en/of voeg een bijlage toe, verstuur het aanvraagformulier. BLOX klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met BLOX via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

BLOX heeft een Facebook-pagina met berichten over cryptocurrency, actuele ontwikkelingen op de markt en acties van BLOX. BLOX klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met BLOX via Twitter

BLOX op Twitter bekijken

BLOX is ook actief op Twitter. Hier delen zij Tweets over cryptocurrency, actuele koers-, marktontwikkelingen, updates en acties van BLOX. U kunt een DM naar BLOX klantenservice sturen. Zij zullen zo snel mogelijk op uw DM reageren.

BLOX op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

BLOX heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over marktontwikkelingen en nieuws van BLOX. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder, ‘Koersen’, ‘Fun’, ‘Cryptopedia’ en ‘Updates’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met BLOX klantenservice op te nemen.

Linkedin-pagina BLOX

Bekijk BLOX op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van BLOX vindt u een aantal berichten plus verwijzingen naar actuele openstaande vacatures bij BLOX. De klantenservice van BLOX is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Op het Youtube-kanaal van BLOX staan een groot aantal informatieve video’s van BLOX. De video’s zijn onderverdeeld in een aantal playlists zoals ‘Frequently Asked Questions’, ‘Our Story & Vision’, ‘Game Changer Interviews’ en enkele ‘Shorts’. Misschien handig als u wilt starten met handelen in cryptocurrency. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met BLOX klantenservice via Youtube.

Meer informatie over BLOX

BLOX is een Nederlandse crypto handelsplatform en crypto-app. Bij de oprichting van BTC direct in 2013 was het kopen en verkopen van bitcoins en andere cryptocurrency lastig. Om het handelen in cryptocurrency te vereenvoudigen is BTC Direct aan de slag gegaan met het creëren van een handelsplatform, en hieruit is BLOX uiteindelijk is ontstaan. BLOX is in 2019 opgericht en de BLOX app heet ‘weareblox’ en is een eenvoudige overzichtelijke app, waar iedereen eenvoudig aan de slag kan met het handelen en/of beleggen in cryptocurrency. De weareblox-app heeft letterlijk alleen een koop- en verkoop knop. Verder is BLOX anders dan de meeste andere crypto-platforms omdat er geen gebruik wordt gemaakt een wallet. BLOX beschikt namelijk over een zogenaamde custody-dienst (built-in wallet), waarmee de cryptomunten op een veilige manier worden opgeslagen. Begin 2022 bood BLOX 32 verschillende cryptomunten aan in hun app. BLOX is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.