Brabant Water Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Brabant Water klantenservice?

Bel nu Bel nu

Contact Brabant Water

Telefoonnummer
Adres
Magistratenlaan 200, 5223 MA ‘s-Hertogenbosch
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Brabant Water. 

Waarom Brabant Water bellen?

U wilt informatie over het drinkwatertarief

Neem contact op met Brabant Water klantenservice wanneer u meer informatie wilt ontvangen over het drinkwatertarief. De klantenservice kan u uitleggen hoe het drinkwatertarief is opgebouwd.

U wilt uw voorschot wijzigen

Bel het Brabant Water telefoonnummer als u meer informatie wilt over de hoogte van uw voorschot en als u dit graag zou willen wijzigen. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het voorschot en hoe u dit eventueel kunt wijzigen.

U wilt weten wat de waterhardheid is

U kunt het Brabant Water nummer bellen wanneer u wilt weten wat de waterhardheid bij u in huis is. De Brabant Water medewerker kan aan de hand van uw gegevens nagaan waar u woont en wat de hardheid van het water bij u in de buurt is.

U wilt moet de meterstand doorgeven

Neem contact op via het Brabant Water telefoonnummer als u gevraagd is om de meterstand door te geven. De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleg geven waar u de meterstand vindt en hoe u deze kunt doorgeven.

Er is een storing bij u in de buurt

Bel Brabant Water wanneer het lijkt alsof er een storing bij u in de buurt is. De klantenservice kan aan de hand van uw gegeven nagaan of er werkzaamheden gepland zijn en/of de storingsdienst inschakelen.

U gaat verhuizen

Neem contact op met Brabant Water klantenservice wanneer u gaat verhuizen. De klantenservice zal samen met u nagaan of u alleen het adres hoeft te wijzigen of dat u zich bij een ander waterschap moet aanmelden voor een nieuwe wateraansluiting.

Chatten met Brabant Water

Chat met Brabant Water

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Brabant Water via de chat halverwege op de klantenservicepagina. U kunt hier terecht met al uw vragen en opmerkingen op werkdagen van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Chatten met Brabant Water

Contact met Brabant Water via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Brabant Water klantenservice sturen via het contactformulier. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u het contactformulier invullen en Brabant Water zal binnen ongeveer tien werkdagen op uw bericht reageren.

Via Facebook contact met Brabant Water opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Brabant Water heeft een Facebook-pagina met berichten, adviezen en tips over diensten en activiteiten van Brabant Water. De klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 uur bereikbaar via Facebook.

Via Facebook contact met Brabant Water opnemen

Contact met Brabant Water via Twitter

Brabant Water op Twitter

Brabant Water heeft een Twitter-pagina waar zij berichten, adviezen en tips delen over Brabant Water, natuur, en water in het algemeen. Het Brabant Water webcare team is op Twitter bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 uur.

Contact met Brabant Water via Twitter

Brabant Water contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Brabant Water heeft ook een Instagram-pagina waar zij vele verschillende berichten delen onder andere tips, acties, vacatures, informatie over waterbesparing en werken bij Brabant Water. U kunt geen rechtstreeks bericht naar Brabant Water versturen via Instagram.

Brabant Water contacteren via Instagram

Brabant Water op Linkedin

Brabant Water Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Brabant Water staan een aantal berichten over Brabant Water als bedrijf en werkgever en actuele ontwikkelingen op gebied van water. Verder vindt u hier ook actuele vacatures bij Brabant Water. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Brabant Water op Linkedin

Brabant Water op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Brabant Water staan korte video’s met tips en weetjes maar ook shorts en een aantal video’s over werken bij Brabant Water. De klantenservice is niet direct bereikbaar via Youtube.

Brabant Water op Youtube

Een brief schrijven aan Brabant Water

Het postadres is:

Postbus 1068
5200 BC 's-Hertogenbosch

Het telefoonnummer Brabant Water heeft wellicht niet uw voorkeur. U kunt er ook voor kiezen om contact met Brabant Water op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Brabant Water

​Brabant Water is in 2002 ontstaan uit de fusie tussen Waterleiding Maatschappij Noord-West-Brabant (WNWB) en Waterleidingmaatschappij Oost-Brabant (WOB). De geschiedenis van Brabant Water gaat echter een stuk verder terug in de tijd. 's-Hertogenbosch en Roosendaal waren in Noord-Brabant de eerste bedrijven met een waterleidingbedrijf. Later volgden Breda (1894), Tilburg (1895), Helmond (1899), Bergen op Zoom (1899), Waalwijk (1901) en Eindhoven (1904). De streekwatervoorziening in Noord-Brabant kwam veel later tot stand omdat men op het platteland zelfvoorzienend was in de waterbehoefte door de eigen waterputten waaruit redelijke schoon drinkwater uitkwam. Pas tijdens de 1ste Wereldoorlog met de komst van militairen en Belgische vluchtelingen was er plots meer behoefte aan water op het platteland. Dit heeft geleid tot de oprichting van Waterleiding Maatschappij Noord-West-Brabant (WMNW) in 1924 en Waterleidingmaatschappij Oost-Brabant (WOB) is in 1936. Al het drinkwater wordt geproduceerd uit grondwater. Dit grondwater wordt gewonnen met via pompputten met een diepte tussen de 20 en 320 meter en op een aantal waterproductielocaties wordt het grondwater zachter gemaakt door middel van waterontharding.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Brabant Water te bereiken?

Wij kunnen het ons heel goed voorstellen dat u niet van elk bedrijf het nummer uit uw hoofd weet of dat u dat in uw telefoon hebt staan. Wilt u 1 nummer om overal mee in contact te komen? Dan hoeft u alleen het nummer van KlantenserviceDirect maar te hebben.

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Brabant Water zo lastig te bereiken is?

Soms is het zo dat het ene nummer net wat lastiger te vinden of te bereiken is dan het andere nummer en u zult altijd zien dat op de momenten dat u het nodig hebt het helemaal lastig is. Daarom kunt u ervoor kiezen om via KlantenserviceDirect contact te leggen.

Via welke kanalen kan ik Brabant Water bereiken?

U kunt chatten met Brabant Water via de website. Op werkdagen kan dit van 17 tot 21 uur. U kunt ook het contactformulier invullen op de website. Via Facebook Messenger en via Twitter zit de klantenservice van 8.00 tot 21 uur klaar op werkdagen. U kunt ook een brief schrijven.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.