Brand New Day Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Brand New Day?

Bel nu Bel nu

Brand New Day Contact

Telefoonnummer
Adres
Hoogoorddreef 15, 1101 BA Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
10:00-17:30
Zondag
10:00-17:30
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Brand New Day. 

Waarom Brand New Day bellen?

Wilt u meer weten over pensioensparen?

Bel het Brand New Day telefoonnummer wanneer u zich wil verdiepen in pensioensparen en de mogelijkheden bij Brand New Day. De klantenservice kan u meer informatie geven en eventueel een telefonische afspraak voor u plannen.

U bent uw inloggegevens kwijt of vergeten

Bent u uw inlognaam vergeten? Of herinnert u uw wachtwoord niet meer? Neem dan contact op met Brand New Day klantenservice en zij kunnen u verder helpen en uitleggen hoe u weer bij uw account kunt.

Wat zijn de kosten en/of tarieven van Brand New Day?

U kunt het Brand New Day nummer bellen wanneer u vragen heeft over de kosten en/of tarieven die Brand New Day rekent. De klantenservice kan u meer informatie geven over de kosten en/of tarieven van Brand New Day.

Wat gebeurt er met de kinderrekening als uw kind 18 wordt?

U kunt het Brand New Day nummer bellen wanneer u meer informatie wilt de kinderrekening. Kan er tussentijds geld van worden opgenomen? Wat gebeurt er met de kinderrekening als uw kind 18 wordt. De klantenservice kan u vragen beantwoorden en meer uitleg geven over de kinderrekening.

Hoe kunt u geld opnemen van uw beleggingsrekening?

Neem contact op via het Brand New Day telefoonnummer wanneer u geld wilt opnemen van/storten op uw Brand New Day-rekening. Brand New Day klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het opnemen en storten van geld.

Wat is jaarruimte en hoe wordt de jaarruimte berekend?

Wilt u weten wat uw jaarruimte is en wat u maximaal kunt storten op uw pensioenrekening? Bel het Brand New Day telefoonnummer en stel uw vragen. De klantenservice zal uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven.

Chatten met Brand New Day

Chat met Brand New Day

Neem rechtstreeks contact op met Brand New Day klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking en wilt u chatten met een Brand New Day klantenservice medewerker? Ga dan naar het blok ‘Chat met ons’, klik op dit blok en klik vervolgens op de knop ‘Chat met een medewerker’. De klantenservice is gedurende de normale openingstijden bereikbaar via de chat.

Contact met Brand New Day via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Brand New Day klantenservice sturen via het contactformulier. Het contactformulier vindt u onderaan de contactpagina. Vul de gevraagde gegevens in, stel u vraag en verzend het contactformulier. Brand New Day klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Belafspraak maken met Brand New Day

Belafspraak maken

U kunt ook belafspraak met een medewerker van Brand New Day maken via de belafspraak planner. Klik op ‘Plan een belafspraak in’. Kies vervolgens een datum en tijdstip en Brand New Day klantenservice zal u op of rondom het geplande moment terugbellen.

Contact met Brand New Day via Facebook

Facebook-pagina bekijken

Brand New Day heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten en producten van Brand New Day en informatie actuele ontwikkelingen op de financiële markten. U kunt Brand New Day klantenservice bereiken via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en zij zullen zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met Brand New Day via Twitter

Bekijk Brand New Day op Twitter

De klantenservice van Brand New Day is ook actief op Twitter. Hier delen zij diverse Tweets over en van Brand New Day. U kunt een DM naar Brand New Day klantenservice sturen.

Instagram-pagina Brand New Day

Bekijk Instagram-pagina

Brand New Day heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over beleggen en Brand New Day. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder, ‘Vacatures’, ‘Slim beleggen’, ‘Facts’ en ‘In de media’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met Brand New Day klantenservice op te nemen.

