BTC Direct Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van BTC Direct?

Bel nu Bel nu

BTC Direct Contact

Telefoonnummer
Adres
Wijchenseweg 102, 6538 SX Nijmegen
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-22:00
Dinsdag
09:00-22:00
Woensdag
09:00-22:00
Donderdag
09:00-22:00
Vrijdag
09:00-22:00
Zaterdag
12:00-17:00
Zondag
12:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij BTC Direct. 

Waarom BTC Direct bellen?

U wilt een account bij BTC DIRECT

U kunt het BTC Direct nummer bellen wanneer u een account bij BTC Direct wil openen. De klantenservice kan u hierbij helpen en informatie geven hoe u een BTC Direct -account kunt openen en hoe dit proces verloopt.

Wilt u geld opnemen of storten?

U kunt het BTC Direct nummer bellen wanneer u geld wilt opnemen van/storten op uw BTC Direct -rekening. BTC Direct klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het opnemen en storten van geld.

Hoe worden de crypto munten opgeslagen bij BTC Direct?

Neem contact op via het BTC Direct telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over de veiligheid van de opslag van uw crypto munten bij BTC Direct. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de opslag van uw crypto munten bij BTC Direct.

Kan ik vanuit een externe wallet cryptocurrency naar BTC Direct sturen?

U kunt het BTC Direct nummer bellen wanneer u crypto-munten van een externe wallet naar uw BTC Direct wallet wilt sturen. Kan dat? Of andersom? Hoe gaat dit in zijn werk? BTC Direct klantenservice kan u meer uitleg geven over het sturen van crypto-munten tussen externe wallets en uw BTC Direct wallet.

Wat zijn de kosten en/of tarieven?

U kunt het BTC Direct nummer bellen wanneer u vragen heeft over de kosten en/of tarieven die BTC Direct rekent. De klantenservice kan u meer informatie geven over de kosten en/of tarieven van BTC Direct.

Is er een minimum/maximumbedrag voor aan/verkopen?

Neem contact op met BTC Direct klantenservice wanneer meer informatie wil over kopen en verkopen. Wilt u weten of er een minimumbedrag voor aan/verkopen is? Of gelden er limieten? BTC Direct klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over kopen/verkopen via BTC Direct.

Contact met BTC Direct via Telegram

Contact opnemen via Telegram

U kunt een rechtstreeks bericht naar BTC Direct klantenservice sturen via Telegram. Stel uw vraag via Telegram en BTC Direct klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Telegram-bericht reageren.

Contact met BTC Direct via aanvraagformulier

Aanvraagformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar BTC Direct klantenservice sturen via het aanvraagformulier. Kies een onderwerp en vul vervolgens de gevraagde gegevens in, geef extra informatie en/of voeg een bijlage toe, verstuur het aanvraagformulier. BTC Direct klantenservice zal zo snel mogelijk op uw aanvraag reageren.

BTC Direct op Facebook

Facebook-pagina bekijken

BTC Direct heeft een Facebook-pagina met berichten over cryptocurrency, actuele koers- en marktontwikkelingen en de activiteiten van BTC Direct. De klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. Stuur een bericht en zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met BTC Direct via Twitter

Bekijk BTC Direct op Twitter

BTC Direct is ook actief op Twitter. Hier delen zij Tweets over cryptocurrency, actuele koers-, marktontwikkelingen, updates en acties van BTC Direct. U kunt een DM naar BTC Direct klantenservice sturen. Zij zullen zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Instagram-pagina BTC Direct

Bekijk Instagram-pagina

BTC Direct heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over marktontwikkelingen en nieuws van BTC Direct. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder, ‘Shop’, ‘Team’, ‘Media’ en ‘Highlight’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met BTC Direct klantenservice op te nemen.

BTC Direct op Linkedin

BTC Direct op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van BTC Direct vindt u een aantal nieuwsberichten over cryptocurrency en BTC direct. De klantenservice van BTC Direct is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal van BTC Direct

Bekijk BTC Direct op Youtube

Op het Youtube-kanaal van BTC Direct staan een groot aantal informatieve video’s van BTC Direct in verschillende talen. De video’s zijn onderverdeeld in een aantal playlists zoals ‘Bitcoin nieuws en koers vandaag’ en ‘Nederlandse video’s’ voor Nederlandse klanten. Dit kan handig als u overweegt om te gaan handelen in cryptocurrency. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met BTC Direct klantenservice via Youtube.

Blog van BTC Direct

BTC Direct Blog lezen

BTC Direct heeft een uitgebreid blog waar u alles kunt lezen over de diverse cryptocurrency, ontwikkelingen op de crypto-markt, beleggen, de risico’s, waar u op moet letten en nog veel meer. Het is een bron voor informatie voor zowel beginnende als ervaren crypto-beleggers.

Meer informatie over BTC Direct

BTC Direct is in 2013 in Nijmegen opgericht door Davy Stevens, Mark Bakker en Mike Hutting. BTC Direct is één van de eerste bitcoin bedrijven van Nederland en Europa. In 2015 zijn Ethereum en Litecoin toegevoegd aan het BTC handelsplatform, en in 2018 Bitcoin Cash en XRP. Tot 2018 maakten gebruikers van BTC gebruik van eigen wallets, waar zij hun cryptomunten in ontvingen. In 2019 konden gebruikers gebruik gaan maken van de eigen app van BTC Direct, de BTC DIRECT app genaamd ‘weareBTC Direct’. Gebruikers hebben geen wallet of ontvangstadres nodig. De cryptocurrency blijven op het platform en worden door BTC Direct offline bewaard. De crypto-munten staan niet in contact met het internet, waardoor de opslag veilig is en buiten bereik van hackers wordt gehouden. In 2020 is BTC Direct geïntegreerd in cryptocurrency wallets en internationale beurzen van onder andere Trezor, Coinomi en KuCoin. In september 2020 heeft BTC Direct de Nederlandse webshop Cryptomaan werd overgenomen. En in december werd bekend dat een private investeerder 11 miljoen euro had geïnvesteerd in BTC Direct. Medewerkers van BTC Direct krijgen sinds 2018 een deel van hun salaris in Bitcoin uitbetaald. BTC Direct is daarmee het eerste Europese bedrijf dat een salaris in Bitcoin aan medewerkers uitbetaald. BTC Direct staat sinds eind 2020 geregistreerd in het register van De Nederlandsche Bank (DNB).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.