Breda International Airport Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Breda International Airport?

Bel nu Bel nu

Breda International Airport Contact

Telefoonnummer
Adres
Pastoor van Breugelstraat 93, 4744 RC Bosschenhoofd
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
08:00-20:00
Zondag
08:00-20:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Breda International Airport. 

Waarom Breda International Airport bellen?

U wilt meer informatie over de vliegschool

Bel het Breda International Airport telefoonnummer wanneer u geïnteresseerd bent in de vliegschool op Breda International Airport. Hoe regelt u lessen? Hoeveel kosten de lessen? Wanneer is de vliegschool geopend? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de vliegschool op het vliegveld.

Wilt u Vliegend Museum Seppe bezoeken?

Bent u van plan om het Vliegend Museum Seppe te bezoeken en wilt u weten wat de openingstijden zijn. Of hoe u toegangskaarten kunt kopen? Neem contact op via het Breda International Airport nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden.

Bent u een vergadering aan het organiseren?

U heeft gehoord dat u vergaderruimtes kunt huren op Breda International Airport besteld en wilt u meer informatie hierover. Neem contact op met Breda International Airport klantenservice en zij kunnen u verder helpen bij het regelen van uw vergaderruimte op het vliegveld.

Wilt u informatie over vliegtuig spotten?

Bel het Breda International Airport telefoonnummer wanneer u graag een keer zou gaan willen vliegtuigspotten bij Breda International Airport. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over vliegtuig spotten bij het vliegveld en de spottersplek bij Breda International Airport.

U wilt meer informatie over activiteiten of evenementen?

U kunt het Breda International Airport nummer bellen wanneer u vragen over de activiteiten die op Breda International Airport worden georganiseerd. Welke activiteiten vinden er binnenkort plaats? Hoe kunt u zich aanmelden? Breda International Airport klantenservice kan u meer informatie geven.

Wilt u werken op Breda International Airport?

Bent u op zoek naar werk of een stageplek op Breda International Airport? Zijn er openstaande vacatures/stageplekken? Neem contact op met Breda International Airport klantenservice. Zij kunnen u meer informatie geven en uitleggen waar u eventuele openstaande vacatures kunt vinden.

Contact met Breda International Airport via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Breda International Airport klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scrol naar beneden en vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Breda International Airport klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Breda International Airport

Neem contact op via Facebook

Breda International Airport heeft een Facebook-pagina met nieuwberichten van en over Breda International Airport. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Breda International Airport klantenservice.

Via Twitter in contact met Breda International Airport

Contact opnemen via Twitter

Breda International Airport heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van en over Breda International Airport en activiteiten op het vliegveld. U kunt een DM naar Breda International Airport klantenservice sturen.

Instagram-pagina Breda International Airport

Bekijk Instagram-pagina

Op de Instagram-pagina van Breda International Airport vindt u post over activiteiten op het vliegveld. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 3-tal categorieën: ‘Runway’, ‘Tractor’ en ‘Maintenance’.

Breda International Airport op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Breda International Airport is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Breda International Airport vindt u diverse nieuwsberichten over en van Breda International Airport, De klantenservice van Breda International Airport is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Meer informatie over Breda International Airport

Breda International Airport (ICAO: EHSE) is een klein vliegveld gelegen tussen Roosendaal en Etten-Leur, en is vernoemd naar Breda. Het vliegveld wordt voor allerlei zaken gebruikt zoals zakenvluchten, rondvluchten en (proef)lessen. De oorspronkelijke naam was Vliegveld Seppe (of Seppe Airport). Vliegveld Seppe is opgericht door Adrie van Campenhout. Het vliegveld is officieel op 28 augustus 1949 in gebruik genomen, echter in eerste instantie allen voor zweefvliegtuigen. Op 14 juli 1961 wordt "Seppe" een officieel luchtvaartterrein met de code EHSE - Seppe/Hoeven. Vanaf dat moment mogen er ook motorvliegtuigen landen. In 1990 wordt de grasbaan verlengd van 600 meter naar 830 meter, zodat grotere vliegtuigen op Seppe Airport kunnen landen en vertrekken. Dit kan officieel echter pas vanaf 15 oktober 1996. Op dat moment ontvangt Seppe Airport de officiële aanwijzing en zonering van de ministeries van Verkeer en Waterstaat en van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. In 2002 wordt er gekozen voor een verharde start- en landingsbaan en op 28 mei 2003 wordt de aanwijzing en zonering definitief. Op 1 januari 2008 wordt N.V. Vliegveld Seppe officieel verkocht aan Seppe Holding B.V. Het vliegveld was tot dat moment eigendom van 13 gemeenten en de KvK. Seppe gaat verder onder de naam Seppe Airport NV. In 2015 verandert de naam van Vliegveld Seppe in Breda International Airport. Er is ook nog Seppe Airparc. Dit de naam voor de ontwikkeling op het vliegveld van een bedrijventerrein gelegen tussen de A58 en de startbaan. Naast het bedrijventerrein zijn er ook plannen voor de bouw van een nieuwe terminal. Ondanks de naamswijziging van het vliegveld blijft de naam Seppe verbonden met de ontwikkeling van het bedrijventerrein. Seppe is namelijk een bijnaam voor het nabijgelegen Bosschenhoofd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.