Bouwmaat Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Bouwmaat?

Bel nu Bel nu

Bouwmaat Contact

Telefoonnummer
Adres
Nijverheidsweg 17, 3751 LP Bunschoten-Spakenburg
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Bouwmaat. 

Waarom Bouwmaat bellen?

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Bouwmaat nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of in een winkel gekochte producten. Bouwmaat klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retourneren.

U wilt informatie over het spaarplan van Bouwmaat

Wilt u meer weten over het spaarplan van Bouwmaat? Hoe kunt u sparen? Wat zijn de voordelen van het spaarplan van Bouwmaat? Neem contact op via het Bouwmaat telefoonnummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleg geven over het Bouwmaat spaarplan en de voordelen.

Wat zijn de verzendkosten bij Bouwmaat?

Neem contact op met Bouwmaat klantenservice wanneer u wilt weten wat de verzendkosten bij Bouwmaat zijn? De klantenservice van Bouwmaat kan u meer informatie geven over de verzendkosten van bestellingen bij Bouwmaat.

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Bouwmaat nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Bouwmaat biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Bouwmaat.

Is wijzigen van de bestelling toegestaan?

Neem contact op met Bouwmaat klantenservice wanneer u iets in uw bestelling wijzigen? Wilt u iets verwijderen of juist nog iets extra’s bestellen? Bouwmaat klantenservice kan u meer informatie geven over uw bestelling.

Hoe kan ik online bestellen via Bouwmaat?

Bel het Bouwmaat telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Bouwmaat. Hoe gaat dit in zijn werk? Bij wie kunt u terecht na een aankoop via Bouwmaat De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Bouwmaat.

Chatten met Bouwmaat

Chat met Bouwmaat

Neem rechtstreeks contact op met Bedrijf klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Bedrijf klantenservice medewerker. Klik op de ‘start chat’ knop en start uw chatgesprek met Bedrijf. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur. Gedurende de overige uren kunt u een bericht versturen via de WhatsApp of Facebook Messenger. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Bouwmaat via WhatsApp

WhatsApp met Bouwmaat

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Bedrijf is +31 85 001 3483. Voeg Bedrijf toe aan uw contacten en stel uw vragen via WhatsApp aan Bedrijf klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 21:00 uur. Men zal zo snel mogelijk op uw WhatsApp-bericht reageren.

Contact met Bouwmaat via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Bouwmaat heeft een Facebook-pagina met berichten over acties, activiteiten en producten van Bouwmaat. De klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en Bouwmaat klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Twitter-pagina Bouwmaat

Bekijk Bouwmaat op Twitter

Bouwmaat heeft een Twitter-pagina met voornamelijk oudere berichten (laatste Tweet uit 2018) van Bouwmaat. Het is niet duidelijk of Bouwmaat klantenservice bereikbaar is via Twitter.

Bouwmaat op Linkedin

Bouwmaat op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Bouwmaat vindt u berichten met acties en activiteiten van Bouwmaat. Ook vindt u hier openstaande vacatures bij Bouwmaat. De klantenservice van Bouwmaat is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina

Youtube-kanaal Bouwmaat

Bekijk Bouwmaat op Youtube

Bedrijf heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Bedrijf, bouwen en klussen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Vakwerk Awards 2022’, ‘ALLES Magazine’, ‘Speedreview’, ‘Gereedschap’ en ‘Bouwmaat Algemeen’. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Bedrijf klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Bouwmaat

Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen.  voor professionals in de bouw. Bouwmaat is gericht op professionals in de bouw die actief zijn in herstel, renovatie en onderhoud in de bouw. De eerste Bouwmaat is in 1986 geopend in Schiedam. Bouwmaat is ontstaan vanuit Intergamma (Gamma). Toen de Gamma in 1971 de eerste winkel opende voor kleine aannemers, bleek de winkel vooral populair te zijn bij consumenten. Als gevolg hiervan werd Gamma groothandel omgebouwd tot een zelfbedieningswinkel voor doe-het-zelvers. Na een dip in de doe-het-zelf markt in de jaren 80 heeft Intergamma diverse formules geïntroduceerd. Gamma voor consumenten en Bouwmaat voor kleine ondernemers. In 1988 is de Bouwmaat formule gekocht door drie aandeelhouders; CRH Bouwmaten BV, De Stiho Groep BV en Ter Steege Handel BV. Op dat moment splitste Bouwmaat Amsterdam Amstel zich af van De Stiho Groep is zelfstandig verder gegaan onder de naam Bouwmaat Amsterdam en werd hiermee de vierde franchisenemer van de formule Bouwmaat naast de andere drie aandeelhouders. In 1997 is de “Alles onder één dak” formule geïntroduceerd en alle producten werden in één grote hal verkocht. In 2012 is de Bouwmaat webshop gelanceerd en dat jaar is Kluswebsite.nl overgenomen van Sanoma Media en is de eerste XL vestiging geopend. Het hoofdkantoor is in Bunschoten gevestigd en vanuit hier worden het beheer en de ontwikkeling van de formule, de samenstelling van het assortiment, inkoop en publiciteit gecoördineerd. Hier worden ook de administratie, automatisering en opleidingen centraal geregeld.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.