BP Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van BP?

Bel nu Bel nu

BP Contact

Telefoonnummer
Adres
d’Arcyweg 76 - Havennummer 6425, 3198 NA Europoort-Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BP. 

Waarom BP bellen?

Hoe werken de BP Pulse laadpalen?

Bel het BP telefoonnummer wanneer u meer informatie en uitleg wilt over de BP Pulse laadpalen. Kunt u er zomaar gebruik van maken? Waar staan deze laadpalen? Zoekt u een BP snellaadplein? BP klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de BP Pulse laadpalen.

Wilt u meer informatie over FreeBees?

U heeft gehoord van BP FreeBees en wilt u graag wat meer informatie over FreeBees. Hoe kunt u sparen? Welke bedrijven doen mee met FreeBees? Hoe werken de FreeBees? Neem contact op met BP klantenservice en zij kunnen al uw vragen over FreeBees beantwoorden.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het BP nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij BP. Zoekt u een weekend- of vakantiebaan in een BP tankstation? Of een stageplek voor uw opleiding? BP klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij BP.

U wilt meer informatie over de BP tankpassen?

Bel het BP telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over de tankpassen van BP. Hoe werken de BP tankpassen? Voor wie zijn ze bedoeld? Wat zijn de voordelen? BP klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de BP Tankpassen.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het BP telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van BP. De klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij BP en de klachtenprocedure.

Wilt u meer informatie over de BP app?

Denkt u erover om de BP app te downloaden? Wilt u weten wat de voordelen van de BP app zijn? Kunt u via de BP app betalen? Neem contact op met BP klantenservice en stel uw vragen. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over de BP app.

Facebook-pagina BP

Neem contact op via Facebook

BP heeft een Facebook-pagina met berichten van en over BP, energie, gas, olie en dergelijke. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met BP klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met BP

Contact opnemen via Twitter

BP heeft een UK (Verenigd Koninkrijk) Twitter-pagina met diverse Engelstalige Tweets van en over BP, evenementen, activiteiten, energietransformatie en informatie over BP UK. U kunt een DM naar BP klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer en of er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina BP

Bekijk Instagram-pagina

BP heeft ook een Internationale Engelstalige Instagram-pagina via post en reels informatie over BP, energie en activiteiten van BP. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën die grotendeels betrekking hebben op 2021 zoals Q1 2021, Q2 2021 en Full Year 2021, maar ook Q1 2022. U kunt een rechtstreeks bericht naar BP klantenservice sturen via Instagram.

BP op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

BP is ook actief op Linkedin. Op de Internationale Linkedin-pagina van BP vindt u diverse nieuwsberichten over BP en de resultaten van BP, maar ook berichten over werken bij BP en actuele openstaande vacatures wereldwijd.

Youtube-kanaal BP

Bekijk BP op Youtube

BP heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over en BP. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals onder ander ‘bpNederland’, maar ook ‘Reimagining energy’, ‘bp Ventures’, ‘bpCareers’, ‘Energy Illustrated’ en ‘bp Safety’. BP klantenservice is niet bereikbaar via Youtube.

Schrijf een brief aan BP

Het postadres is:

Postbus 1131
3000 BC Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan BP klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van BP.

Meer informatie over BP

BP (British Petroleum) is een oliebedrijf met het hoofdkantoor in Londen. BP behoort tot de 'Supermajor'-maatschappijen, wat zoveel betekent dat het één van de zes/zeven grootste staatsonafhankelijke oliemaatschappijen is. BP is in 1901 ontstaan op het moment dat oprichter William Knox D'Arcy toestemming van de sjah van Perzië kreeg om naar oliebronnen in Perzië te zoeken en deze te exploiteren. In 1908 heeft men die oliebronnen gevonden. Het waren de eerste commerciële olievondsten in het Midden-Oosten. Op 14 april 1909 is de APOC (Anglo-Persian Oil Company) opgericht voor de exploitatie van de bronnen. APOC groeide langzaam door tot de Eerste Wereldoorlog. Op dat moment kreeg de Britse overheid een controlerende taak wegens strategisch belang. In 1917 is APOC van naam veranderd in British Petroleum (BP) en op dat moment had de Britse overheid 51% van de belangen in handen. BP is inmiddels staatsonafhankelijk. BP is in Nederland actief via het BP Nerefco (Netherlands Refining Company b.v.) dat in 1990 is voortgekomen uit een joint venture van de British Petroleum Raffinaderij Nederland N.V. gevestigd aan de Zesde Petroleumhaven in Europoort en de Texaco raffinaderij gevestigd aan de Tweede Petroleumhaven te Pernis. Sinds 1 april 2007 is BP 100% eigenaar van Nerefco. De naam van de Nerefco Raffinaderij in Europoort is omgedoopt tot BP Raffinaderij Rotterdam met als nevenvestiging de voormalige Nerefco (ex-Texaco, nu Chevron)-raffinaderij in Pernis. De raffinaderij heeft een capaciteit van 400.000 vaten per dag. BP is verder één van de zes partners in de Maasvlakte Olie Terminal. Verder exploiteert BP een groot aantal tankstations in Nederland, met een marktaandeel van 14% van de Nederlandse markt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.