Brand New Day op Linkedin

Bekijk Brand New Day op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Brand New Day delen zij verschillende berichten met nieuws over beleggen en Brand New Day. Verder vindt u hier ook de actuele openstaande vacatures bij Brand New Day. De klantenservice van Brand New Day is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Brand New Day

Brand New Day op Youtube bekijken

Op het Youtube-kanaal van Brand New Day staan een drietal video’s over beleggen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Brand New Day klantenservice via Youtube.

Brand New Day Blog

Blog Brand New Day lezen

Brand New Day heeft ook een blog waar u vele verschillende artikelen kunt lezen over beleggen, sparen en cryptovaluta en nog meer. Interessant voor ervaren beleggers, maar ook voor nieuwkomers op de beleggingsmarkt.

Klacht indienen bij Brand New Day

Klachtenformulier invullen

U kunt direct een klacht indienen bij Brand New Day via het klachtenformulier. Vul de gevraagde gegevens in, beschrijf uw klacht en verstuur het klachtenformulier. Brand New Day zal binnen één dag reageren op uw klacht en aangeven hoe zij uw klacht gaan afhandelen.

Meer informatie over Brand New Day

Brand New Day N.V. is een Nederlandse online bank. Bij Brand New Day kunnen klanten sparen, beleggen en bijvoorbeeld aanvullend pensioen opbouwen. Brand New Day bood in 2010 als een van de eersten in Nederland bankspaarproducten aan. Dit was mogelijk omdat in 2008 de Wet herziening fiscale behandeling eigen woning werd geïntroduceerd (na de woekerpolis affaire). In de woekerpolis affaire bleek dat verzekeraars jarenlang complexe en beleggingsverzekeringen verkochten met hoge (verborgen) kosten en Brand New Day beloofde transparantie en eerlijk geprijsde beleggingsproducten. In 2012 start Brand New Day met ASR Nederland een joint venture in bedrijfspensioenen. Deze joint venture groeit uit tot een van de grootste en meest winstgevende premie pensioeninstellingen van Nederland. In 2012 ontvangt Brand New Day ook een vergunning voor het de verkoop van verzekeringen. In 2017 ontvangt Brand New Day een bankvergunning door de overname van Allianz Nederland Asset Management. Sinds 2021 richt Brand New Day zich uitsluitend op de particuliere markt voor beleggen, sparen en aanvullend pensioen. Zij verkopen het 50%-belang in de joint venture Brand New Day PPI aan ASR Nederland en stoppen met de verkoop van levensverzekeringen en de verzekeringsportefeuille is verkocht aan Waard leven. 

Veelgestelde Vragen

Waarom zou u moeilijk doen als het ook via een makkelijke weg kan? Wij van Klantenservicedirect zorgen ervoor dat u rechtstreeks in contact komt met Brand New Day en eigenlijk hoeft u daar vrij weinig voor te doen dan alleen te bellen naar Klantenservicedirect. Wij doen de rest voor u en verbinden u direct door.

Waarom zou u moeilijk doen als het ook via een makkelijke weg kan? Wij van Klantenservicedirect zorgen ervoor dat u rechtstreeks in contact komt met Brand New Day en eigenlijk hoeft u daar vrij weinig voor te doen dan alleen te bellen naar Klantenservicedirect. Wij doen de rest voor u en verbinden u direct door.  

Hoe komt het dat de klantenservice van Brand New Day zo lastig te bereiken is?

Op het ene moment is het wat drukker bij de klantenservice van Brand New Day dan dat het op het andere moment is. Dit kan ervoor zorgen dat het voor u wat lastiger is om ze te bereiken. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk in contact te brengen met Brand New Day. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Brand New Day bereiken?

Wilt u via de chat contact opnemen met Brand New Day dan kunt u dit doen via de website. U kunt ook het contactformulier invullen. Via Facebook Messenger en Twitter kunt u ook een vraag achterlaten voor hen. Zij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u om u verder te helpen. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.