BN De Stem Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van BN De Stem?

Bel nu Bel nu

BN De Stem Contact

Telefoonnummer
Adres
Markendaalseweg 48a, 4811 KC Breda
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BN De Stem. 

Waarom BN De Stem bellen?

Wilt u bezorger worden?

Neem contact op met BN De Stem klantenservice voor meer informatie over hoe u bezorger van een krantenwijk kunt worden? Hoe wordt u bezorger? Wat is het salaris? Hoe kunt u zich aanmelden? Kunt u uw eigen krantenwijk kiezen? BN De Stem klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

U wilt adverteren in de BN De Stem

Overweegt u om te gaan adverteren in BN De Stem? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het BN De Stem nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in BN De Stem.

Wilt u meer informatie over abonnementen?

Overweegt u om een abonnement op BN De Stem af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Neem contact op via het BN De Stem nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

U wilt bestellen via de BN De Stem webwinkel

Wilt u iets kopen in BN De Stem webwinkel? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het BN De Stem telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over de BN De Stem webwinkel beantwoorden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw BN De Stem account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het BN De Stem telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt uw abonnement opzeggen

Bel het BN De Stem telefoonnummer wanneer u uw abonnement op het BN De Stem wilt opzeggen. Hoe kunt u opzeggen? Kan dat per direct? Zijn er kosten aan verbonden? De klantenservice kan u meer uitleg geven over het opzeggen van uw abonnement op het AD.

Chatten met BN De Stem

Chat met BN De Stem

Neem rechtstreeks contact op met BN De Stem klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u vanaf ongeveer 12:00 uur het best contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met BN De Stem klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met BN De Stem via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar BN De Stem klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. De klantenservice van het BN De Stem zal binnen 2-5 dagen contact met u opnemen.

Via Twitter in contact met BN De Stem

Contact opnemen via Twitter

BN De Stem heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met actueel nieuws uit de regio West-Brabant en Zeeland. U kunt een DM naar BN De Stem klantenservice sturen.

Instagram-pagina BN De Stem

Bekijk Instagram-pagina

BN De Stem heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij nieuwsberichten en achtergrondverhalen uit de regio West-Brabant en Zeeland, via posts en reels. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar BN De Stem klantenservice sturen.

BN De Stem op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

BN De Stem is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van BN De Stem vindt u diverse nieuwsberichten de regio West-Brabant en Zeeland. De klantenservice van BN De Stem lijkt niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Youtube-kanaal BN De Stem

Bekijk BN De Stem op Youtube

BN De Stem heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s en playlists met nieuws uit de regio waar BN De Stem verschijnt. Een aantal voorbeelden van playlists zijn: Bijzonder Brabant, Bouwclubs Carnaval, Jaaroverzicht en Alle Carnavalsoptochten.

BN De Stem niet ontvangen?

Meldingsformulier invullen

Heeft u uw krant niet ontvangen? Dan kunt u dit online doorgeven door het meldingsformulier bezorging in te vullen. Klik op de link ‘Meldingsformulier ….’, vul het formulier in en verstuur het formulier. BN De Stem klantenservice zal uw melding zo snel mogelijk doorgeven aan de bezorger van uw krantenwijk.

Meer informatie over BN De Stem

BN DeStem is een regionaal Nederlands krant gevestigd in Breda. BN DeStem is voornamelijk gericht op westelijk Noord-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen. BN DeStem is in 1998 ontstaan uit de fusie van het Brabants Nieuwsblad (uit Roosendaal) en dagblad De Stem (uit Breda). BN DeStem is onderdeel van De Persgroep. Het Brabants Nieuwsblad (BN) komt voort uit De Marktkrant (weekblad in Roosendaal) (1860). De naam van de Marktkrant wijzigt in 1863 naar Roosendaalsche Courant (weekblad) en 1866 naar De Grondwet (weekblad). In 1919 wordt De Grondwet een katholiek dagblad. Vervolgens fuseert De Grondwet in 1942 met De Zoom (Bergen op Zoom - uit 1877) en op dat moment wordt de nieuwe naam Brabants Nieuwsblad - in volksmond: BN – geïntroduceerd. In 1970 wordt Brabants Nieuwsblad onderdeel van Necomin BV en in 1980 volgt een fusie met Nederlandse Dagbladunie (NDU). In 1995 neemt VNU (Verenigde Nederlandse Uitgeverijen) neemt Brabants Nieuwsblad over. De Stem is in 1860 gestart als Weekblad voor Oosterhout en Omstreken. Vervolgens is de naam in 1888 gewijzigd in Nieuwe Bredasche en Oosterhoutsche Courant en in 1899 naar Dagblad voor Noord-Brabant. In 1908 volgt een fusie met De Limburger Koerier en Utrechtse Courant en wordt de Dagbladcombinatie Neerlandia gevormd. Tijdens de 2de Wereldoorlog (1940-1944) worden enkele zwarte bladzijden gedrukt. In 1944 ontstaat De Stem, de titel van een illegaal blad. In 1967 worden Neerlandia en Gelderlander Pers onder de nieuwe naam Audet gestart, in 1988 volgt de fusie van Audet en Brabant Pers onder de naam VNU. In 1998 worden BN en DeStem samengevoegd. In 1999 koopt Wegener de dagbladen van VNU op en gaat BN DeStem verder onder de vlag van het Wegener-concern. In 2015 neemt De Persgroep de Wegenerkranten over. In september 2019 wijzigt de naam van deze combi in DPG Media B.V. waar BN DeStem dan ook onderdeel van wordt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.