Bo-rent Contact

Bent u op zoek naar de algemene Bo-rent klantenservice?

Bel nu Bel nu

Bo-rent Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Diodeweg 12, 1627 LL Hoorn
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
08:00-12:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Bo-rent. 

Waarom Bo-rent bellen?

U wilt meer informatie over de borg

Bel het Bo-rent telefoonnummer wanneer meer wilt weten over de borg. Hoeveel bedraagt de borg? Hoe ontvangt u de borg terug? De klantenservicemedewerker van Avis kan al uw vragen over de borg en de autohuur beantwoorden.

Wat als u meer kilometers rijdt dan afgesproken?

Neem contact op met Bo-rent klantenservice wanneer u meer kilometers met uw Avis huurauto heeft gereden dan was vastgelegd in de huurovereenkomst. De Avis klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over hoe de meer gereden kilometers zullen worden verrekend.

U wilt meer info over inleveren buiten de openingstijden

Wanneer u meer wilt weten hoe u kunt regelen dat u uw Avis huurauto buiten de normale openingstijden kunt inleveren, dan kunt u het Bo-rent nummer bellen. De Avis klantenservice kan u hierbij helpen en informatie geven hoe dit proces verloopt.

Wat moet u meenemen bij het ophalen van de huurauto

U kunt het Bo-rent nummer bellen wanneer zeker wilt zijn dat u alle benodigde documenten bij u heeft wanneer u uw Bo-rent huurauto gaat ophalen. De Avis klantenservice kan u eenvoudig vertellen wat u dient mee te brengen en hoe het huurproces in zijn werk gaat.

Hoe is de verzekering via Bo-rent geregeld?

Neem contact op via het Bo-rent telefoonnummer als u meer wilt weten over wat er al dan niet is verzekerd tijdens het huren van een auto bij Bo-rent. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de verzekeringen.

U wilt weten hoe u kunt betalen voor de huurauto

Neem contact op via het Bo-rent telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over de betaalmethoden bij Bo-rent Autoverhuur. De Bo-rent klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

Contact met Bo-rent via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Bo-rent klantenservice sturen via het contactformulier. U kunt de gegevens in het contactformulier invullen wanneer u nog een vraag, compliment of opmerking heeft voor één van de vestigingen van Bo-rent.

Bo-rent op Linkedin

Bekijk Bo-rent op Linkedin

Bo-rent heeft ook een Linkedin-pagina. Hier staat summier iets over Bo-rent, maar er staan geen posts of vacatures of informatie over werken bij Bo-rent op hun Linkedin-pagina. De klantenservice van Bo-rent is ook niet te bereiken via Linkedin.

Bo-rent op Linkedin

Schrijf een brief aan Bo-rent

Het postadres is:

Postbus 349
1620 AH Hoorn

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan klantenservice Bo-rent te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Bo-rent.

Meer informatie over Bo-rent

De Bo-Mij Groep was bij de oprichting in 1974 een simpele ijzerwarenwinkel op de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam. Het credo van oprichter en directeur de heer Borgeld was "Nee verkopen we niet" en dat principe geldt nu nog steeds. Bo-rent en Bo-Mij zijn uitgegroeid tot een bekend bedrijf bestaande uit diverse bedrijfsonderdelen zoals Bo-rent, Bo-rent Autoverhuur, Bo-rent Selfstorage en Bo-Mij groothandel. Bo-Rent is het meest bekend en vanuit diverse vestigingen door het hele land verhuurt Bo-rent alles voor de bouw. Bo-rent Autoverhuur verhuurt al personenauto’s, bestelbussen, verhuiswagens en vrachtwagens. Bo-rent autoverhuur is overal in Nederland aanwezig. Bo-rent Selfstorage verhuurt opslagunits in blokken van 4 weken, waardoor klanten een flexibel contract kunnen afsluiten.  Bo-Mij groothandel is de voortzetting van de ijzerwarenhandel uit de jaren 70. Bo-Mij groothandel levert uit voorraad duizenden artikelen voor de bouwsector, onder andere ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en machines. Bo-Mij is het grootste groothandel bedrijf voor de bouwsector met tientallen vestigingen in het hele land.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.