Brabants Dagblad Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van het Brabants Dagblad?

Bel nu Bel nu

Brabants Dagblad Contact

Telefoonnummer
Adres
Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Brabants Dagblad. 

Waarom het Brabants Dagblad bellen?

Wilt u adverteren in de Brabants Dagblad?

Overweegt u om te gaan adverteren in het Brabants Dagblad? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het Brabants Dagblad nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in het Brabants Dagblad.

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement op het Brabants Dagblad af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Alleen digitaal bijvoorbeeld? Neem contact op via het Brabants Dagblad nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Heeft u de krant niet ontvangen?

Bel het Brabants Dagblad telefoonnummer wanneer u vanochtend uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Brabants Dagblad doorgeven aan de bezorger.

U wilt bestellen via de Brabants Dagblad webwinkel?

Wilt u iets kopen in de Brabants Dagblad webwinkel? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het Brabants Dagblad telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over de Brabants Dagblad webwinkel beantwoorden.

Wilt u bezorger worden?

Neem contact op met het Brabants Dagblad klantenservice voor meer informatie over hoe u bezorger van een krantenwijk kunt worden? Hoe wordt u bezorger? Wat is het salaris? Hoe kunt u zich aanmelden? Kunt u uw eigen krantenwijk kiezen?

Wilt u zich aanmelden voor het lezerspanel?

U kunt het Brabants Dagblad nummer bellen wanneer u vragen heeft over het lezerspanel. Wilt u zich graag aanmelden? Wat wordt er van u verwacht als u lid wordt van het Brabants Dagblad lezerspanel. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het Brabants Dagblad lezerspanel.

Chatten met Brabants Dagblad

Chat met Brabants Dagblad

Neem rechtstreeks contact op met Brabants Dagblad klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 21:00 uur contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met Brabants Dagblad klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

In contact via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Brabants Dagblad klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. De klantenservice van het Brabants Dagblad zal binnen 2-5 dagen contact met u opnemen.

Facebook-pagina Brabants Dagblad

Neem contact op via Facebook

Brabants Dagblad heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten uit de regio Den Bosch, Tilburg, Oss, de Langstraat, de Meierij en de Bommelerwaard. U kunt ook op deze Facebook-berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Brabants Dagblad klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Brabants Dagblad op Twitter

Twitter-pagina bekijken

Brabants Dagblad heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets lokale nieuwsberichten uit de regio Den Bosch, Tilburg, Oss, de Langstraat, de Meierij en de Bommelerwaard van het Brabants Dagblad.

Instagram-pagina Brabants Dagblad

Contact opnemen via Instagram

Brabants Dagblad heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij nieuwsberichten en achtergrondverhalen uit Midden en Noordoost-Brabant, de Gelderse Bommelerwaard en de rest van de wereld, via posts en reels. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Brabants Dagblad klantenservice sturen.

Brabants Dagblad op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Brabants Dagblad is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Brabants Dagblad vindt u diverse nieuwsberichten uit Midden en Noordoost-Brabant, de Gelderse Bommelerwaard en de rest van de wereld, maar ook vacatures bij het Brabants Dagblad.

Youtube-kanaal Brabants Dagblad

Bekijk Brabants Dagblad op Youtube

Brabants Dagblad heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s en playlists met nieuws uit de regio waar Brabants Dagblad verschijnt. Een aantal voorbeelden van playlists zijn: FC Den Bosch en FC Oss, maar ook Boschparade, BDdenbosch, Efteling en Alle Kruiken verzamelen.

Brabants Dagblad niet ontvangen?

Vul het formulier in

Heeft u uw krant niet ontvangen? Dan kunt u dit online doorgeven door het meldingsformulier bezorging in te vullen. Klik op de link ‘Meldingsformulier ….’, vul het formulier in en verstuur het formulier. Brabants Dagblad klantenservice zal uw melding zo snel mogelijk doorgeven aan de bezorger van uw krantenwijk.

Meer informatie over Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad is een Nederlands dagblad dat in Midden en Noordoost-Brabant en de Gelderse Bommelerwaard verschijnt. De krant verschijnt niet in heel Noord-Brabant, hoewel dat misschien wel lijkt als men op de naam afgaat. In het westen van de provincie grenst het verspreidingsgebied aan dat van BN DeStem, in het zuidoosten aan dat van het Eindhovens Dagblad en in het oosten, zoals Boxmeer, Grave en Cuijk, is er De Gelderlander. Alle vier de kranten zijn onderdeel van DPG Media en zijn daarom geen concurrentie van elkaar. De krant verschijnt in zes edities: Den Bosch, Meierij, Oss, Uden/Veghel, Tilburg en Waalwijk-De Langstraat. De hoofdredactie en algemene redactie zijn gevestigd in Den Bosch. De drukkerij van het Brabants Dagblad staat in Best (N-BR). De eerste editie van het Brabants Dagblad is in 1771 verschenen als 's-Hertogenbossche Dinsdagse en Vrijdagse Courant. Het was een soort van pamfletachtige krant met landelijk nieuws en belangrijke berichten voor de Bossche handelaren. Door de jaren heen is de naam van de krant verschillende keren veranderd en in 1959 is de huidige naam Brabants Dagblad geïntroduceerd. In 1984 is het Brabants Dagblad (dat toen alleen in Noordoost-Brabant verscheen) gefuseerd met Het Nieuwsblad (Midden-Brabant). Sindsdien verschijnt het Brabants Dagblad in het huidige verspreidingsgebied. Sinds eind 1995 verschijnt het Brabants Dagblad (BD) online. Begin 2007 is het Brabants Dagblad voor het eerst in tabloidformaat verschenen en sinds 2018 is het Brabants Dagblad via een digitaal abonnement beschikbaar. Belangrijke en grotere nieuwberichten zijn vanaf dat moment alleen nog maar beschikbaar voor betalende of ingelogde lezers.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.