Brunel Klantenservice

Bent u op zoek naar hde klantenservice van Brunel?

Bel nu Bel nu

Brunel Contact

Telefoonnummer
Adres
John M. Keynesplein 33, 1066 EP Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Brunel. 

Waarom Brunel bellen?

Heeft u vragen over uw contract?

Heeft u een contract bij Brunel? Wat voor een contract is dit? Hoe werkt dit? Neem contact op met de Brunel klantenservice en zij kunnen samen met u nagaan wat voor een contract u heeft en wat dat betekent.

Wat is Managed Service Provider (MSP)?

Bent u benieuwd waar MSP voor staat en wat het u kan bieden? Is MSP iets voor uw bedrijf voor het werven van personeel? Neem contact op met Brunel klantenservice en zij kunnen meer uitleg en informatie geven over MSP.

Hoe werkt het solliciteren via Brunel?

U zoekt werkt en overweegt om u bij Brunel in te schrijven. Hoe kunt u zich inschrijven? Hoe verloopt het sollicitatieproces? Wat moet u doen? Brunel klantenservice kan u verder uitleggen hoe u zich kunt inschrijven en solliciteren bij Brunel.

U wilt werken bij Brunel

Bel het Brunel telefoonnummer wanneer geïnteresseerd in een baan bij Brunel. Wilt u als consultant gaan werken bij Brunel? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het solliciteren bij Brunel zelf.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Brunel account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten. Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Brunel telefoonnummer en de klantenservice kan samen met u op zoek gaan naar het oplossen van uw inlogproblemen.

U wilt meer informatie over de Brunel Academy

U kunt het Brunel nummer bellen wanneer u vragen over de Brunel Academy. Wat is het? Hoe kunt u zich inschrijven voor een opleiding of training? Brunel klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de Brunel Academy.

Facebook-pagina Brunel

Neem contact op via Facebook

Brunel heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over het Brunel Solar Team. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Brunel klantenservice.

Via Twitter in contact met Brunel

Contact opnemen via Twitter

Brunel heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Brunel over initiatieven waar Brunel bij betrokken is en dan met name @brunelsolarteam U kunt een DM naar Brunel klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Brunel

Bekijk Instagram-pagina

Brunel heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en informatie over activiteiten waar Brunel bij betrokken is. De posts zijn verdeeld over een aantal categorieën zoals onder andere ‘Autisme’, ‘Events’, ‘Nieuwe Job?’ en ‘Solar Team’.

Brunel op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Brunel is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Brunel vindt u diverse nieuwsberichten van Brunel en initiatieven waar Brunel bij betrokken is. Verder vindt u hier ook actuele openstaande vacatures bij Brunel wereldwijd.

Youtube-kanaal Brunel

Bekijk Brunel op Youtube

Brunel heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatieve over en van Brunel zoals ‘Brunel’ en ‘Brunel BE’ en ‘Volvo Ocean Race’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Brunel klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Brunel

Brunel International N.V. is een van oorsprong Nederlandse uitzendbureau voor hoger opgeleid personeel. Brunel is in 1975 opgericht door Jan Brand. Brunel International is een zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy op vakgebieden als engineering, finance, ICT, legal, marketing & communicatie en healthcare en jobs in de olie- en gasindustrie. Bij de oprichting heette het bedrijf Multec en bij de start was het bedrijf voornamelijk gericht op het detacheren van hooggekwalificeerde, technische specialisten en ingenieurs. Het eerste kantoor werd in Delft geopend, waar Jan Brand zelf studeerde en de stad van TU Delft, waar dus veel jonge ingenieurs afstuderen. In 1987 wordt de eerste buitenlandse vestiging geopend in Antwerpen, België. Sinds 1989 is het bedrijf om ook op niet-technische markten actief, zoals IT, Finance, Insurance & Banking en Legal en de naam van het bedrijf wordt gewijzigd in Brunel. Brunel is een vernoeming naar de Brunel plant, maar vooral ook naar de fameuze Britse ingenieur: Isambard Kingdom Brunel (1806-1859). De naam vormt ook een afkorting van "Brand uit Nederland". Door de jaren breidt Brunel zich verder internationaal uit met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Canada en in Azië. Brunel is actief in 35 landen en heeft meer dan 100 vestigingen over de hele wereld. In 1995 is Brunel Energy opgericht waarmee grote olie- en gasbedrijven en multinationals gebruik zijn gaan maken van de services van Brunel. Brunel staat sinds 1997 genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.