Booking.com Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Booking.com klantenservice?

Bel nu Bel nu

Booking.com Bellen

Telefoonnummer
Adres
Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
09:00-20:00
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Booking.com. 

Waarom Booking.com bellen?

U wilt meer kamerinformatie

Wilt u weten wat men bedoelt met kamers waar ‘1 of 2 bedden’? Of heeft een kinderbed nodig? Bel het Booking.com telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de kamerindelingen en samen met u kijken wat er bedoeld wordt en wat er mogelijk is.

U kunt de bevestigingsmail niet meer vinden

Neem contact op met Booking.com klantenservice wanneer u accommodatie via Booking.com heeft geboekt, maar de bevestigingsmail niet meer kunt vinden. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens uw boeking opzoeken en de mail opnieuw verzenden. En mocht u meer vragen hebben, dan kunnen zij die beantwoorden.

U arriveert buiten de inchecktijden van het hotel

U weet nu al dat u buiten de inchecktijden van de accommodatie arriveert en wilt weten of u dan nog kunt inchecken? Neem contact op met Booking.com en zij zullen samen met u, aan de hand van uw gegevens, op zoek gaan naar een oplossing.

U wilt uw boeking wijzigen

Neem contact op via het Booking.com telefoonnummer als uw boeking wilt wijzigen. Wilt u bijvoorbeeld de data wijzigen? Of een kamer bijboeken? Of een ander soort kamer? De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de mogelijkheden zijn en wat de voorwaarden van de geboekte accommodatie zijn.

U wilt een taxi reserveren via Booking.com

Wilt u een taxi regelen voor bij aankomst op uw bestemming? Neem contact op via het Booking.com telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de verschillende soorten taxidiensten die u via Booking.com kunt boeken en de daaraan verbonden kosten.

U heeft een vlucht via Booking.com geboekt

Heeft u een vlucht via Booking.com geboekt, maar weet u niet meer wat vluchttijden zijn? Bel Transavia klantenservice. De medewerker kan aan de hand van u gegevens nagaan welke vlucht(en) u heeft geboekt en kan u uitleggen waar u deze gegevens online kunt terugvinden.

Chatten met Booking.com

Chat met Booking.com

U kunt rechtstreeks contact met Booking.com opnemen via de chat. U kunt dit doen door in te loggen op Booking.com account. Maar u kunt ook zonder account met Booking.com chatten. Booking.com klantenservice 24/7 bereikbaar.

Chatten met Booking.com

Booking.com op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Booking.com heeft een internationale Facebook-pagina met diverse berichten over bijvoorbeeld veilig reizen, maar ook inspirerende berichten over de vele prachtige vakantiebestemmingen, accommodaties, plekken en steden over de hele wereld. U kunt rechtstreeks een boeking maken via Facebook. De klantenservice van Booking.com is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Facebook.

Booking.com op Facebook

Booking.com op Twitter

Bekijk Booking.com op Twitter

Booking.com heeft ook een Twitter-pagina. Zij delen hier vele diverse inspirerende berichten over de vele prachtige vakantiebestemmingen, accommodaties, plekken en steden over de hele wereld. Helaas kunt u geen rechtstreeks bericht naar Booking.com klantenservice.

Booking.com op Twitter

Booking.com op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Booking.com heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij prachtige foto’s van plekken over de hele wereld. Een bron van inspiratie voor het reizen. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Booking.com klantenservice.

Booking.com op Instagram

Booking.com op Linkedin

Bekijk Booking.com op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Booking.com delen zij de actuele vacatures bij Booking.com over de hele wereld. Verder vindt u hier ook berichten over werken bij Booking.com en actuele zaken bij Booking.com. U kunt geen rechtstreeks contact opnemen met Booking.com via Linkedin.

Booking.com op Linkedin

Meer informatie over Booking.com

Booking.com is een internationale boekingswebsite mensen accommodatie, maar ook vluchten kunnen boeken. De website in meer dan 40 talen beschikbaar. Booking.com maakt deel uit van Booking Holdings. Booking.com is in 1996 opgericht, onder de naam Bookings.nl, door de Nederlander Geert-Jan Bruinsma, een student aan de Universiteit Twente. Bij de start was kon men alleen in Nederland accommodaties boeken maar als snel is dat aanbod internationaal uitgebreid. In 1997 kwam Kees Koolen als investeerder in het bedrijf en was tussen 2001 en 2011 Chief Executive Officer bij Booking.com. In 2005 is de site in handen gekomen van de Amerikaanse branchegenoot Priceline. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam. Het bedrijf is niet onomstreden. In 2014 deed De Reclame Code Commissie een uitspraak dat Booking.com klanten zou misleiden met kreten als "We hebben nog één kamer vrij". Dit was in feite niet zo. Het betrof het aanbod op Booking.com zelf, terwijl misschien ergens anders, rechtstreeks bij de accommodatie of via een andere website toch kamers vrij konden zijn. In augustus 2019 publiceerde De Volkskrant een artikel over de slechte werkomstandigheden bij Booking.com. In dat artikel omschrijven oud-werknemers het werken bij Booking.com als "een chaos". En in 2020 was er in Nederland een enorme kritiek op Booking.com. Omdat tijdens de pandemie het grootste deel van de omzet wegviel deed Booking.com een beroep op Nederlandse staatssteun (en ontving 64 miljoen euro loonsteun (via de NOW-regeling), terwijl Booking.com jarenlang miljarden euro's winst had gemaakt en grote bedragen dividend had uitgekeerd. Ook kende Booking.com tijdens de pandemie 3 topbestuurders een bonus van bij elkaar 28 miljoen euro toe. Uiteindelijk heeft Booking.com in juni 2021 bekendgemaakt dat het de loonsteun zal terugbetalen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Booking.com te bereiken?

Om in contact te komen met KlantenserviceDirect hoeft u eigenlijk maar vrij weinig te doen. Daarom wordt het ook aangeraden om via deze weg in contact te komen met Booking.com. U bent er dan echt zeker van dat u een snel en eenvoudig contact kunt leggen met de juiste afdeling.

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Booking.com zo lastig te bereiken is?

Er zijn soms tijden dat het wat langer kan duren voordat u telefonisch contact kunt leggen met Booking.com. Zeker zo tegen de vakantietijd is dat geen gek gegeven. Ze hebben het dan extra druk. Wanneer u dan via KlantenserviceDirect contact met ze legt, wordt u rechtstreeks met ze doorverbonden.

Via welke kanalen kan ik Booking.com bereiken?

Niet in de mogelijkheid om te bellen? Dan kan er contact opgenomen worden met Booking.com via de chat op de website. Daar kan u 24 uur per dag terecht met uw vragen. Hoewel ze ook op andere mediakanalen te vinden zijn, kan u daar geen contact opnemen met Booking.com helpdesk.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.