Boedelbak Bellen

Bent u op zoek naar de Boedelbak klantenservice?

Bel nu Bel nu

Boedelbak Contact

Telefoonnummer
Adres
Daalmeerstraat 28, 2131 HC Hoofddorp
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Boedelbak. 

Waarom Boedelbak bellen?

Welk(e) laadvermogen en afmetingen heeft de boedelbak?

U wilt weten wat het laadvermogen en de afmetingen zijn Bel het Boedelbak telefoonnummer wanneer meer wilt weten over de verschillende afmetingen en laadvermogens van de boedelbakken van Boedelbak. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en informatie geven over de verschillende mogelijkheden.

U wilt weten hoe laat u de boedelbak kunt ophalen en/of inleveren

Neem contact op met Boedelbak klantenservice wanneer de openingstijden voor het ophalen en inleveren van uw boedelbak wilt weten. De klantenservicemedewerker kan u meer informatie verstrekken over de openingstijden van de verhuurlocatie(s) bij u in de buurt.

Welk rijbewijs heeft u nodig?

U kunt het Boedelbak nummer bellen wanneer u niet zeker weet of u het juiste rijbewijs heeft voor de huur van een (bepaalde boedelbak). De Boedelbak klantenservice kan voor u uitzoeken welk rijbewijs u nodig heeft voor de huur van uw boedelbak.

U wilt informatie over verzekeren

Neem contact op via het Boedelbak telefoonnummer als u meer wilt weten over de verzekering van de boedelbak. Moet u zelf nog iets regelen? Is de boedelbak verzekerd tegen diefstal of schade? Boedelbak klantenservice kan uw vragen beantwoorden en samen met u uitzoeken wat wel en niet verzekerd is.

Is er een borg? Hoeveel is de borg?

Wilt u weten of er een borg betaald moet worden voor de huur van uw boedelbak en hoe hoog is die borg dan? Bel Boedelbak klantenservice en zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de borg in het algemeen, de hoogte, terugbetaling en de voorwaarden.

U wilt weten of uw auto geschikt is voor de boedelbak

Weet u niet zeker of uw auto geschikt is voor het trekken van de boedelbak? Of wilt u weten of u een extra kentekenplaat voor de boedelbak nodig heeft. Neem contact op met Boedelbak klantenservice via het Boedelbak telefoonnummer. De medewerker kan al uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de vereisten van uw auto.

Contact met Boedelbak via contactformulier

Contactformulier invullen

Neem rechtstreeks op met Boedelbak klantenservice door het contactformulier in te vullen. Heeft u een vraag voor Boedelbak klantenservice of wilt u een melding maken dan kunt u het contactformulier invullen.

Contact met Boedelbak via Twitter

Bekijk Boedelbak op Twitter

Boedelbak heeft een Twitter-pagina, maar hier staan geen actuele berichten of informatie op. U kunt Boedelbak klantenservice ook niet rechtstreeks bereiken via Twitter.

Contact met Boedelbak via Twitter

Boedelbak op Linkedin

Boedelbak op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Boedelbak vindt u wat algemene bedrijfsinformatie en informatie over de services van Boedelbak. De klantenservice van Boedelbak is niet direct bereikbaar via deze Linkedin-pagina

Boedelbak op Linkedin

Schrijf een brief aan Boedelbak

Het postadres is:

Postbus 3116
2130 KC Hoofddorp

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Boedelbak klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Boedelbak.

Meer informatie over Boedelbak

Boedelbak BV is een bedrijf dat aanhangers verhuurt met locaties door heel Nederland. Een boedelbak is een aanhangwagen met een overkapping die kan worden gehuurd en gebruikt voor het verhuizen van inboedel of apparatuur. Boedelbak is de merknaam van het Nederlandse Boedelbak BV. Boedelbak BV is inmiddels meer dan 34 jaar actief in Nederland en is in de jaren tachtig gestart met de verhuur van aanhangwagens bij tankstations. Ze werken samen met onder andere Shell, Texaco, Total, Esso, BP, Tamoil, Q8. Inmiddels is Boedelbak een bekend begrip in Nederland met meer dan 2000 aanhangwagens die op ruim 450 verhuurlocaties gehuurd kunnen worden. Boedelbak is een A-merk in aanhangwagenverhuur en herkenbaar aan de opmerkelijke gele blauwe Boedelbak kleuren. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om Boedelbak te bellen?

Het is voor u een stuk makkelijk om in contact te komen met Boedelbak via Klantenservicedirect. U wordt dan meteen doorverbonden zonder dat u hoeft te zoeken. Zodra u bent doorverbonden kunt u hen meteen uw vragen stellen. U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord op al uw vragen. 

Hoe komt het dat het zo lastig is om Boedelbak te bellen?

Soms is het wat minder gemakkelijk om in contact te komen met Boedelbak, echter wanneer u het via Klantenservicedirect doet is dit niet zo moeilijk. Wij raden het dan ook aan om het via deze weg te doen zodat u meteen goed zit. Het antwoord op uw vragen heeft u dan snel. 

Via welke kanalen kan ik Boedelbak bereiken?

Wilt u op een andere manier contact met Boedelbak dan via de telefoon dan kunt u via het contactformulier wat bij hen op de website staat contact met hen zoeken. U kunt ook in contact komen door middel van het schrijven van een brief en deze te versturen naar hun postadres. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.